De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

imi zicea o cunostinta din strainatate ca la ei in oras din cauza ca nu sunt destule locuri de parcare se lasa masina dreapta, scoasa din viteza si fara frana de mana trasa - si blochezi ce masina vrei, cand ala vrea sa plece ti-o impinge putin mai in fata (nu e greu) , iese si gata

si in blocul unde am stat o noapte la bucuresti tot asa ne-au zis locatarii sa facem - ca sa nu se supere nimeni. si ne-am uitat si in curtea blocului toate masinile erau lasate asa.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

repet... dak educatoarea iti carpeste copilul pt ca a facut-o vaca pt a zecea oara, ca parinte nu o poti intelege ca fiind cardiaca s-a descarcat si ea un pic... NU EXISTA SCUZE PENTRU VANDALISM!
...masina mea a fost zgariata noua fiind (de pofta cred pt ca era in parcare)...am vopsit-o si nu i-a scazut valoarea pt ca s-a lucrat impecabil...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui Androix

Am si eu o intrebare: unde dreq traiti, fratilor??? in jungla???

Da. Da' de ce intrebi?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
citat din mesajul lui Rufus

[quote]citat din mesajul lui Androix

Am si eu o intrebare: unde dreq traiti, fratilor??? in jungla???

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Da. Da' de ce intrebi?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Au trecut niste maimute cu cuie in mana prin parcarea din fata blocului la mine si mi s-a parut ca visez

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In concluzie, toti suntem animale...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

of, din pacate problema asta a parcarilor nu e o problema doar in Bucuresti.
Si aici la Atena de cate ori nu mi-am gasit masina parcata regulamentar, insa blocata de o alta masina lasata aiurea. Sau si mai nasol, intrarea de la garaj. Blocul nostru, situat pe o strada comerciala foarte circulata e dotat cu o parcare, cel putin o data pe zi poarta de la garaj e blocata. Ne certam cu soferii, dar vin altii si altii...e adevarat ca aici politia le da o amenda, dar vine in 30-45 de min si de cele mai multe ori pana vin ei masinile au plecat.

Avem un vecin nou venit in bloc, care nu a mai prins loc in parcarea blocului: sunt doar 6 locuri pentru 25 de apartamente, iar locurile au fost cumparate de primi care au cumparat apartamentele. A venit sa ne roage sa ii vindem lui locul nostru ca el are nu stiu ce masina scumpa si risca mai mult decat noi daca o lasa in strada...l-am refuzat politicos insa in aceeasi seara ne-am trezit cu niste cuie puse sub roti. Bine macar ca le-am vazut inainte de a pleca si n-am patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
citat din mesajul lui grati.ela
dak la scoala imi ies din minti si zgarii pe fata un elev indisciplinat nu cred ca parintii imi vor intelege motivul (chiar dak i-as fi cerut de nenumarate ori sa se poarte civilizat).
quote:
citat din mesajul lui grati.ela

repet... dak educatoarea iti carpeste copilul pt ca a facut-o vaca pt a zecea oara, ca parinte nu o poti intelege ca fiind cardiaca s-a descarcat si ea un pic...
Am vrut sa-ti raspund si la prima postare, dar mi-am zis ca n-are rost sa deviez de la subiect. Totusi, daca tot repeti, ma gandesc ca astepti un raspuns:
Daca un cadru didactic isi iese din minti la scoala, indiferent in ce context, inseamna ca n-are nici o treaba cu dascalia si/sau ca certificatul de sanatate mintala (care, de altfel, este obligatoriu) este fals. Solutia? AFARA DIN INVATAMANT!
Daca o educatoare nu-i in stare sa comunice cu un pusti prost-crescut si sa-l puna la punct si daca ii trece doar prin minte gandul sa-l zgarie pe fata sau sa-l carpeasca, AFARA DIN INVATAMANT! Simplu, nu? Si sa zica merci daca scapa de-o plangere penala in caz ca schiteaza doar gestul.

Agresarea unui copil nu-i tot aia cu vandalismul.

Scuzati, va rog, off-topicu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui LoraG76

In concluzie, toti suntem animale...

Lora, mami de Iustina

Normal. Se credea cineva vreo planta???

grati.ela, si eu voiam sa-ti spun ca nu e prea fericita comparatia...
Valismul este altceva...eu inteleg ce ai vrut sa spui, dar nu se poate pune semnul egalitatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mare lucru ca totusi sunteti de acord ca acestea reprezinta acte de vandalism.

Eu cred ca de fapt va varsati naduful pe-aici, numai gura e de voi si treceti mai greu la fapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nici eu n-am inteles comparatia masina-copil. Pai cum adica, e tot aia daca tai roata unuia sau daca dau o palma unui copil? Cum sa compari tabla zgiriata cu acelsi lucru facut unui elev??? Presupun ca tu avrut sa arati ca se pot face si alte gesturi violente la nervi, dar nu poti sa compari un profesor a carui meserie e sa aiba rabdare cu micii oameni si sa-i invete ceva, cu omul de pe strada care nu e dator sa mingiie pe crestet mitocani care te sfideaza si-ti ingradesc libertatea de miscare.

Mergi la inceput