Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
quote:
Originally posted by oana8188
off topic: danielac, ai o scumpete de fetitza!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Multumesc mult de tot!
Simona, Laura, Lorikay, va trec imediat in lista!
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]
Lorikay spune:
quote:
Originally posted by mioarabraila
LORI,NOI AVEM NEVOIE DE JUCARII SI DE COSTUMASELE PE CARE LE AI CU MANECA LUNGA SI PANTALON LUNG PT TOAMNA PT BB DE UN AN,BAIETELUL MEU ARE 9 LUNI,SI DACA NE POTI OFERI PANTOFIORII SAU CISMULITELE..mULTUMESC MULT
Daca imi dai o adresa o sa iti pun un pachetel la posta.
mioarabraila spune:
quote:
Originally posted by Lorikayquote:
LORI,NOI AVEM NEVOIE DE JUCARII SI DE COSTUMASELE PE CARE LE AI CU MANECA LUNGA SI PANTALON LUNG PT TOAMNA PT BB DE UN AN,BAIETELUL MEU ARE 9 LUNI,SI DACA NE POTI OFERI PANTOFIORII SAU CISMULITELE..mULTUMESC MULT
te rog frumos intra pe id meu mititicafloricica sau activeaza ti te rog pm ca sa pot sa ti dau adresa mea.multumesc
Dantje spune:
Sacii cu hainute, ceva jucarii,si nu mai stiu ce mai e pe acolo vor ajunge in Ro duminica viitoare, vor ajunge la Hunedoara unde Danuta36 le va distribui.
Dantje & Martijn & Hannah
pintilei spune:
Buna ziua .Am scris si la pagina cu donatii medicamente caci doamnele de acolo cu suflet mare au reusit sa ne ajute cu gravibinon cand am avut mare nevoie de ele acum cumnata mea sa internat iar in spital caci nu mai poate duce mult sarcina deoarece nu mai are uter nu mai are unde creste burta si copii nu sunt dezvoltati de tot mai ales plamanii si au bagato in perfuzii si injectii pt bebelusi .Daca aveti si ceva hainute sau patut , carut, pampersi orice ar fi de mare ajutor caci stau cu chirie si nu au reusit sa strange nimic si nici noi familia nu avem cu ce ii ajuta cu mare lucru caci situatia financiara la noi este si ea precara,am si eu un bebe mic de un an si 2 luni si singura il cresc si eu caci neam despartit si cu mare lucru nui pot ajuta decat cu hainute daca mai are cineva de donat si un carucior pt al meu va raman datoare .
Sanatate multa la bebei si la parinti.
Lorikay spune:
Adresa mea de mail este nk_lori@yahoo.com. Scrie-mi aici la ce adresa sa trimit.
quote:
Originally posted by mioarabrailaquote:
Originally posted by Lorikayquote:
te rog frumos intra pe id meu mititicafloricica sau activeaza ti te rog pm ca sa pot sa ti dau adresa mea.multumesc
anya spune:
Am de donat un patut de lemn cu saltea iarba de mare si carucior. Sunt folosite la bb-le meu, dar in stare buna. Daca stiti vre-o mamica care are nevoie de ele, cu placere.
danielac spune:
quote:
Originally posted by anya
Am de donat un patut de lemn cu saltea iarba de mare si carucior. Sunt folosite la bb-le meu, dar in stare buna. Daca stiti vre-o mamica care are nevoie de ele, cu placere.
Anya
OK, te trec pe lista!
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]
ruxandra_sb spune:
Buna Daniela,
am disponibile 1,5 cutii lapte praf Humana1 HA (expira 01.2009)
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)