2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!
Raspunsuri - Pagina 21
paisacodruta spune:
Buna,
Am depus azi banii 100 ron in contul lui Marius pentru
Plastilina Play-Doh 4 Pack - Classic -paisacodruta 100 ron
Depunator PAISA CODRUTA...am specificat BAZAR ALEXIA dar pe chitanta imi apare DIVERSE
Tranzactia a fost facuta la BTR Comanesti Bacau ora 12.00
Astept confirmarea platii pentru a lua legatura cu micaalsa.
Astept terminarea licitaiilor momentan in derurale pentru a pune si restul banilor.
Multumesc
O zi buna va doresc
paisacodruta spune:
Licitez pentru:
silly pals de la micaalsa
http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim/BazarAlesia/photo#5230520235589149970 20 ron
alinamoro spune:
Am depus si eu azi in contul lui Marius 90 ron pentru produsele licitate. Am scris "Bazar Alesia" la detalii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
micaalsa spune:
Astept adresele postale pentru produsele adjudecate de la mine. V-as ruga sa depuneti banii direct in contul lui Marius ca sa nu mai pun ramburs la colete si daca se poate sa faceti dovada platii publica.
Multumesc
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
ruxi spune:
Supralicitez pentru masuta de pal de la nr.19 - 70 RON
Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
roandre spune:
A depus si sotul meu astazi 200 ron in contul lui Marius pt cele 2 parfumuri si elicopter.
Banii sunt trimisi din ABN, de catre Andreescu Mihai.
micaalsa, am sa-ti trimit adresa pe PM si imi trimiti elicopterul dupa ce confirma Marius intrarea banilor in cont ca sa nu mai scanez eu OP-ul.
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
alinamoro spune:
Micaalsa, Marius va confirma intrarea banilor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
paisacodruta spune:
Am trimis confirmarea platii 100 ron pentru plastilina lui micaalsa... va aparea in album
Astept si confirmarea lui Marius...
Licitati, suparlicitati si donati...putin cate putin se vor aduna banutii pentru Alesia ....
O zi buna va doresc tuturor...
Ubi spune:
L-am rugat pe marius sa ne confirme intrarea banilor. Daca ati scris ca e ptr bazar Alesia ii va fi mai usor sa le identifice.
ursuleata spune:
Ofer pr scaunul inglesina 180 ron.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet