Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 2
tzitziri spune:
Eva, ai asigurare la ei? Ca atunci scrie clar ca analizele uzuale nu se platesc....
30+
bebe David
Muuh spune:
Moni mie imi recolteaza pentru streptococ B pe 15 august, adica la 36 de saptamani.
Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)
freshanana spune:
monica eu am facut-o de 3 ori pana acum
si o voi face iar peste 2 sapt
e "placerea " mea, dar asta e. e mai bn sa stiu dinainte dc am ceva sau nu
care dintre voi fetelor astepta un colet de la LR de pe 18 ?
am o amica ce a primit pe 28 comanda de pe 4 iulie. asa ca mai e de asteptat. or fi f aglomeratzi
34+
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
CD27 spune:
eu astept comanda de pe 16 iulie
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
baby_boy spune:
Fetelorcred ca am facut un hemoroid..parca asa se numeste...este o umflatura mica insa care ma incomodeaza la..treaba..ca sa zic asa...si doare...offf ..o fi de la atata stat pe scaun la calc? ..scuze pt. subiectul asta neplacut.dar voi v-ati confruntat cu asa ceva? nush ce trebuie sa fac..cu ce sa dau..si cred ca o sa ma incomodeze si la nasterea mea naturala..voi ce stiti?
30
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Eva, ai asigurare la ei? Ca atunci scrie clar ca analizele uzuale nu se platesc....
Nu am asigurare la ei. Eu am o asigurare care nu are treaba cu Euroclinic! Doar daca am asiguurare Interamerican sunt gratuite?
Nu mai inteleg nimic
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 52 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Io le-am cumparat de la maicamea din piata Tot asa, mari, la vreo 50 cm. PEstisorul din Ariel, Tom si JErry si PLuto si trebuia sa mai aduca. In rest avea piticii din Alba ca Zapada si nu mi-au placut. AM dat parca vreo 4 lei pe bucata.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
4 lei bucata???????????astea din magazin cost peste 35 ron bucata......din ce piata?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
eu astept comanda de pe 25 IUNIE ...v-am luat
30+
bebe David
stiu de tn ca ne-ai luat
parca ziceai ca le scrii
mai astepti ?
34+
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepinkquote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Io le-am cumparat de la maicamea din piata Tot asa, mari, la vreo 50 cm. PEstisorul din Ariel, Tom si JErry si PLuto si trebuia sa mai aduca. In rest avea piticii din Alba ca Zapada si nu mi-au placut. AM dat parca vreo 4 lei pe bucata.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
4 lei bucata???????????astea din magazin cost peste 35 ron bucata......din ce piata?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
Subscriu, pe net abtibildurile sunt 45 RON bucata! Ce piata, Monica? Nu se poate...esti sigura ca vb de aceleasi stickere autoadezive?
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 52 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)