Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

am trimis mesaj privat pt carut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

imi cer scuze
mesajul era pt carutul pt bebe mic nu pt cel sport. Si bb al meu are 11 luni si inca il mai duc in carutul sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna tuturor.Am intrat azi dupa cateva zile de pauza si am mai citit ce ati postat..Luny,am incercat sa iti dau pm,dar nu pot.Nu am mai intrat zilele astea pt ca am fost la iasi sa vad ce as putea sa fac cu cazarea pt facultate si nu am avut calculator..Nu am aflat inca ce va fi daca fetita sau baietel,sper doar sa fie sanatos..Daca ai hainute,sau biberoane,sau orice si nu iti trebuie si vrei sa ma ajuti,accept cu mare placere pt ca eu nu am nimic pt bebe si cu banii stau cam prost,asa ca orice ajutor este f bine venit..
Acum,am o mare prb si am nevoie de sfaturile voastre,mamici cu experienta..credeti ca e mai bine sa nu merg anul asta la facultate si sa stau acasa cu copilul,pt ca nu stiu cum ma voi descurca si copil si facultate,plus ca daca voi merge la is,va trebui sa muncesc ca sa pot sa platesc chiria,si nu stiu nimic despre ce inseamna sa cresti un copilas...Nu stiu cum voi face fata..Voi cum credeti ca e cel mai bine?
Padrya,scuze ca indraznesc dar am vazut ca ai un carucior care nu il mai folosesti si daca vrei si poti te rog sa mi-l trimiti mie pt ca,chiar nu am posibilitate sa cumpar unul momentan.Sper sa nu fiu nesimtita ca il cer stiu ca sunt poate multe fete in situatia mea,dar poate ma poti ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Buna seara!
in ultimele zile am fost ocupata si nu am putut intra...am tot cautat transport, dar inca nu ma nici un rezultat , cel putin deocamdata.
Intre timp incerc sa adun cat mai multe.
Danielac, inca nu am raspuns, dar mi s-a promis ca ma vor ajuta prin cineva care vine prin partile alea; insa nu este constant.
, pentru tot ce faci.
Alexiuli, eu cred ca e mai bine sa amani 1 an, chiar daca ai pe cineva care te va ajuta, nu este usor sa inveti si sa ai grija de un copil, mai ales daca vei alapta.
Tu stii cel mai bine cum poti si cat poti sa tragi de tine.

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Alexandra,eu cand am nascut baiatul eram in ultimul an de facultate si desi am avut-o pe mama mea aproape am inghetat anul si am ramas acasa cu bebelusul ,anul urmator am terminat si toate au fost perfecte.Este foarte greu pentru un bebelus sa creasca fara mama lui aproape ca atunci cand esti in primul an de fac. ai foarte multe de facut si un copilas iti solicita tot timpul

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, va rog, la capitolul 7.
Daniela, ca de obicei am facut un split si am inceput cu mesajul tau sa fie mai usor la editare.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput