Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
scorpiutele, multumim pentru sustinere
ruxi e la gradi de azi am dus-o la program normal, sper sa fie ok
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
gabriella1 spune:
mi-au venit analizele..nu voi avea bb!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
Gabriella1 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
buna scorpiute,
gabriela, suntem alaturi de tine 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
pe toate si va doresc o Duminica placuta
ninutza
special pentru Cristinuca, am citit articolul de pe prima pagina...sa va dea DD multa sanatate si numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mihaela77O spune:
seara buna la scorpiutze!sau sa zic noapte buna!?mai sunt insomniace ca mine?eu am avut o zi groaznica,am avut un drum de facut la mangalia,si la intoarcere spre constanta,drum pe care trebuia sa il fac in 40 minute,l-am facut in 3 ore!
am zis ca innebunesc,eram doar eu cu mihaita in masina....la un moment dat si el a adormit...doamne se circula groaznic pe drumurile noastre..la cat de stresant si obositor a fost drumul,eram rupta de oboseala,dar ca sa imi revin m-a pus...cineva
,nu zic cine, sa beau o
si acum,mai dormi mihaelo,daca mai poti...va doresc o saptamana buna,mai ales pe drumurile si soselele romanesti...si va rog,sa nu ne uitati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Ana68 spune:
'Neata,
Gabriela...sunt convinsa ca vei incerca in continuare...si minunea va apare cand te astepti mai putin.Sa fi sanatoasa!
Ninocika...pai am fost sambata pana la Szeged si Mako si...sa-ti zic prima impresie?Pai am fost dezamagita,parca eram la Timisoara.Curatenie?Glumesti...sa fi vazut in buricul targului cum zaceau mormanele de gunoaie pe sub boscheti la marginea drumului si ce sosele in valuri de tzunamii au,de faci banji jumping ca sa traversezi orasul cu masina...e adevarat ca legea e lege acolo,bay frate,nimeni nu depasea 50km/h in oras sau 90km/h in exterior,politisti multi si opreau la greu,dar numai masini de Germania,Italia si alte tari vestice.Neah!Nu m-a impresionat deloc...Magazinele ca in Timisoara,preturile ca la noi,oamenii te servesc la fel...singura chestie este ca vorbesti limba gimnastica,ca in afara de maghiara altceva nu stiu.Singurul lucru care m-a facut sa ma simt excelent acolo a fost un ceardas unde am mancat un gyulas de-al lor...auuuuuu!!!! fata draga!...mi-am lins degetele si am mormait de placere...am bagat doua portii de om nesimtit in mine...pur si simplu am infulecat...super,extra gustos...bestial!
In rest...?!Aglomeratie pe sosea...am facut cumparaturile si am iesit la preturi ca la Romanika ,aproape...nu stiu,poate diferenta sa fie de cateva sute...adica nici benzina n-am scos-o...Gasesc aici circumstante atenuante pentru ca noi am cumparat ce ne-a placut cum arata si ne-a fost pofta si poate astfel am cumparat ce era mai scump...nu stiu...Asa e prima oara:te duci bou si te intorci vaca.Faceam paritatea forint leu si cam ca la noi ieseau preturile,uneori mai mari...Deci nu sunt impresionata,e normal...nimic iesit din comun.Poate mai incolo,catre Budapesta sa fie alta lume...vom vedea luna viitoare.
Scorpiute minunate,eu va doresc o saptamana exelenta si o zi minunatat ca voi...Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Noua... da...ne- au plecat neamurile.
A fost placut,Bogdi a avut parte de ffff multa atentie si dragalasenie,i s-a implinit un mare vis sa ceara si sa i sa dea
(doar de aceea sunt mamaie si tataie nu?!)
Am iesit in fiecare seara pe plaja,la restaurant[Florin(fratele vitreg a facut cinste)]Am pozici si am voie sa le postez
ceea ce o sa si fac,dar mai tarziu sau maine-cand o sa putin timp.
Nu am primit decat 100 ron ,pe care-i voi folosi la gineco pt ca azi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv.Nu stiu exact cand am ramas,ceea ce stiu sigur e ca am luat antibiotice
-prescrise de dr de fam ,care mi-a facut si un eco la care nu s-a vazut sarcina.In functie de ceea ce-mi va spune dr gineco voi vedea ce e de facut(nu vreau sa fac avort,DAR daca e cea mai mica sansa sa fie afectata sarcina de la medicanentele luate-o voi face)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
miraklucker spune:
Dodo felicitariiii
..............ce ma bucur. Ce antibiotice ai luat??? Nu.-ti fa griji, la o sarcina asa mica se aplica legea "totul sau nimic", daca e cumva afectata se elimina, ceea ce nu cred ca e cazul la tine. Oricum antibioticele nu sunt medicamente asa toxice pentru sarcina. Hai ca ma bucur mult pentru voi.
....noi suntem bine. Barbatu a plecat azi in Germania pentru 3 zile. Ieri a ajuns si socrela cu nepoata sotului la noi. David a inceput gradinita de azi. La Selin in sfarsit i-au pocnit 2 canini, unu sus s unu jos. Ea e bine dispusa ca deobicei, doarme bine si nu manaca NIMIC.![]()
.....cam astea ar fi stirile despre noi.
V-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
gabriella1 spune:
va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi.Sunt inca in spital si nu-mi dau drumul..cica pana nu ma fac la fata ca un pepenash ... sau papanash
.Dorm,mananc,dorm... mancarea e ca restaurant,multa si pe alese...perfuziile n-am voie sa mi le aleg... sunt la liber,cu tona....Cica revin printre pamanteni cand am 60 kg pe stomacul gol...
si daca e peste 5 ani?!![]()

.
pup la toate si o saptamana superba!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.