Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 15
adrianayo spune:
Buna Graviduta,
Alex are 8.350 kg si 72 cm ..... putem sa venim sa o probam daca se poate.
MULTUMESC pentru ajutor
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianayo Buna Graviduta, Alex are 8.350 kg si 72 cm ..... putem sa venim sa o probam daca se poate. MULTUMESC pentru ajutor Adriana |
Uite ca nu mai stiu cat avea Mara in iarna. Eu stau in Crangasi si lucrez la Aviatorilor. In ce zona poti veni tu?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
supermami22 spune:
Fetelor Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu niste hainute pentru un bebe fetita de 8 luni si una de 5 anisori Astept un raspuns de la voi Va multumesc
danielle02 spune:
citat din mesajul lui adrianayo Buna Kemimay, Ma intereseaza pe mine sticlutele pt lapte si aparatul pt incalzit mancarea la bebe. Eu sunt din Bucuresti. Platesc eu posta ramburs. As mai avea nevoie de ceva hainute groase pt iarna (salopeta, gecuta groasa, pantaloni, caciulite sau incaltaminte ) pt 8-12 luni daca mai are cineva ramase de la copilasi. MULTUMESC DIN SUFLET Adriana |
am eu sticluta ptr lapte,trimite-mi adresa ta pe PM
pozici
Ebonee(02.10.2007)
danielle02 spune:
citat din mesajul lui supermami22 Fetelor Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu niste hainute pentru un bebe fetita de 8 luni si una de 5 anisori Astept un raspuns de la voi Va multumesc |
trimite-mi adresa ta pe PM, fac ordine printre hainute si sigur sigur am ceva ptr fetita de 8 luni,ebonee are aproape 1 an si mi-au ramas multe lucrusoare,
pozici
Ebonee(02.10.2007)
danielle02 spune:
am de oferit lucrusoare ptr fetite 0-3 luni si 3-6 luni.
cine are nevoie sa imi trimita PM cu adresa,
pozici
Ebonee(02.10.2007)
supermami22 spune:
dannielle te rog lasa-mi adresa ta de mail sau id-ul pt. ca nu-ti pot trimite Pm nu merge te pup dulce
danielle02 spune:
citat din mesajul lui supermami22 dannielle te rog lasa-mi adresa ta de mail sau id-ul pt. ca nu-ti pot trimite Pm nu merge te pup dulce |
messenger id: dnll_heather
pozici
Ebonee(02.10.2007)
elenamardare spune:
citat din mesajul lui Gargoyle Are vreo fetita nevoie de bicicleta? E noua (desi model mai vechi), roz si este -zic eu- pentru 3-7 ani. Eu stau in sectorul 1. |
danielle02 spune:
supermami,activeaza-ti te rog PM fiindca nu ma pot conecta pe mess. nu stiu de ce
in stanga sus ai mesaje private,da clic acolo si activeaza apoi PM,
pozici
Ebonee(02.10.2007)