Bazin de inot in Galati?

Bazin de inot in Galati? | Autor: Flori78

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi duc baiatul sa ia lectii de inot in Galati, dar nu prea stiu unde. El are acum 3 ani, iar la mare ii placea sa se balaceasca numai cu piciorusele in apa.

Stiti cumva vreun loc unde l-as putea duce si sa fie in siguranta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Buna!
Ai gasit acel loc intre timp?
Si eu sunt interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ati incercat la Club Vointa?? Am auzit ca s-ar fi deschis acolo bazinul si ca se fac ore de inot cu picii. Din ceea ce auzisem...se pare ca deocamdata nu are incalzire centralizata, asa ca se da drumu' cand se incalzeste si se inchide cand se raceste afara. Altele...nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Pai ..da, cred ca la Vointa o sa mergem si noi...Mi-ar placea tare mult la Braila, dar, cum n-avem masina proprie..., trebuie sa ne limitam la a inota doar vara...

Sau asteptam sa se mai ieftineasca la VIVA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erezimetone spune:

In Galati singurele bazine ar fi cele de la Viva si de la Vointa, la Viva e cu 10ron mai mult decat la Vointa :)... Bazinul de la Vointa sa redeshis ieri, pe 14.3.2009.
Despre cel de la Braila, nu stiu nimic despre pret, se fac insrierile primavara si se face inot de performanta

Succes... ne vedem la Vointa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Unde este Bazinul Vointa?
A fost cineva acolo?
La Viva stiu ca e f curat si frumos si au o tipa care se ocupa de copii care e destul de buna.
Am vrut si eu anul trecut sa ma duc cu fiica-mea abonamentul pe luna era in jur de 2 mil.Cine stie cat mai e acum?
Poate au si ei "preturi de criza".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

si eu as vrea sa-mi dau fetita la inot are 6 ani dar am auzit ca s-ar fi deschis baia comunala bazinul maiexact nu am fost niciodata acolo si mai auzisem ca se face innot si la viva club dar tre sa fie f scump nu voi ce stiti la baie merita incercat mai ales ca s-a renovat daca mai aflati ceva as vrea sa stiu si eu va rog pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Este bazin deschis pentru sport de intretinere si performanta sau pentur bebelusi? Ma intreseaza daca exista bazin cu instructor pentru copii mici, pana intr-un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna! Si pe mine m-ar interesa un bazin pentru bebelusi pina intr-un an.Oare exista la noi in Galati asa ceva?Stie cineva daca la vointa primesc si bebelusi?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

buna!
la viva au voie si parintii in bazin? al meu, in mod sigur, nu ar intra fara taica-su in bazin.

Mergi la inceput