Puiuti de Randunici 2008! (69)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
Si eu uit Vigantolul...ba ii dau o zi, ba uit...vad ca de 2 zile i l-am dat
, sper sa ma tin de el...
Blankar, ii tin si eu pumnii tizului mic! ma gandesc cat de greu va e...o sa fie bine!
Si Stefan a adormit la 8 iar, dar acum il trezim la baita si la papa...am fugit.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Da, Roxana, e ok sa pui putin laptic, ca sa nu ramana picaturile pe lingurita si sa-i dai putin din cauza asta. Eu i le picur direct in gurita.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gudinde spune:
remaliss
,
Superbe poze si
pt postarea de dimineata.
Naty
,
Era tot cuvertura mov care a avut de suferit de pe urma morcovului?
Tuchi
,
E un haios Sebaceul cum papa. Imi pare rau ca-l doare piciorusul.
Si ... burta pe carte
. Nu la propriu.
Luny
,
Inca o data condoleante. Despre parerea mea ... cred ca o sti, caci eu mi-am tot spus punctul de vedere legat de obiceiurile bisericesti la botez. Nu difera cele legate de parastase, inmormantari etc.
numeioana
,
Unde esti?
Roxana
,
Cum te mai simti?
blankar
,
Sanatate lui Eric!
VALENTINA C spune:
In primul rand: Bubule, daca mai faci papanasi si nu-mi arunci si mie unul, moooor!!!!Mi-ai facut o pofta ieri.......
Hai sa va spun, ca am experimentat ( din nefericire) doua chestii: aseara a mancat prea mult si a vomitat cu jet muuult lapte; m-am cam speriat , fiindca niciodata n-a facut asa. Nu i-am mai dat sa manance dupa , dar nu stiam cum sa-l adorm, ca el adoarme la tzatza...pana la urma l-am pus in patul lui, s-a fatait putin, s-a intors pe burta si adormit...
A doua chestie am experimentat-o azi. am fost in Pipera la permise. A facut ravagii printre femeile de acolo....
. Dar de la 3 pana la 8 nu a putut dormi. Si a urlat...si l-am leganat...l-am pus in balansoar,i-am dat sa manance, iar in brate, l-am dus afara..nimic..nu putea sa adoarma. Mi-era o mila de el, ca vedeam cum se chinuie...Sotul zice ca l-au deochiat...eu nu prea stiu daca sa cred sau nu in deochiatul asta.. Pe la 8 i-am facut masaj, baie, si i-am bagat tzatza in gura..A adormit saracul in 5 minute...Si acum doarme nemiscat de atunci...
Valentina si MAtei ( 10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA
tuchita spune:
Blankar, 
Cat am fost la mare am uitat vigantolul acasa si n-am alergat sa cumpar unul de la bulgari! Asa ca am facut pauza vreo 2 saptamani!( ca am uitat sa-l iau si la soacra-mea!)
Ideea e ca ieri mi-a zis dr sa ii dau mai mult, ca fontanela e un pic cam mare!
Si alta boacana...eram convinsa ca e decalotat complet, cand colo dr imi arata ca nu e! acuma la cucul lui de 1cm zau daca mi-am dat seama ca nu arata ca a lu' tac-so!
M-am facut de rusine!
A, cand am intrat in cabinet a bagat Sebul o voma pe rochia mea, piersica mancata cu 3 ore in urma, de s-a uitat dr la mine si m-a intrebat jenata daca chiar nu vreau sa- dau tratament!
Alta rusine, si n-am de unde sa fac rost de motilium suspensie, si totusi numai varsa chiar asa de des si nici nu urla....OF!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VALENTINA C spune:
Luny, hai ca poate nu va duceti siguri in Grecia...
Roxana, e mortala Amira in fustita aia crem...
Tuchi, ce baloteaza Seb!!!!
Naty, welcome back si bravo pt masuratori!
Ursuleatza, cand am vazut filmuletul, am avut impresia ca e Matei al meu! Exact asa face si el intoarcerile!!
Pucca, salutari Biencutei de la MAtei!![]()
Stela, azi am experimentat si eu nesomnul timp de 5 ore si nu mi-a placut deloc! Inteleg cum esti tu cu nervii dupa aproape o saptamana...
Ariel, ai intrat dar nu ne-ai spus cat ai mai slabit..sau ai spus? Sau vrei sa ne spui cand ajungi la greutatea dorita? La mine cantarul nu se misca de la 65 ( adica 10 in plus), dar nici nu fac nici un efort sa arate mai putin).
Mimo, si eu sunt nascuta tot pe 9 august!!!
La noi azi e a treia zi de "dieta": adica mancam la 3 ore. Si vad ca merge..il amagesc cu suzi ultimul sfert de ora...dar merge...Mai e vreun bebe care la 3 luni jumate a avut 8 kg? Ca mie asa grasan mi se pare!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Valentina, Seb are la 6 luni 7500g, asa ca ....![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VALENTINA C spune:
A, azi noapte a dormit numai pe burta!!! Eu il pun pe spate si se intoarce imediat. Daca doar a atipit, se trezeste imediat si incepe sa planga..dar asta doar ziua..
Valentina si Matei(10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Hai, ca azi am emisiune!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
blanka eu nu am inceput diversificarea si mai stau, dar Matei e alaptat exclusiv, la voi e alta situatie..vezi ce spune pediatrul..
gudinde
mai nou, Mufa cand se vaita, zice 'maaaamaaaamaamaaa' ff repede!
aproape cred ca va spune mama curand!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!