Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui ratonelu

cd,deci nu sunt singura la munci...
yupppiiiiii

carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Nu, nu esti!

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

salutare mamica draguta, claudinna

30+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Freshanana, sper sa dormi si sa te odihnesti la noapte!
Nocom, te asteptam maine cu vesti bune!
Claudinna, mie si gine si cardiologul mi-au zis sa iau o pastila Dopegyt in caz ca tensiunea mea sare pragul de 14/9 si de cand am iesit din spital n-a fost nevoie!In spital luam 2 Dopegyt pe zi si Nifedipin si abia o tineam sub control.
Eu una ma umflu doar la picioare in caz ca merg prin caldura..si cand aveam tensiunea marita nu simteam nimic, ma refer la palpitatii, ameteli, dureri de cap..nimic

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

khristin, ma tot uit pe site-ul ala si zau c-mi place mult recipientul ala care are si dus...super, ce sa mai!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

A, Claudinna..in Olanda am avut primele 7 luni mereu tensiunea 14/7 sau 14/8 cand mergeam la moasa sau dr de fam si ei ziceau ca e f bine...e problema doar daca ajunge la 16!!!!!
In luna a 7-a am avut 12/7..
Nu stiu ce sa zic...ce acolo era bine aici e grav!!Dumnezeu cu mila!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, eu aseara simteam asha o presiune in cap, in vase, parca si un pic de ameteala, insa cred ca era psihologica treaba...din cauza fricii...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Claudinna, pe mine asa ma apuca atunci cand mergi la dr!!CAnd intru in cabinet tremur toata si nu ma pot controla...mie cred ca imi trebuia psiholog!Renumita "tensiune de cabinet"...urat lucru!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Claudinna, ma bucur ca iti place... eu am ales cadita mai mult pt. suportul ala care-si face treaba, nu-ti trebuie ajutor neaparat cand faci baie copilului, are stabilitate, nu te trezesti cu copilul alunecand in apa, si apoi are dop ca la cada prin care scurgi apa, nu trebuie ridicata. Eu am adorat sa-i fac baie micutei mele si apoi sa o intind la masaj. La prima sarcina am fost si eu de groaza, retineam apa, nu-mi mai recunosteam fata ca sa nu mai spun de glezne , exact cum ai descris tu.....culmea e ca in sarcina asta n-am avut nimic. A propos de cat de diferite pot fi sarcinile

Bitza, eu intotdeauna am remarcat ca doctorii din RO sint diferiti mult fata de cei din afara, ceea ce nu e intotdeauna un lucru pozitiv daca te face sa te ingrijorezi si te pune serios pe ganduri. Incearca sa elimini sarea de tot, asta daca poti, si sa bei apa cat mai multa.....sigur ajuta. Tu te-ai mutat in RO temporar sau de tot?

Voi ce faceti impotriva arsurilor?

Cristina

le bébé 30w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Cristina, poate de asta si fac in Romania tensiunea de cabinet ca aici la orice mica problema ma trateaza ca pe o urgenta si ma sperie.
In Olanda erau asa calmi si la orice problema de-a mea ei ziceau ca e normal in sarcina...Eu zic, ca nici prea "nepasatori" ca olandezii, nici "tragici" ca romanii...o cale de mijloc ar fi perfecta..dar perfectiune nu exista...
Nu stiu daca raman de tot in Romania inca!Mai vedem!!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

quote:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelorcred ca am facut un hemoroid..parca asa se numeste...este o umflatura mica insa care ma incomodeaza la..treaba..ca sa zic asa...si doare...offf ..o fi de la atata stat pe scaun la calc? ..scuze pt. subiectul asta neplacut.dar voi v-ati confruntat cu asa ceva? nush ce trebuie sa fac..cu ce sa dau..si cred ca o sa ma incomodeze si la nasterea mea naturala..voi ce stiti?

30

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Offff, asa se numeste nenorocitul, si tot asa se si manifesta! Hemoroizii sunt normali in sarcina, pentru ca bebe poate apasa pe venele hemoroidale!!!

Am patit-o si eu. Sfatul dr., crema multa si sa nu ma constip, sa folosesc supozitoare cu glicerina. Recunosc ca am trisat cu bai cu bicarbonat, bai locale, si cu crema anti-hemoroidala. M-a tinut 2 zile!

Sper sa scapi repede ca e tare neplacut!
Pupici!

Later edit: scuzati incoerenta, neuronu` gravid......

30+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput