Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 5

Alina1976 spune:
Cris ai dreptate cu numele. Si noua ne-a placut mult EMA. Probabil ca asa o sa ramana...dar mai stii...
Sa va zic faza la prima fetita cu numele. Noi dupa ce am aflat ca va fi fetita am inceput sa ne gandim la nume si dupa indelungi deliberari am ales: Alexia Maria. Si asa am tinut-o pana in luna a 9-a....cand, mergand eu la pedichiura ma intreaba tanti care imi facea unghiile "Ei si cum o sa o cheme pe printesa?" Eu cu gura pana la urechi zic "Alexia Maria" iar ea raspunde "AAAA, da? Si pe a ta la fel..?" eu zic "Cum adica la fel..." si imi raspunde "Pai mai am doua cliente insarcinate cu fetite si amandoua ii pun bebelusului lor Alexia-Maria. Sa cad de pe scaun...si imi zic in gand...Alexia a inceput sa fie prea comun si la moda, in clasa I o sa fie vreo 5-6 Aexii in clasa...gata! Schimbam! Vin acasa, ii zic sotului si apuca sa cauti alte nume...te pui cu nebuna?! :-))) (adica cu mine). Si cu o zi inainte sa nasc am decis: ANA-ISABELA. Si asa a ramas...
Deci nici acum nu vom fi siguri pana la final...
Mire, succes cu maioneza...ti-a iesit? :-) Vrei o mana de ajutor? Ca vin la tine...
NOAPTE BUNA la fetele de prin zona!
Ne "vedem" de dimineata.
Fetele de peste ocean, sa aveti o zi cat se poate de minunata!!
Alina17+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina1976 spune:
Somnik pufos Tuchi!
Alina17+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

tuchi123 spune:
quote:
citat din mesajul lui Alina1976
Somnik pufos Tuchi!
Alina17+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Aemenea

miereamara spune:
Alina, a iesit intr-un sfarsit. Am amestecat-o cu pastai de fasole verde fierte si un pic de usturoi....
Azi am cam exagerat cu efortul, am carat ditamai cosu' de rufe pana la spalatorie, va invidiez pe cele care aveti masina de spalat in apartament. Ma gandeam sa bag si aspiratorul un pic, dar cred ca aman. Asadar, ma dedic treburilor casnice, nu stiu ce-i cu mine.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby

miereamara spune:
Bey, trebuie sa cititi topicul asta, eu de fiecare data cand il citesc rad de una singura prin casa, e criminal...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74983&whichpage=1
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby

flowerbee spune:
Buna dimineata fetelor,
Vin si eu cu vesti. Am fost ieri la doctor si se pare ca bebica al nostru este fetita. Dr nu ne-a zis suta la suta sigur dar a spus ca are nu stiu ce descendente si ca probabil ca va evolua spre fetita, nu spre baietel. Tati s-a obisnuit cu ideea ca are doua fete acasa si cred ca va fi foarte iubitor si protector.
Am primit si rezultatul la DT si este bun pentru toate cele 4 determinari iar dr nu s-a legat de rezultatele acelea de ma plangeam eu zilele trecute.
Singura chestie ciudata e ca mi-a zis ca nu e nevoie sa mai fac TT pt ca DT a iesit bine, insa eu o sa il rog ca la intoarcerea din concediu sa facem totusi si TT, asa pentru linistea mea.
Va dati seama ca am uitat sa il intreb de varsaturi si stari de rau, chiar si de dozarea de anticorpi pentru rh-ul negativ (desi e prima sarcina).
Michelle, bine ai revenit. Nu te-am uitat!
IrinaC, te inteleg, uneori si eu sunt la capatul puterilor, insa nu mai e mult pana la 16 sau 18 saptamani. Fii tare si gandeste-te la minunea din burtica!
Pupici.
Bee13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

flowerbee spune:
"Are mama o fetita,
Cat un ghemotoc!
Are mama o fetita,
Frumusica foc"
Bee13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

roxanaz spune:
mneata mandrelor
Stellutza esti pe listuta.
tuchi cum mah a stagnat burtica? ce tare esti. las ca creste piticul dinauntru, nu trebuie sa creasca si exteriorul
nu se ridica inca uterul, fatul este situat inca jos.
edinutza vreau sa stiu cum au fost gogosile, asa, sa ma simt bine de dimineata
Michelle imi pare bine ca ai inceput sa poti manca. ai grija cu starile de ameteala, odihneste-te cat poti.
Ledi uff saracuta de tine. sper ca esti ok. lasa-i naibii cu munca lor si stai cuminte in casa. bine ca a ramas ok colul.
Alina, saru mana ca te-ai gandit la noi. suntem mai bine azi (sper) dupa o zi minunata de ieri cu vreo 7 reprize de vomitat. trec virozele astea... norocul nostru . zau ca imi place mai mult Isabela decat Alexia... e mare invazie in ultimii 4-5 ani de numele asta si derivatele lui
Lisa, am pus si DN. succes la analize azi, sper sa ai numai rezultate bune. misto de tot semnatura ta cu elefantul
miericico ai rezolvat cu maioneza aia?. ce face Mitzu? a fost suparata pe voi ca l-ai lasat singur?
vad eu ca schimbul II din US a semnat condica ieri dar Canada a cam tras chiulul... trecem la absente
flowerbee, asa, fetitsa cu funditsa? sa ramana ce vreti voi . ce zici trec in listuta sau mai stam?
sa avem o zi frumoasa de tot!

Iris2002 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Inca o dimineata de vara in Haga, cica de maine se racoreste si, nu credeam sa o spun, dar de-abia astept... e prea cald, si in casa e cald, desi tinem toata ziua geamuri, usi, deschise, avem mereu la parter 24 grade! Adica prea cald.
Billy, intrebai de sac de dormit. Eu l-am folosit si inca folosesc pentru Francesca. Nu acum, ca e cald si doarme in body subtire cu geam deschis, insa la iarna probabil va folosi iarasi (doar body si sac de dormit). Iarna incercam sa avem intre 17-18 grade in dormitoare, asa ca nu o culc doar in body. Pe linga asta, puiutii asa de micuti se dezvelesc, si in sacul de dormit am fost sigura mereu ca sta la caldurica. Deci noua ne-a fost de mare folos. Atit ca la 2-3 luni cumparam altul, ca doar fata creste.
Naty, pentru noi e a doua iesire (cu noapte) fara Francesca. prima a fost anul trecut, 4 zile la Oslo, cind erau parintii mei aici. Si eu cred ca e bine sa iesi fara prunci, cit se poate, insa noi aici il avem doar pe Pa, care e un dulce si un domn dar are 72 ani si nu vreau sa il solicit prea mult. Si mai am nepoatele, care mai vin sa stea o seara, dar mai mult nu o las pe fata. Iti tin pumnii cu apartamentul!
Jasmi, mersi de felicitari, te pupicesc de trei ori, ca olandezii!
Stellutza, bun venit si tie si sarcina fara probleme!
Michelle, si tu inca cu greturi, saraca de tine... nu-l mai stresa pe barbat!
MVB, nu stiu cum e cu grasele, hahaha... ok, am inceput cu kilograme in plus, dar am si eu burta mare...si la Francesca am avut, si fata a avut 3,5 kilograme la 38 saptamini! (daca ramanea pina la 42 ajungea la 5 kilograme, o prietena subtire cu burta mare a nascut la 42 saptamini o fetita de 4,8 kilograme). Felicitari pentru rezultatele la triplu test!
Roxana, si eu mi-am facut un test din acesta si mai am voie sa pun vreo 6 kilograme.... dream on! As vrea eu, dar stiu ca e imposibil.
Irina, saraca de tine, tot cu varsaturi? te cred si eu ca te-ai saturat. Poti sa maninci cite ceva?
Venera, bun venit si sarcina usoara!
Alina, frumos nume!
Miereamara, nu ma invidia pe mine, ca am masina de spalat si uscatorul la etajul doi.... Asta inseamna carat de rufe la parter pentru calcat, uneori cu prunca de 12 kilograme in brate, ca nu ma lasa inima sa o las in boxa doua minute.... ce harnicuta esti, si eu gatesc in fiecare zi(azi nu ca e ziua lui Paul cu Francesca si in weekend nu, dar n celelalte zile gatesc) si nu mai stiu ce sa inventez cu caldurile astea.
Flowerbee, si tu cu fetita? Felicitari! Sa stii ca eu cantecelul acesta i-l tot cant Francescai! Cu variatii"Si la scoala si acasa prima este ea/ Fata mamei cea frumoasa-i cit o randunea!"