Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 22
_Ralu_ spune:
deci, am primit f multe pm-uri. nu ma asteptam.
am decis sa impart hainutele asa:
mioarabraila, care are un baietel de 1 an cateva hainute de culori mai inchise pe care le am
miradi, paturica cu capse si cateva hainute de primavara/vara, o fetita de 6 luni
i-as trimite lui dalice compleul de toamna fetita si cel mai marisor pt baietel, niste ghetute...
si i-as trimite lui deniscris compleul gros de iarna, ca fetita are 2 ani si i-ar veni perfect.
dalice si denicris, am nevoie de adrese!!!
ideea, e ca fiecare vrea cate un articol si mi-ar fi greu sa fac atatea colete. asa, pun mai multe in unul. de ex dalice, imi zice ca are 3 copii...baietei mai mari (3 si 6) si o fetita de 8 luni...
sper sa nu fie nicio suparare.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
cris, daca nu te superi...mai am o gramada de hainute pe care ti le pot trimite in primavara si ii vor veni la fix fetitei tale la anul...nu are rost sa le tii pe astea in dulap pana anul viitor, cand le poate folosi cineva anul asta, si are nevoie de ele.
promit ca in primavara am sa fac un pachetel cu haine de iarna si ti le trimit. e ok?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
cryss26buc spune:
sigur nici o problema sa le poarte cu placere noi mai avem pana sa le putem purta ms oricum
cristina85ss spune:
Fetelor am hainute ptr fetita( sunt de culoare roz)si pantofi varsta 9-11 luni ptr vara + cateva costumase de iarna masura 3-4 luni. Pachetele sunt maricele si-mi ocupa prea mult spaziu..daca le vrea cineva anuntati-ma altfel saptamana viitoare le donez unei biserici locale. Am scris si lui Evora un mesaj privat ptr hainute de iarna baietei, si cateva jucarii ptr noi-nascuti insa nu am primit inca un raspuns.
Astept un raspuns in partea voastra fetelor, daca nu situazia ma obliga sa le donez Biserici ptr motive de spatiu.Multumesc
danielac spune:
Salutare!
Vad ca sunt mute fete care n-i s-au alaurat!
Va multumim din sulfet ca sunteti alaturi de noi!
Danje, ai rezolvat ceva cu transportul? in ce oras trimiti de data asta?
Serj
Supermami ai reusit pana la urma sa vb cu Danielle? sper ca da, pentru ca eu am anuntat-o!
tuturor numai bine!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
cristina85ss spune:
cryss26buc eu sunt din roma, daca reusesti sa gasesti in orasul tau un autocar ce face romania-italia si care trece prin roma imi dai nr lor de telefon, eu ii sun si il trimit. Singura rugaminte este ca plata transportului (ce va fi sigur in jur de 10-20 euro) sa fie platita de destinatar ptr ca in momentul de fata nu stam nici noi bine din punct de vedere financiar Astept un raspuns, pupici
dolcebaby spune:
Buna fetelor!
Cunosc o bebelusha mica de numai 3 saptamini care are nevoie de un carucior ca sa poata iesi la plimbarica
La nr acesta puteti vb direct cu parintii 0728959435
Va multumesc din suflet!!!
giuliaelena spune:
buna fetelor,salvati-ma si pe mine dintr-o situatie dificila.Am neaparat nevoie de un carut sport.Azi cand am plecat dupa baiat la gradinita mi s-a rupt caruciorul.Giulia are 10 luni si e destul de grea ,iar eu trebuie sa ies cu ea de 2 ori pe zi sa-l duc si sa-l aduc pe vladut de la gradinita.Daca are cineva de dat as fi foarte recunoscatoare.Platesc eu transportul.Adresa mea de mail este irictin@yahoo.com va multumesc
irina constantin
cryss26buc spune:
cristina 85ss nu imi pot permite sa platesc transportul asa ca poti da cuiva care isi permite iti multumesc mult oricum sper sa ajunga hainutele la cineva care are nevoie multumesc si imi pare rau..