Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Ce mai faceti? Mai aveti ceva vesti? Cand plecati spre Leipzig?

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Multumesc de intrebarae.
Plecam in Leipzig pe 13 decembrie si ne intoarcem pe 20.
Azi cand sa facem dilatarea am vazut ca tubul s-a crapat si iese apa pe acolo.Incercam sa gasim o metoda sa astupam gaurica daca nu ar trebui sa margem la Bucuresti sa ii punem altul.
Pe de alta parte ar mai fi o saptamana si imi pare rau sa il chinui numai pentru atat timp.
Alta patanie:Teo a cazut din pat si are o fisura mica la cot,am fost la spital pentru ca plangea de o ora si nu stiam ce sa mai facem.I-au pus mana in gips,plange noaptea , il deranjeaza,offff asta ii mai trebuia.
Pe 14 ianuarie ar trebui sa fim la Viena,cu un RMN , TC si alte teste .RMN este in jur de 750 ron cu anestezie.Mi s-a recomandat Timisoara. Implantul se regleaza dupa acest RMN si de aceea este foarte important cum este facut.
O sa increcam sa facem aceste teste dupa ce venim din Germania.
Am aparut intr-un ziar local si pe un post de televiziune de la noi din Buzau dar lumea nu prea se inghesuie sa ajute. In cercam sa gasim o modalitate pentru a strange banii necesari,Sper ca Dumnezeu sa ne lumineze calea si sa ne duca acolo unde trebuie.
Tot ce pot sa zic in acest moment este ca nu voi renunta la lupta fara sa epuizez toate caile posibile.
In aceasta seara Mos Nicolae vine la copii cuminti si mi-as dori sa vina si la noi,,,CU SANATATE MULTA,,, sa nu ne mai gandim la griji si probleme.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Of,Teo...ce sa mai spun?
Drum bun in Germania,sa il sarutati pe Nikolas si din partea noastra.
Jeni,nu pot decat sa te incurajez ca vei reusi sa faci rost de bani in timp util,sper la fel ca si tine ca oamenii buni sa va poata ajuta.
Am urmarit teledonul de la Antena1 care s-a terminat fericit pentru toti cei 5 copii si au spus ca donatiile continua in zilele urmatoare,asa ca poate te mai ajuta dansii.

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Mamica draga ce anume are fetita ta, nu pot parcurge toate paginile, insa iti intind o mana de ajutor. Eu locuiesc in Germania si am ajutat multi copii sa vina aici la cea mai buna clinica de copii.
acum ma ocup de cazul lui Robert ...pe 1dec s-a operat pe cord, o op f grea dar reusita, si clinica asta nu e f scumpa...

da-mi te rog datele copilului si incerc sa te ajut cat mai repede...
adr mea de mail: dipl.ing.miki-gruen@web.de

o sa incerc sa ajut cat mai multi copilasi egal de ce natura este boala...

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am fost azi la banca si am donat 50 de lei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Jeni, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, am incarcat articolele despre Teo din "Sansa buzoiana" pe site-ul lui.

Pentru fetele care ar vrea sa le citeasca, acestea pot fi gasite aici: http://seek-on.com/wpmu/teo/articole

Jeni, ce mai faceti? Nu ati mai dat nici un semn de viata.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Jeni, sper ca sunteti la control, la MRI, si de-asta nu mai ziceti nimic... Am scris despe Teo si pe site-ul acesta Teo isi va pierde auzul daca nu il ajutam! si i-am facut si un banner, asa cum m-am priceput. Bannerul il gasesti tot pe site-ul acela. Sa imi spui te rog daca nu iti place sau nu iti convine ceva.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Imi cer iertare Doina. Tu cu atatea probleme si iti faci timp pentru toti iar eu nu am fost in stare sa iti raspund. Te rog sa ma ierti.Si voi ceilalti care asteptati vesti de la noi.
Eram plecati in Germania iar cand m-am intors nu am mai putut folosi yahoo-ul si sper ca persoana care a schimbat parola sa fie fericita.Acolo sunt toate adresele de la Viena iar eu nu stiu cum sa mai iau legatura cu ei.
Cat despre RMN nu stiu cand vom merge pentru avem si alte teste de facut si trebuie sa le platim pe toate.Sincer nu cred ca vom putea ajunge pe 14 ianuarie la Viena.
Cat despre dilatare a fost totul bine, esofagul a fost dilatat la 11 mm iar Teo a inceput sa manance cate putin.
Sirimie te rog si pe tine sa ma ierti, am primit banutii si iti multumesc pentru ajutor.
Vine Craciunul si poate Domnul va face si pentru noi o minune.
Stiu ca ne-a ajutat pana cum si ii multumesc in fiecare zi .
Doina te rog scriei tu un mail Shennei din Grecia si roaga-o sa iti trimita adresa de mail pe care i l-am trimis si ei din Viena.
Poate reusesc cumva sa i-au legatura cu ei.

NUMAI BINE .

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Jeni, nu iti face griji ca nu ai raspuns, intelegem. Stiu si eu cum e sa ai probleme si sa te simti la capatul puterilor.

Si nu poti deloc sa iti resetezi parola pe yahoo? Vrei sa mai incercam impreuna? Daca imi zici cum se numeste spitalul si daca stii numele doctorului, incerc sa gasesc pe Internet informatii, daca vrei.

Ii scriu si Sheenei sa o intreb.

Ma bucur pentru esofag si pentru ca a reinceput sa pape un pic! Super veste!

Noapte buna

Happiness is a smile

Reda zambetul copiilor !

Mergi la inceput

Jeni, am primit de la Sheena mailul. Cum ti-l trimit? Ai o alta adresa de e-mail? Il postez aici?

Happiness is a smile

Reda zambetul copiilor !

Mergi la inceput