Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
quote:
citat din mesajul lui anya
Rog fetele care se ocupa de listuta sa stearga patutul si caruciorul. In locul lor puteti pune "cadita baie", "pampersi nr 5", "ham" -(nu e vorba de un catel ci de ham-ul pt bb-i, care invata sa mearga .
Patutul a plecat astazi spre un bb mic si amarat (multumesc Adriana) iar caruciorul pleaca saptamana viitoare tocmai la Botosani.
Anya
Anya imediat actualizez lista!
Firaflor, te trec pe listuta!
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]
BOCANILA spune:
Multumesc Ralcatis pentru bunatatea din sufletul tau.
Multumesc ca nu mai uitat si ai fost mereu un balsam pentru familia mea.
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ceea ce ai tu nevoie!
www.ringo.com/photos/albums.html" target="_blank">POZE
marialuisa spune:
buna!sunt mirela mama mariei un ingeras de 2,9ani.pana acum hainutele care le-am avut de la maria le-am dat si noi la alti copii fie ca-i cunosteam fie ca nu(m-a ajutat mama sa le impartim)si nu ne-am gandit ca este pe forum o rubrica pt asa ceva.de acum vom stii.maria are tetrapareza flasco-spastica asa ca multe dintre ele erau aproape noi9nu a avut sansa sa le uzeze)....
danielac spune:
Bine ai venit marialuisa!
[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]
cynthia_ spune:
Buna ziua, intru pentru a cere ajutor pentru o vecina de-a mea care are o fetita bolnava de hidrocefalie. Pentru cine poate sa o ajute o poate face cu orice hainute,pampersi orice. Eu am apelat si la o fundatie care o v-a ajuta sa mearga la Cluj pentru noi investigatii, si in cazul in care v-a fi nevoie de operatie avem promisiunea ca ne vor ajuta. Fetita are un an si cinci luni dar nu este dezvoltata normal, traieste doar cu mama ei dintr-un salar de 400 de lei plus alocatia fetitei.
gabrielle74 spune:
am cateva produse fara gluten paste fainoase etc.daca are cineva nevoie sa mi trimita Pm.
Alex@Sara spune:
Buna,si bine v-am gasit.Si noi tocmai ce am scapat de hainitele baietelului,pe care le-am pastrat pt ca mai vroiam un bebe,care e fetita .cand am mers la asistenta sociala sa bag dosarele pt alocatie,indemnizatie si trusou,am vb cu directoarea de acolo si am intrebat daca au cazuri sociale cu familii care au copii pana in 2 ani,si am dus deja 2 cutii mari,ca am mai trimis si pt sinistrati cate ceva.La fel voi face si cu hainitele fetitei(pt ca inchidem fabrica de facut copii ),am 2 prietene care trebuie sa nasca tot fetite,le dau lor ce li se potriveste si ce vor si restul la asistenta sociala.
As avea si eu totusi o rugaminte la cei care au un cosulet de masina pt bebe,dca se poate sa ne imprumute pt vreo 2-3 lunite,ca nu i-am mai luat mai devreme ca am avut un impas financiar,si nici acum nu ne-am revenit pe deplin si ar fi o cheltuiala pt prea putin timp,ca apoi o sa o punem in scaunelul de masina ramas de la fratior.Daca se poate sa ne ajute careva,promit ca in momentul in care nu o sa il mai folosim,il trimit inapoi sau il donez mai departe.Pot fi contactata pe mail la gluminita@gmail.com.Multumesc.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
Roxana_G spune:
Am un carucior Chicco mai vechi donabil. A fost al fetitei dar ea nu prea l-a folosit. L-am folosit si la bebe, pana am luat unul sport. Este functional fara probleme, numai ca husele s-au mai decolorat. Este in principiu un model sport, dar din cel ce poate fi folosit din prima luna de viata, eu asa l-am folosit la ambii copii. Daca stiti cui ar putea sa il foloseasca va rog sa ma anuntati. Preferabil din Bucuresti ca sa nu ne chinuim cu el prin posta ca e cam maricel.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
dyonise spune:
Salutare ! Ma bucur sa regasesc prezente aici aceleasi fete inimoase. Am disponibil un carucior marca Hauck, albastru. E usor (5kg), are 3 pozitii, copertina si cos pentru cumparaturi. Arata bine insa are 2 hibe. Prima: urca mai greu bordurile pentru ca are sistemul acela de roti duble in fata. A doua: unul dintre cadrele care sustin copertina e un pic fisurat intr-o parte dar asta nu afecteaza cu nimic structura caruciorului sau a copertinei si nici nu reprezinta vreun pericol pentru copil. Daca stitii pe cineva care are nevoie de el, dati-mi de stire