Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 7

Venerata spune:
Billy, Tuchi, Iris si tuturor fetelor - multumimi de primire!
Doamne ajuta sa fie bine! Eu sunt o fire optimista de felul meu, dar vorba doctorului la prima sarcina (aveam 32 ani) "Stai si tu mai potolita, ca nu mai ai 25 de ani!" - am avut o sangerare prin luna a 4-a si dr. mi-a recomandat o saptamana No-spa si repaos . Eu nu prea am inteles ce inseamna repaos, el vroia sa spuna "stat la pat" eu am interpretat "misca-te cu incetinitorul :-)))". A fost bine pana la urma, dar de data asta am mici emotii, asa ca viitoare mamica de 38 de ani.
Roxanaz, pot sa te rog sa completezi si la mine DN: 03.04.1970. Multam.
Dalma - bine ai venit printre noi! Sanatate tie si puiului!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 10s

cristi_2003 spune:
buna dimineata burtici
vad ca apar tot mai multe carucioare roz. ce sanse sunt ca la 13 saptamani sa fi vazut doctorul gresit si de fapt sa am si eu o mandrete de fetita?
bun venit fetelor noi16+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

lisa79 spune:
Bun venit noilor fete , sarcina usoara!
eu fug la somn ca la mine e tarziu tare(2.18am)...si maine merg la analize.Da Doamne sa fie bine!
O zi buna sa aveti!
14S+

justme25 spune:
quote:
citat din mesajul lui mvb
Selene ce-ti mai face burtica? si tu te confruntai cu durerile astea nesuferite.....
Tuchi eu simt sarcina sus imediat sub sani....parca zona s-a intarit un pic.....ar fi ok, pt ca sarcinile de baieti sunt cele tinute sus.....asa spun babele
Spunea una din voi de ten.....mie toata lumea imi spune ca sunt mai luminoasa la fata si ca ma prinde grozav sarcina. Vorbele din popor spun ca tenul la baiat este mai luminos, iar la fata este mai posomorat. iarasi vorbe de babe.....16+
Mvb..nu ai cum sa simti sarcina sub sani la varsta asta a sarcinii. Probabil e intarit din cauza ca s-a aglomerat pe acolo cu atatea organe si cu uterul care vine de jos si impinge. La varsta asta a sarcinii, bebita sta undeva intre buric si pubis.

Justme

http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Naty spune:
quote:
citat din mesajul lui mvb
Tuchi nici eu nu am o burta mare.....as putea spune ca e chiar micuta.....sa-ti spun un lucru...doar grasele au burta mare, pt ca retin f multa apa. Cunosc o persoana care la 4 luni, cat avem noi acu, avea o burta de ziceai ca e in 8-9 luni...tipa era una mica si grasa, iar pana la finalul sarcinii s-a facut cat un butoias, nici nu putea merge...in final a nascut un BB de 2,900 Kg. Vezi? Nu cantitatea conteaza, ci calitatea.
Mai bine cu burtici mai mici si cu BB-i voinici si grasi.16+
mvb permite-mi sa te contrazic. Eu am un burtoi imens pentru 4 luni si sunt slaba, numai burta e de mine, in rest piele si os.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si

Ioana la 3 ani

Iris2002 spune:
Venera, ce doctor nedelicat, sa faca aluzie la varsta ta, cind aveai doar 32 ani...aici (Olanda) e considerata o varsta ok pt primul copil. (si la fel am avut eu la Francesca, asa ca le dau dreptate!
.
Naty, eu te invidiez cand aud ca esti piele si oase... Imi plac (si vad si aici) o gramada de mamici subtirele, cit sunt de frumoase !
Miereamara, de ce ai pus link-ul ala ca tot trag cate un ochi si rad singura aici... norocul meu ca e lumea in concediu sa nu ma ia colegii de nebuna...(nu ca ar fi totalmente nerealist)
Billy, stiu ca in Romania de multe ori e mai cald prin case, noi ne sufocam la fratele meu sau la prieteni... asta-iarna am fost la niste prieteni dragi care au si ei o bebelusa mai micuta decit Francesca, cum am intrat a trebuit sa o dezbrac pe gaza mea la body, cred ca erau 25-26 grade in casa! Si evident ca prietenii nostrii se mirau ca e asa de goluta...

ioanara23 spune:
MULTUMESC MULT FETELE DE URARI!
cristi la fel ma intreb si eu.....oare nu se schimba putzulica?....
ioana 13+
puiutza mica

roxanaz spune:
cristi, sanse de greseala sunt la orice ecografie... nah, se intampla la orice casa. dar depinde si de experienta medicului, de varsta sarcinii... si tot asa.
hehe daca va placu link-ul dat de miericica inseamna ca o sa va distrati tare si la asta: parintii spun lucruri traznite

Porumbita spune:
Venera si Stellutza bine ati venit! si sarcini usoare va doresc
Stellutza dc esti in 12 sapt ar trebui sa faci ecografia de trimestru unu (care se face intre 12 si 14 sapt. ) si dublu test (daca vrei)
michelle, irina C si veronica m-am tot gandit la voi zilele astea si m-am intrebat cum de resistati cu starea de rau de atata timp; eu pana la 12 sapt m-am simtit f bine; apoi rau , mai rau... in fine in ultima sapt am slabit un kg si ma simt naspa tare... pana alaltarieri ma lua starea naspa numai seara si dupa amiaza, dupa 6-7;
da ieri si alaltaieri am vomat grupa mare la prima ora de dimieneta, m-am tavalit pe jos de dureri (in stanga si dreapta burtii si dinc auza efortului de a voma (mai ales ca nu prea avem ce, am vomat imediat ce m-am trezit, numancasem nimic) durerile se accentuau... sotu saracu s-a speriat ca ieri cam toata ziua mi-a fost rau...
am sunta-o si pe doctora... doar no spa a zis sa iau; ecografie am facut vineri si era totul ok... am urmatoarea porgramare pe 11 august la control... is normale starile astea - azi intru in 14 sapt- s-au sa ma duc la doc mai repede ?
alina si mie imi place mult "ema" si intradevar ar vra pt bb nume frumoase dar sa nu fie ff comune pt ca intradevar la scoala nu imi placea de deloc ca mai erau fete cu numele meu... noi inca nu stim dc avem baiat sau fata desi vad ca multe fete au aflat la eco de 12-13 sapt
roxanaz multa sanatate
dalma eu stiu ca pliul tr sa fie sub 3 mm
naty (poate ai scris si nu am vazut eu) cum a reactionat partenerul de la firma?
iris cum arata saculetii aia de dormit?

Naty spune:
tuchi la varsta asta toti bebeii sunt jos. E drept ca unii raman asa toata sarcina. Ioana mea e un exemplu, a fost pozitionata asa de jos ca uneori simteam ca imi scapa de prin luna a 6-a tot impingea cu capul, o simteam de parca era direct in vagin.
mvb felicitari pentru rezultatele la TT!
michelle te-am vazut!
Cum sunt pernele pentru gravide?
monac spune-ne si noua unde ai facut primul test, ca sa evitam sa mergem acolo. Bine ca a fost OK pana la urma si ca nu a trebuit sa te supui degeaba unei amniocenteze.
alina intr-adevar alexia maria e un nume foarte des intalnit. In orice comunitate de copilasi (parc, grad) cam jumate din fetite sunt Alexia. De regula cel de-al doilea prenume e Maria.
Eu am vrut sa o botez Ana si toata sarcina i-am zis asa. Numai ca nu m-am inteles cu barbatu, care vroia cu orice pret Ana - Maria, iar eu am refuzat categoric sa ii pun Maria fiindca asa o chema pe fosta prietena a sotului . Numele Ioana i l-am ales cu 2 zile inainte sa nasc, in primul rand fiindca tata e Ion si in al doilea rand fiindca ma gandeam ca nu or sa fie multe Ioane. Mare greseala! Din cealalta jumatate de fetite (cele pe care nu le cheama Alexia) 80% sunt Ioana!
flowerbee felicitari pentru fetita si rezultatele la DT!
iris
dalma bine ai venit!
Eu stiam ca pliul nucal trebuie sa fie sub 3.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI