Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Nu-i nimic sunt bune, cele nr 3 merg foarte bine.Merci !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Buna!
Au ramas mici bebelusului nostru aproape un box de pampersi marimea 3. Problema este ca i-am scos din ambalajul original si mi-am dat seama prea tirziu ca nu mai sunt potriviti. Stiu ca nu e mult,..dar poate cineva are nevoie de ei.
Stam in Bucuresti, sect 1.

Tatiana siMariuca (02.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pentru fata care m-a contactat pe Yahoo messenger, Mioara mitica parca (scriu aici pt ca nu ti-am retinut ID-ul de YM), cu baietelul de 11 luni: eu am hainute mai mici si de fata. Deocamdata am mai dat din ele, unele le pastrez ca mai vrem un copil si nu stim ce o sa fie. Dar, tot ce am de dat, sunt de fetita. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna mamici,

Am inca premergatorul, tipa care mi-a zis ca il vrea sigur n a mai dat niciun semn de viata de cel putin 2 luni.
Daca il vrea cineva din Bucuresti, ne putem intalni. La posta nu il pun pentru ca il fac praf aia, am avut o experiente neplacuta.
Am mai facut un colet pentru cineva care a zis ca trece maine, daca nu vine desfac si va spun ce mai am de dat.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

buna! am si eu ceva de daruit:un marsupiu, o geaca groasa de iarna pt fetita de 2-4 luni, multe jucarii,2 sticlute pt lapte si un aparat pt incalzit mancarea la bebe(nu stiu cum se numeste in romaneste).

naomi23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna ,Kemimay ! Noi avem nevoie de un marsupiu si jucarii de bebe sau ce mai ai tu .Doar ca gecuta nu cred ca ne mai vine noi sapt viitoare facem 5 luni.Daca poti sa ne ajuti ne-am bucura mult.Multumim!

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna Kemimay,
Ma intereseaza pe mine sticlutele pt lapte si aparatul pt incalzit mancarea la bebe.
Eu sunt din Bucuresti. Platesc eu posta ramburs.

As mai avea nevoie de ceva hainute groase pt iarna (salopeta, gecuta groasa, pantaloni, caciulite sau incaltaminte ) pt 8-12 luni daca mai are cineva ramase de la copilasi.
MULTUMESC DIN SUFLET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

draga adrianayo
imi pare rau dar deja m-a contactat alta mamica si i-am promis ei lucrurile. nu o sa uit de tine iti promit. am multe prietene aici care ai bebici si sigur au multe lucruri de daruit. ramanem in contact.

naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Kemimay stai linistita.
Vazusem ca mamica nu ti-a cerut aparatul pt incalzit mancarica si m-am gandit ca-l mai ai.
Nu-i problema, pana la iarna am cu ce sa-l imbrac pe Alex; dar cand o sa vin iarna o sa-mi fie putin mai greu pt. ca trebuie sa-i schimb toata "colectia" de hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Adriana, baietelul tau e grasut sau mai slabut? Te intreb pt ca Mara a avut o geaca gri care merge si la baietel, destul de grosuta, dar ea avea 6-7 luni in iarna.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput