Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 9
Serenity90 spune:
Multumesc mult Gabrielle74, ar fii super! accidentele ii se pot intampla oricui..nu conteaza cata experienta ai avea la volan... socrul meu are carnetu de app 20 de ani si nu cred k a mers vreodata cu mai mult de 80km/h, dar uite k o greseala stupida..pe care toti o fac la acea benzinarie..a costat o viata de om..si alte suflete chinuite..el considera k a omorato...dar a fost un accident...
Denisa
Elly1977 spune:
Buna fetelor!
Am strans ceva hainute si incaltaminte de la fetita mea si as vrea sa le ofer cuiva care are nevoie de ele. Sunt si mai groase si subtiri, pentru o fetita de 4-5 ani. Cine are nevoie de ele sa ma anunte.
O zi buna,
Elly
flori_deni spune:
elly noi ne-am bucura mult de hainute pentru fetita mea daca poti sa ni le trimiti noua.Iti multumim anticipat.
madis spune:
Buna,
Am cateva lucruri pentru fetita 6-18 luni. Nu sunt noi, dar sunt in buna stare, tocmai le-am spalat.
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Revin si eu sa va spun ca mai am hainute de bebe (mar. 50-62) si pt. un baietel,mar. 86,daca e vreo mamica doritoare,astept sa ma anunte..
Serenity90 spune:
Am si eu de dat pt o mamica gravidutza hainute cu burtica ...eu o sa nasc acum la inceputul lui august si nu o sa mai am nevoie de ele! Daca are cineva nevoie...sami lase un PM! Pupici
Denisa
andira spune:
Salut,
Vroiam sa va intreb ati fost vreodata sa dati haine / jucarii la un centru de plasament.
As vrea sa fac asta, si as fi vrut sa stiu daca exista niste reguli pentru asta. Oricum am sa sun si am sa intreb, ideea e ca vroiam sa le duc si ceva de mancare (fructe, dulciuri).
Multumesc!