De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

M-as fi mirat sa nu se lase cu un plici peste bot Consider ca l-am luat pentru ca am exagerat intr-atat incat am stricat distractia de la subiectul asta

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

B.nica, stai ca nu am inteles: deci daca eu sun la politie si spun ca o masina mi-a blocat iesirea din curte, dau numarul masinii, dar nu stiu unde locuieste stapinul ei, nu stiu numarul de telefon, nu stiu nimic... politia, fara sa verifice nimic, iti da numarul de telefon al respectivului, adresa, numarul de cont... si ce mai are in dotare!?! Asta numai pentru ca o voce draguta le spune ca nu poate iesi din curte!?! Si asta se numeste credit dat autoritatilor!?!

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
citat din mesajul lui nelia

B.nica, stai ca nu am inteles: deci daca eu sun la politie si spun ca o masina mi-a blocat iesirea din curte, dau numarul masinii, dar nu stiu unde locuieste stapinul ei, nu stiu numarul de telefon, nu stiu nimic... politia, fara sa verifice nimic, iti da numarul de telefon al respectivului, adresa, numarul de cont... si ce mai are in dotare!?! Asta numai pentru ca o voce draguta le spune ca nu poate iesi din curte!?! Si asta se numeste credit dat autoritatilor!?!

Poate o fi vreo scapare a politaiului in cauza...E tragic daca datele personale sint asa de usor de dezvaluit oricarei persoane, indiferent de motivul invocat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu stiu ca sunt anumite numere de telefon ale politiei rutiere in care "raportezi" anomalii din trafic,cum ar fi si cea cu blocarea unui garaj,etc. si politistul il suna pe respectivul,pentru ca bineinteles au o baza de date,nici vorba sa ti se dea numarul de telefon.Cred ca b.nica a retinut gresit.Nu cred ca vreun politist poate sa greseasca in halul asta.Eu asa am facut cand am patit-o cu garajul blocat,desi masina blocacioasa avea numar de leasing din alt judet.S-a sunat la politia rutiera "colega"......s.a.m.d.Culmea era ca cel care ma blocase era cineva din zona care ma cunostea si se ocupa cu vanzarea de masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cu ceva luni in urma, am gasit un card de credit pe strada.

Am sunat la banca ce a emis cardul, am spus despre ce este vorba, mi-au spus ca ma contacteaza imediat ce reusesc sa ia legatura cu proprietarul. In 10 min m-au sunat inapoi si mi-au dat nr. lui de telefon - DEJA vorbisera cu el, si probabil i-au cerut si acordul (altfel mi-ar fi dat nr. lui de telefon de prima data cand am vorbit cu el).

Cel mai probabil ca politistii au facut exact acelasi lucru; b.nica nici macar nu apucase sa-l sune si el venise, trimis de politisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

De ce as zgaria o masina: pentru ca azi dimineata, pe la 9 fara ceva (adica in plina desfasurare de trafic) un IDIOT si-a lasat masina Toyota Avensis (adica ditamai barca) pe str. Dr. Iacob Felix, parcata pe strada, unde e o singura banda pe fiecare sens, pe care trece de altfel si tramvaiul!
Practic, a blocat absolut tot traficul, calatori, soferi etc, pt ca tramvaiul n-avea cum sa treaca de masina fara sa o zgarie.
Nu va spun ce coada era in spatele tramvaiului, oamenii asteptau nervosi in statie sa se duca la servici, totul din cauza nesimtirii crase.
Sincer, tare mi-ar fi placut ca vatmanul sa treaca mai departe si sa-i faca aripile pe stanga zdrente, merita cu prisosinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

b.nica, da-ne si noua numarul ala minune la care suni la politia rutiera si eu suna proprietarul, ca tare bun ar fi
pe vremea cand statea la bloc, era o adevarat aventura fioecare venire acasa, care apuca un locsor de parcare..acum, ne-am mutat la casa, insa avem alta belea..strada de servitute, este tare ingust, ca asa se gandeste la noi, ingust..deci nu incap 2 masini una pe langa alta...si intratul in bucatica de curte este o adevarat aventura...da sa vezi ce misto este cand gasesti o masina parcata pe drum...si daca te superi, tot tu esti.."bulangiu, suparacios, frustrat, etc", nu ala de ocupa tot drumul fara sa se gandeasca ca cineva mai si vrea sa intre/iasa."ohh..n-am stiu ca mai vrea cineva sa iasa/intre"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

da,mi-a trecut prin cap,dar n-am facut-o niciodata.mai ales cand vecinul ne-a lovit masina pt ca nu putea urca in a lui din cauza ca 'nu stim noi sa parcam',nu ca are el 200 de kg si-i trebuiesc 2 locuri de parcare pt sine!da,am visat in noaptea aia ca i-am lipit stergatoarele cu super glue si ca i-am pus sipci captusite cu,cuie sub roti,dar asta numai in vis.o singura data am blocat intrarea prin care se facea aprovizionarea la gradinita din fata blocului pt ca un senzor de frana a ramas blocat si a papat toata bateria astfel incat n-am putut sa o mutam de-acolo(o lasam numai sambata si duminica in poarta gradinitei pt ca atunci este inchisa si nu incurca pe nimeni cu nimic).ce-i drept,am gasit un biletel in parbriz prin care eram rugati frumos sa nu mai parcam intre anumite ore si ni se aducea la cunostinta faptul ca pt eventualele pagube conducerea nu-si asuma resposnabilitatea),ceea ce mi se pare a fi un gest corect,un apel catre bunul simt si intelegerea celor din jur;ma gandesc cum ar fi fost dc in necunostinta de cauza apelau la actiunile enumerate pe ici pe colo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
citat din mesajul lui ramoneloo

o singura data am blocat intrarea prin care se facea aprovizionarea la gradinita din fata blocului pt ca un senzor de frana a ramas blocat si a papat toata bateria astfel incat n-am putut sa o mutam de-acolo(o lasam numai sambata si duminica in poarta gradinitei pt ca atunci este inchisa si nu incurca pe nimeni cu nimic).ce-i drept,am gasit un biletel in parbriz prin care eram rugati frumos sa nu mai parcam intre anumite ore si ni se aducea la cunostinta faptul ca pt eventualele pagube conducerea nu-si asuma resposnabilitatea),ceea ce mi se pare a fi un gest corect,un apel catre bunul simt si intelegerea celor din jur;ma gandesc cum ar fi fost dc in necunostinta de cauza apelau la actiunile enumerate pe ici pe colo...

Mi se pare un gest la fel de corect sa lase si posesorul autoturismului un biletel in geam, in care sa mentioneze nr de tel la care poate fi gasit, mai ales cand stie ca a lasat masina unde nu trebuie.

Eu cel putin asa fac, chiar odata am lasat biletel si in fata, si in spate, ca sa fiu sigura ca e vazut, si daca e nevoie, sa ma sune sa vin sa o mut.
N-a fost cazul pana acum, dar mi se pare normal si de bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

quote:
Mi se pare un gest la fel de corect sa lase si posesorul autoturismului un biletel in geam, in care sa mentioneze nr de tel la care poate fi gasit, mai ales cand stie ca a lasat masina unde nu trebuie.

Nu mi-a mai stat gandul la lasat biletele cu nr de tel,mai ales ca nu stiam unde este problema.am reusit 2 h mai tarziu sa incarc bateria cu ajutorul unui vecin cat sa ajung pana la un service pt a vedea ce s-a intamplat.si chiar dc lasam biletel si ma sunau,ce le spuneam'stimati dommni si stimate doamne,apeciez,cunosc situatia,imi cer mii de scuze, dar nu stiu ce sa fac sa va deblochez intrarea?!?'eu eram singura,sotul plecat,nici macar nu puteam s-o urnesc din loc oricat de bine-intentionata as fi fost.si era lasata unde trebuie,cunosc programul gradinitei f bine,dar se mai intampla si astfel de lucruri care necesita putin timp pt a le rezolva,ca doar nu intentionat mi-am blocat senzorul de frana sau am mers pana la service fara sa mi se aprinda stopurile de dragul aventurii.

Mergi la inceput