Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 4
pintilei spune:
anya te rog frumos daca ma poti ajuta pe mine cu carutu iti raman datoare . Sanatate la bebel
gabrielle74 spune:
Daniela ,modifica te rog listuta ,copilasi au acum 1 an si 7 luni .Am fsot sambata la Giurgiu sa le ducem cateceva si situatia lor a ramas aceeasi .Daca are cineva pampersi ,hainute sunt binevenite noi mergem din nou la ei cam peste 1-2 saptamani.
buttercup spune:
Am o fetita de 7 luni si o groaza de hainute care i-au fost bune pana acum. Unele sunt nepurtate vreodata (am cam exagerat cu hainele).
Mai am umidificator de aer, biberoane nefolosite (sau care se pot steriliza), pompa de san electrica, ceva produse cosmetice pentru mama care alapteaza si bebe, ceva jucarele etc. Daca folosesc cuiva, dati-mi de veste pe messenger. ID-ul meu este blossom_fetitapowerpuff.
Sper sa ajute pe cineva. Multumesc!
buttercup spune:
Mai am urmatoarele:
-1 scaun auto gen scoica (cu maner - poate fi folosit si la transportul copilului) pentru grupa de kg 0-9
-partea de sus a unui landou --> un cos de transportat copilul sau in care poate chiar dormi copilul atunci cand nu sunteti acasa
-pompa de san manuala
Daca pot fi de folos cuiva, spuneti-mi pe messenger: blossom_fetitapowerpuff.
Multumesc!
danuta36 spune:
Hello!
Dupa cum v-a scris si Dantje lucrurile trimise de ea au ajuns la noi si am facut un mic inventar al lor:
- body cu maneca scurta si lunga pt 0-3 luni,plus alte hainute pt nou nascuti
- hainute pt copilasi intre 1-3 ani: body,maieuri,tricouri,bluze groase,pantaloni..
- cateva bluze si tricouri pt 4-6 ani
- 1 pereche pantofi mar.19
- 1 pereche ghetute mar. 21
- 1 pereche sandale mar. 22
- 2 per. cizme fas mar. 22 si 23
- 1 per. papuci de casa mar. 32
- 1 per. adidasi mar. 33
adrianayo spune:
Buna danuta36 as avea eu nevoie de ceva hainute 6+ si ceva jucarioare daca se poate.
Platesc posta ramburs.
Daca are cineva de donat un scaunel de masa sau de vanzare dar mai ieftin as avea eu nevoie.
MULTUMESC DIN SUFLET
- mamica lui Alexandru
danuta36 spune:
Adriana scrie-mi adresa pe care sa le trimit...nu trebuie sa platesti ramburs,Dantje a trimis si bani pentru expedierea hainutelor.
hristina spune:
Danuta ,
fetita mea implineste luna aceasta 3 anisori!
Te rog sa imi cauti si mie ceva hainute,de care ai,si de vara,si de toamna, pentru ea,ca mi-ar fi de mare ajutor si utilitate!
Astept un semn pe PM!
Multumiri anticipate!
Ai si PM trimis!
Dantje spune:
Buna buna,
Din pacate persoana cu care am trimis hainutele nu a putut lua toti sacii, deci mai incerc sa caut variante, intre timp voi mai face si rost de alte hainute si jucarii.
Dantje & Martijn & Hannah