Noua fita in moda masculina: strampii
ia de cititi de aici
http://www.ziare.com/Noua_fita_in_moda_masculina__strampii-372673.html
sincer, numai cand imi imaginez sotul (la 1,85m si destul de bine facut), plus alti cativa prieteni purtand ciorapii din fotografie ma umfla un ras nebun...
voua cum vi se pare? v-ati vedea sotii / prietenii in asa ceva?
Raspunsuri
maria_bunica spune:
Mda............si pe mine ma umfla rasul,chiar nu stiu ce sa mai scoata astia!!!!!!!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
cristina22 spune:
quote:
citat din mesajul lui wonderful
................Pe cand tampoanele?
W
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
ellej spune:
Legat de fitze, am vazut acum vreo luna un tanar domn care vorbea la mobil si i se vedeau chilotii in fata (era un 'spatiu' intre tricou si blug). Intr-o prima faza am zis ca e din greseala, nu stie omul ca ii ies din nadragi, dar mi-am dat seama ca era cu intentie, pentru ca de fapt prea era 'aranjat' totul :) si era geul spilcuit.
Pe mine diversele 'mode' masculine ma distreaza grozav.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Letitia1 spune:
Chiar de ar "prinde" aceasta moda (ceea ce nu cred) precis n-o sa tina mult. E mult prea costisitor (na, se mai duce un fir) si prea incomod ca sa faca furori in rindul barbatilor.
Rufus spune:
quote:
citat din mesajul lui ellej
Legat de fitze, am vazut acum vreo luna un tanar domn care vorbea la mobil si i se vedeau chilotii in fata (era un 'spatiu' intre tricou si blug). Intr-o prima faza am zis ca e din greseala, nu stie omul ca ii ies din nadragi, dar mi-am dat seama ca era cu intentie, pentru ca de fapt prea era 'aranjat' totul :) si era geul spilcuit.
Am vazut si eu! Da' erau chiloti d-aia cu banda, nici macar vreo fitza.
Cu strampi nu ma vad. Adica renunti la izmene si-ti iei strampi? Si cum ii arati? Te imbraci in fusta scurta sau pantaloni scurti?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Tzuni spune:
Nu, mai Rufus...izmenele nu-s la vedere, strampii da...
Si io zau ca te-as vedea cu o pereche... din plasa, oare?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
mihaelk spune:
quote:
Cu strampi nu ma vad. Adica renunti la izmene si-ti iei strampi? Si cum ii arati? Te imbraci in fusta scurta sau pantaloni scurti