Noua fita in moda masculina: strampii
Raspunsuri - Pagina 2
ellej spune:
quote:
citat din mesajul lui Rufusquote:
citat din mesajul lui ellej
Legat de fitze, am vazut acum vreo luna un tanar domn care vorbea la mobil si i se vedeau chilotii in fata (era un 'spatiu' intre tricou si blug). Intr-o prima faza am zis ca e din greseala, nu stie omul ca ii ies din nadragi, dar mi-am dat seama ca era cu intentie, pentru ca de fapt prea era 'aranjat' totul :) si era geul spilcuit.
Am vazut si eu! Da' erau chiloti d-aia cu banda, nici macar vreo fitza.
Cu strampi nu ma vad. Adica renunti la izmene si-ti iei strampi? Si cum ii arati? Te imbraci in fusta scurta sau pantaloni scurti?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Pe banda chilotzilor "mei" scria maare de tot LEE COOPER
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
lucialu spune:
misto sau nu oribil sau nu...e bine sa tinem un ochi deschis(ala de la ceafa ) pe fustele din dotare in caz ca sunt amatori de strampi. Sau trebuie un seif?
legat de strampi....mmmmmmmmmm poace poace cene stie? la o chestie mai kinky
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Timi07 spune:
Vine ziua sotului, oare s-ar bucura de asa un cadou?! hihihi
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
A_Iulia spune:
Daca nu vreti sa purtati fustita, se poarta si colantii. Asa ca nu este nevoie sa renuntati la izmene...doar sa va aruncati la gunoi toti pantalonii care nu sunt strech.
Jean Paul Gaultier incearca inca din anii '80 chestia asta...uite ca dupa mai bine de 25 ani a prins.
lucialu spune:
Mai eu zic sa-si tina mararu' la locul lui.Are si ala folos.Dar legat de tocuri hihihi eu nu ma super.Ca ale mele stau in cutii,deci macar sa le poarte cineva,sa nu se simta abandonate.Doamne ce altruista sunt!Le ofer cu placere.Ca al meu nu se potriveste la picior.Poate doua pe unul...Ca altfel...doar asta era problema
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
J G spune:
Lucialu (offtopic) - mi-ai adus aminte de o conversatie avuta cu tata in w-e, cand m-a vazut in blugi si tenesi: "mai ce-i moda asta de rahat, inainte femeiel erau elegante, toate pe tocuri". I-am raspuns: ai purtat tu sa vezi cum e?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)