O sansa pentru Stefanel ! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

stefanel si mama lui sunt la tara.
sunt bine. si multumiti ca au o gradinita si curte.
am inteles ca vor sta atat cat vremea le va permite.
stef este tare incantat, dupa atita ani in care nu a vazut decat cei patru pereti ai camerei.
si eu ii astept cu nerabdare.
va doresc tuturor o zi buna,
sanatate voua si copiilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

La multi ani, Stef!
sa dea Dumnezeu sa te faci bine, si mamei tale putere sa aiba in continuare grija de tine!

saptamanile trecute l-am vazut pe stef. s-au intors acasa. mama mi-a pus ca avea calculatorul virusat si nu mai apucase sa cheme pe cineva sa-l refaca.
stef mi s-a parut schimbat in bine. ceva mai energic, si chiar articulase cateva cuvinte. a fost la fel de bucuros ca si mine de intalnire.
mama lui s-a straduit sa-i faca rost de o bicicleta medicinala si fac acum acasa cate 1/2 - 1h pe zi exercitii.
a ramas promisiunea ca imediat ce vom gasi ceva timp sa postam pe site o fotografie cu stef alaturi de bicicleta lui.

va doresc si voua un an nou mai bun decat cel care a trecut!
La multi ani, stef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI STEFANEL!!!! Sa ai parte de tot binele!!

Ma bucur tare mult sa aud cat progreseaza Stefanel..Doamne ajuta sa o tina tot asa.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Am incercat sa trimit un email Getutei dar mi s-a intors inapoi. Stie cineva care e noua adresa de email? Multumesc mult!

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

“La multi ani!” pentru anul 2010,
Multa sanatate,realizari ,bucurii, un an mai bun, asa cum vi-l doriti .

Va rog sa ma iertati ca nu v-am mai scris de mult,i-mi pare tare rau ca s-a intamplat asa,am ramas fara internet mult timp,pt. ca pe perioada calduroasa a anului,stau cu Stefanica la sat, calculatorul de acasa l-am curatat de virusi recent si totusi sunt probleme la el... nu prea raspunde la comenzi...

Gabi

Ada

Cristina

Nikole

Veronica

Irina

Stefanica va multumeste mult pentru gandurile bune,pentru banutii care i-am primit si pentru sustinerea si incurajarile dvs.

Multumim pentru ca ne-ati fost si ne sunteti si in prezent alaturi , sunteti saritori,sufletisti,sunteti prieteni minunati,suntem norocosi ca existati ,va iubim mult,mult de tot si va dorim tot binele din lume,noi nu vom inceta niciodata sa va pomenim in rugaciunile noastre.
Multumim mult si D-nei Veronica,ca a mai scris cate ceva despre Stefanica,in timpul in care noi nu am reusit sa intram aici.

Stefanica este mai bine,facem gimnastica si doreste sa se inplice,asa cum poate el, in multe alte activitati care-i starnesc curiozitatea ,dar cel mai mult ,prefera sa se joace(bineinteles ajutat de mine), la jocuri pe calculator.
In acest an Stefanica a stat mai mult la sat,intr-un mediu natural si pe placul lui,unde s-a simtit foarte bine,imunitatea lui este foarte buna,este mai rezistent ,mai energic,intamplator,a stat alaturi chiar de persoane racite si nu a luat virusi...spre norocul nostru... .

Am reusit sa cumparam bicicleta medicinala de la Motomed,ne-a costat 16.800,00 lei(RON) ,o suma imensa pt. noi,dar vad ca il ajuta mult pe Stefanica,lui ii place foarte mult sa lucreze la ea si speram ca in timp, sa facem progrese serioase cu ajutorul ei. Bicicleta este electrica,functioneaza cu ajutorul unei prize,are o telecomanda mai complexa,atasata pe ghidon,cu doua functii,pentru exercitii la picioare si pentru exercitii la maini,are senzori fini,detecteaza spasticitatea, cand pacientul se opreste brusc din pedalat se opreste si ea,dupa care incepe incet,pedalarea in sens invers.Telecomanda arata viteza cu care se lucreaza,timpul,kilometrajul,diferenta de spasticitate de pe un picior pe altul,care picior este mai spastic sau daca echilibrul este egal,daca faci performanta ca viteza,te anunta,...se poate mari viteza si forta de lucru,in conditiile in care dispare spasticitatea,etc...acum speram sa progresam mai mult,este tot ce ne dorim.
Am facut si cateva poze ,cu Stefanica la bicicleta ,pe care speram sa le postam curand pe site cu ajutorul prietenilor care ne-au ajutat cu site-ul,Veronica cu colegii si cu aceasta ocazie le multumim mult pt. generozitatea si bunatatea lor.

actuala noastra adresa de mail ,este: getacraiu@yahoo.com

Va tinem la curent cu tot ce mai apare nou ,vesti bune speram ,legate de sanatatea lui Stefanica .

Multi pupici de la noi
Cu mult drag,
si recunostinta
Stefanica si Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata!!!
Ma bucur tare mult sa aud aceste vesti minunate despre Stefanel, Ca are ambitie si isi doreste din tot sufletul sa reuseasca. Mult succes in continuare cu exercitiile si sa auzim numai vesti bune.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput