Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 6

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet hello scorpiute, nu a facut nimeni cafeluta? dodo pe unde esti? ca asa m-am obisnuit sa te gasesc aici ![]() ![]() va ![]() sa aveti o zi minunata ca voi [cafe] ![]() monica Prajituri si papa bun Papa de post |
Eu mi-s atat de agitata ca s-au hotarat toate neamurile sa vine sambata si duminica la Ct:tata,mamaia Mimi,Florin(fratele vitreg),Nicoleta(prietena lui),Vali(fratele mai mic al sotului).

Prin urmare ma invart pe aici,va citesc,n-am rabdare sa scriu,...
Monicafelicitarii pentru Ruxi;

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

monica-elizabet spune:
dodo, spor la pregatiri
poate oamenii vor sa prinda rasaritul pe plaja si nu vor sa doarma
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

vbartan spune:
Buna seara scorpiutze dragi....
Iar am avut cateva zile foarte agitate, dar ne revenim noi.
Dodo, spor la treaba cu pregatirile pentru musafiri.
Ana, felicitari pentru mica ”studenta” care nu plange la gradinita.... va urez sa tina cat mai mult pasa asta buna a Luanei.
Monica, felicitari si voua pentru gradi....incet se va obisnui ea
Gabriella, multa sanatate.
Aaa, si www.flickr.com/photos/sweetmoments/2742412776/" target="_blank">aici avem cateva poze noi
Va pupam si va dorim noapte buna

Ana68 spune:
Salutare,
Monica...apai inseamna ca faceti progrese cu gradinita...ce bine!
Dodolica,sa ai spor la treburi si rabdare la musafiri!
Nina 2,multumesc de felicitari,sa fie cum zici tu!Am azut pozele cu gaza voastra scumpa Renata...tare dulcica este...Sa fie sanatoasa!
Ninocika,mai iesiti fetelor din treburi...hai ca se anunta ploi in toata tara,asa ca treci la scris...hehehehehehehe!
Fetelor,va doresc un week end minunat!Noi s-ar putea sa fugim oleaca peste grania,colea pan' la unguri,la o excursie de shopping,sa vedem si noi care-i treaba...e prima oara cand ies si eu din tara intr-o tara civilizata....abia astept,parca am emotii!
Pupici la toate si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

gabriella1 spune:
'Neata fetele
nu pot scrie prea mult, sunt la Iasi in spitalul Militar, mi-au luat un kil de sange din 1,5 cat aveam ,ma simt lesinata... DAR cert e ca nu am hepatita.
La o prima vedere tineti-va bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... "oboseala cronica". Deja am fost perfuzata o data, urmeaza tuta a 2-a..a 3-a ..si cat or mai crede ei...M-au intrebat daca imi fac statuie la servici ptr asta! Cica sa nu-mi fac mari probleme in privinta sanatatii sau a bolilor ca am 2 sansa:sa ma imbolnavesc de piele sau de oase .Nah,imi mai vine si a glumi. Acum imi este somn de la perfuzii nu numai de la oboseala acumulata.De sarcina inca nu s-a pronuntat nici un medic, la eco nu se vede ceva, iar analiza de la urina o primesc maine, chiar daca maine e sambata.
Sotul meu e cu mine...si e tare bine !Doctorii sunt ffff atenti cu mine, am o asistenta care nici nu ma lasa sa miisc,infiemiera mi-a schimbat de 2 ori cearceaful ptr ca s-a patat de 1 PICATURA SANGE...dar... nimic nu e pe ochi frumosi.
Va pupic,va doresc o zi minunata si week-end placut.
Dodo...LA MULTI ANI...SI multi musafiri.
Sa ne "auzim" cu bine, "scorpiilor"
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Ana68 spune:
Gabriela,e infiorator ce povestesti tu acolo,insa in toata nebuneala aia in care te invartesti,iti doresc din inima insanatosire grabnica si sa fie toate cat mai bine si mai in regula.Ma bucur sa constat ca nu ai hepatita si esti cu moralul ridicat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Anina_n spune:
Buna, scorpiutzelor !
Vin cu o pentru fiecare, ca se cere la ora asta, nu ?
Sunt restanta la poze si nu numai, dar in weekend recuperez, sigur !
Ana, asteptam ploile sa se mai racoreasca, sa ne mai tina in casa() si sa mai spele praful de afara, ca e de groaza cu el.
In Irlanda, la ploile ce erau acolo, nici urma de praf, iar natura e verde mereu, cred.
Si asa, treci pt. prima oara granita la shopping. Bafta la cumparaturi ! Astept impresii !
Prima, cred ca stiu care va fi....ce curatenie este dincolo !
Monica, felicitari micutei "gradinarite" ! Cum mai sunt noptile ? Tot asa friguroase ?
La noi e super bine, inca dormim cu ferestrele deschise, noaptea, iar dimineata nu-mi ingheata picioarele fara pantaloni, doar cu fusta si sandale.
Gabi, lasa, bine ca are cine te vizita si felicita, de ziua ta ! Asadar, se anunta party in weekend !
Petrecere frumoasa si de neuitat !
Gabriella, periculos si surmenajul asta, ai grija de tine !
Refacere grabnica si relaxare maxima, iti doresc !
Vanina, ce a crescut micuta ta ! Are niste ochi...ca cerul senin de vara !
Pup manutzele mici si grasunele !
Mira, voi ce faceti ? Vine weekend-ul, pe unde mergeti ?
Noi avem de facut o vizita la casa noua, finei mamei mele si in rest, distractie cu fetitele pe afara.
Mihaela, voi ? Poate reusiti sa ajungeti pe plaja de data asta !
Posteaza si aici, link-ul cu povestea lui Mihai, ca scorpiutzele sunt fete saritoare, cu inima mare si te vor ajuta, fiecare cu ce poate, sa grabesti recuperarea lui Mihai.
Doamne ajuta, sa-l vedeti pe Mihai, asa cum va doriti !
Va doresc un weekend cat mai fain, scorpiutze dragi !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

mihaela77O spune:
nina,multumesc frumos de sugestie!,de altfel nici nu gandeam ca nu sunteti saritoare!
monica,am incercat plaja si mascat,dar nu prea merge,am murit de ciuda ca nu am putut face baie in mare,si era o apa asa de calda,mama-mama...asa ca in week-end-ul asta sper sa pot profita...
gabriella1,ai grija draga mea,caci intr-adevar,nimeni nu-ti va ridica statuie,dar tu ai putea avea probleme mari de sanatate de acum inainte,mai ales daca intentionezi sa faci si un bb
scorpiutelor va urez un week-end placut,si la sugestia ninei,iata si link-ul cu mihaita....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela77O spune:
era sa uit,multumesc din suflet lui DODO-PUI,pt ajutorul pe care mi l-a dat,pt realizarea blogului lui mihaita!
multe ,de la mihaita!
http://paul-mihaita.blogspot.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

miraklucker spune:
Gabriella bine macar ca stii ce ai si esti pe maine bune, ai grija de tine si multa odihna!!
Dodo deci va chefuiti?? spor la treaba si lasa nu te stresa va aranjati voi cumva pentru o noapte!
Monica bravo!! deci a inceput sa-i placa tot mai mult la gradi??
Nina, merci de cafeluta....tocmai am savurat-o in pauza de la 3! saptamana asta nu plecam nicaieri. Samabata e zi de curatenie, duminica vine soacra cu o nepoata de-a lui barbatu-meu de 15 ani la noi pentru 3 zile. El trebuie sa mearga in Germania pentru 3 zile si ramane ea cu copii..................mare minune.
Ieri a plecat sora-mea de la noi. au trecut spre Ro. Miercuri au ajuns pe la pranz, eu am venit mai repede de la servici si am fost la lac. A fost asa de frumos, am stat pana pe la 10, ne-am balacit, am facut grill si copii au alergat pe acolo, joi am stat pe acasa, deci iti inchipui cum atata casa mea acum.
.....apoi joia viitoare vine mama la noi pentru vreo 3-4 saptamani. As fi vrut de ziua lui David sa mergem la un parc de distractii in Germania, nu departe de noi, dar e tare scump asa ca daca el nu cere asta in mod expres o lasam pe alta data.
....da, da vine ploia si la voi... de noi tocmai a trecut. Aseara mi-a aruncat un ghiveci de flori de pe balcon de l-a facut tandari, iar azi de dimineata m-a prins tocmai dupa ce am iesit din casa. Si a durat eract 4 min pana am ajuns eu la gara cu bicicleta. Cu toata pelerina de ploie m-ai putut stoarce la centrifuga
cand am ajuns la gara. Hai ca pantalonii si geaca s-au uscat dar papucii si acum sunt uzi si ...cum sa umblu desculta prin firma???
...mai revin .
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi