O sansa pentru Stefanel ! (2)
Raspunsuri - Pagina 12
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Si eu m-am uitat dupa preturi, nu am gasit nimic. Geta draga, cat costa aparatul??...hai poate se strang banutii si il puteti cumpara. Edit sa adaug, ca abia acum am vazut pozele de la mare...e atat de frumoooooos, senin si puternic, acest copil, chipul lui emana energie... Va fi bine, sa nu te indoiesti o clipa de asta! Nikole, mami lui Albastrel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Nikole, am cerut eu o oferta de preturi. aparatul care e potrivit pt. copii, zic cei de la MOTOMED, e cam 4000 ROn cu TVA cu tot. Īntr-adevar, e scump...
cristina26
nikole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Nikole, am cerut eu o oferta de preturi. aparatul care e potrivit pt. copii, zic cei de la MOTOMED, e cam 4000 ROn cu TVA cu tot. Īntr-adevar, e scump... cristina26 |
Am inteles, multumesc Gabi, deci in jur de 1000 euro,offf .... cum sa isi permita o familie cu un venit mediu un ...atat de scump aparat?
mi se pare foarte scump....voi incerca cat pot sa contribui si eu sper sa poata achizitiona aparatul spre binele lui Stefanel, care are atata nevoie de el
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
gaia.nevia spune:
am trimis si noi 100lei.
Multa sanatate lui Stefanica, multa putere tie, Geta.
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
nikole spune:
Saptamana viitoare, luni, trimitem si noi niste banuti.
Am tot amanat, incercand sa tot strang,din pacate e cam greu , criza asta a inceput sa ne afecteze f tare...noi abia acum o resimtim,
asa ca trimit cat am acum, sper din suflet sa fie mai bine lunile viitoare sa il putem ajuta pe Stefanel, offff asa mi-a intrat copilul asta la suflet, e atat de dureros...
imi doresc f mult sa se stranga banutii sa ii poti lua caruciorul!
Geta, poate daca ai timp mai ne spui ceva de Stefanel...
Gaia
Cristina
Gabi
Allan Kardec
M&M spune:
Ma gandesc mereu la Stefanel si ma rog la Dumnezeu sa ne dati vesti bune despre evolutia lui..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
maria98 spune:
buna seara,
am vorbit cu mama lui stefanel zilele trecute.
va multumeste pentru gandurile dvs bune, pt faptul ca sunteti alaturi de dansa si de puiul ei.
momentat e la tara, cam la 20-30 km de oras, si nu au acces la internet.
stefanel e bine, se bucura de aerul de tara, de cele cateva animalute din curte, care i-au deveit prieteni.
astea sunt noutatile pe care le am,
veronica
luna asta e ziua lui stef, face 11 ani.
ii doresc lui multa sanatate si mamei multa putere
nikole spune:
Cu intarziere ii transmit si eu LA MULTI ANI pui mic, muuulta forta sa lupti sanatate si viata luuunga, luminata
Maria, ai idee cand se intorc acasa?I-am trimis un pm d-nei Geta, la care nu am primit inca un raspuns, nu stiam ca sunt plecati din localitate.
Mai astept...
Allan Kardec
M&M spune:
LA MULTI ANI, STEFANEL!!! Sa fii sanatos pui mic, fericit si tot ce iti doresti sa se implineasca...
Maria, multumim de vesti...Stii cumva daca s-au strans banutii necesari aparatului???
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
M&M spune:
Ce mai face Stefanel???? S-au mai adunat ceva banuti?? Ati resuti sa cumparati aparatul de care are nevoie Stefanel???
si
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema