Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Danuta, te anunt cum soseste pachetul. Pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pintilei spune:

anya nr de tel este 0754041812.nu pot trimite pm . multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pintilei spune:

danuta36,cu hainute pt baietel de un an si 3 luni ma poti ajuta .multumesc .sanatate multa la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna buna ,

Sa le purtati cu placere, mai sunt ceva saci si am mai adunat , parca acolo eram marimi ceva mai mari , mai gasesc variante sa le trimit si va anunt.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Fetelor,va mai citesc pe saptamana cealalta,caci noi plecam de luni din localitate,un picut de concediu..

Ma bucur ca am putut sa-i dau o mana de ajutor,dar meritul cel mare e tot al lui Dantje

Sanatate si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_roberta spune:

Niciodata nu mi-a placut sa cer dar se pare ca nevoia te invata....ieri Roberta mi-a cazut din pat si mi-am dat seama ca nu mai pot amana si trebuie sa fac ceva sa aiba un patut...are deja 6 luni jumate....oferte am mai vazut dar acum chiar nu imi mai permit sa rup sa ii iau...asa ca daca cineva ma poate ajuta....multumiri multe.

Mihaela, mami de Cosmin(13.06.2001) si Roberta(24.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

bb_roberta am un patutz de dat. cum luam legatura? vad ca nu poti trimite PM - lasa-mi te rog un nr de telefon sau adresa de mail.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carjilanico spune:

...buna fetelor...am si eu o rugaminte la voi...daca are cineva vreun carut din acela sport f.usor,care se strange stil umbrela,si nu il mai foloseste...as avea eu nevoie de el...eventual pot plati in jur de 40-50 ron,mai mult nu imi permit...baietelul meu desi are 2 ani,nu vrea sa mearga deloc pe jos prea mult,merge un pic,apoi cere in brate...si s-a facut f.greu,nu-l mai pot cara...va rog din suflet poate ma puteti ajuta,cum ati facut-o si data trecuta...multumesc din suflet celor care mi-au intins o mana,cand aveam mai multa nevoie...multa sanatate sa va dea D-zeu la toata lumea...gesturile voastre nu vor ramane uitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Danuta coletul a ajuns !!!!
Va multumim pentru hainute si jucarii !!!
Dantje - Danuta ----multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Anunt si eu Danutei sosirea pachetului!
Multumim celor ce au contribuit: Dantje si Danuta! Am oprit fetei mele ce i s-a potrivit,iar restul am impartit la un bb mai mic si la unul mai mare!
IN felul acesta am bucurat trei sufletele,nu unul!

Multumiri pentru sandalutele ce se vor afunda si-n nisipul cald al plajei autohtone!

Pupici si imbratisari calduroase!

Mergi la inceput