Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Am gasit un stapan pentru carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Are vreo fetita nevoie de bicicleta? E noua (desi model mai vechi), roz si este -zic eu- pentru 3-7 ani. Eu stau in sectorul 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

o cutie de lapte praf NAN HA 2 si una de HUmana SL - termen de valabilitate: martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cori
Trimis la - 28/08/2008 : 23:57:28
--------------------------------------------------------------------------------

buna tuturor,

dupa o curatenie generala am strans un sac de hainute/paturici/cearceafuri/jucarii/pampersei

as dori sa le ofer cuiva care chiar are nevoie. sunt curate si nu sunt de aruncat.

nu prea stiu cum sa procedez. daca ma poate indruma cineva? sunt potrivite pt fetita aproximativ intre 1-3 ani..dar si cateva de baietei de 1 anisor

va multumesc mult,
corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Licurici27 spune:

Buna Roxana,

Stiu pe cineva care chiar ar avea mare nevoie de aceste lucrusoare. E vorba de un baietel de 1 an si 4 luni venit pe lume din greseala unor parinti inconstienti: mama 17 ani iar baiatul 22 ani.
Baiatul este crescut in prezent de bunica din partea tatalui si de tata, deoarece mama nu il doreste si il ameninta pe tata ca daca nu il tine el il duce la casa de copii motivand ca e tanara si acum vrea o alta viata…..
Eu o cunosc bine pe bunica copilasului (a avut grija de mama mea care era paralizata…). Le mai dau si eu de pomana pt. sufletul mamei….
Ma doare sufletul cand vad acest ingeras nevinovat !

Scuze daca m-am lungit dar vroiam sa intelegi exact situatia.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, am revenit si eu! sper sa continuam cu succes actiunea asta! multumesc tuturor celor care n-i se alatura!

http://thumb4.webshots.net/t/69/569/5/19/9/2365519090103554724sHUBng_th.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

mesaj sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna dimineata tuturor!N-am mai intrat de mult sa scriu pentru ca ultimile mele luni au fost intr-o totala nebunie dar nu v-am uitat!

Si ca sa nu vin cu mana goala,vin cu inca trei noi protejati,unul din Mizil,care s-a nascut sambata cu o greutate de 5kg si care are o stare destul de bunicica acum dar nu se stie peste cateva luni,si doi gemeni nascuti in Ploiesti dar care locuiesc intr-un sat de langa si care mai au acasa 5 fratiori si surioare (fratii fetitelor pe care le-ati mai ajutat voi,crescute de Gabi,amica mea).Cei din urma n-au absolut nimic si,cum pica tot pe Gabi sa-i creasca pentru ca la parinti ar muri de foame,daca aveti cumva vre-un carucior dublu sau ceva ce poate fi folosit pentru doi pitici (acum au 1kg 600 si 1kg 400 fiecare,fata si baiat),ati face un mare bine.Gemenii sunt inca in maternitate pentru ca nu au greutatea necesara de a fi externati dar tatal lor deja a amenintat-o pe mama ca n-o mai primeste acasa cu ei inca de cand nu se stia cati si ce sunt!
Ma lungesc dar trebuie sa va spun situatia lor:mama nu are nici un serviciu,a lucrat la o croitorie si a fost data afara,tatal e bolnav de TBC intr-o faza destul de aiurea,neinteresat de munca(lucreaza ca zilier cand are chef),un betiv notoriu si pe care nu-l intereseaza nimic.Au turnat copil dupa copil (acum ei i-au legat trompele in spital,cand i-a nascut pe astia mici).Pe cele mai mici dintre fetite le-a luat amica mea Gabriela pentru ca le-a gasit dezbracate in curte si nemancate si tot ea a zis ca decat sa ajunga prin orfelinate,ii va lua si pe cei mici abia nascuti .Fetitele,ajutate de mine cu ajutorul vostru,mai au cat de cat cate ceva (acum au 3 si 4 ani) dar pentru astia mici abia am putut incropi ce mi-a mai ramas de la altii .Sunt fetita si baiat.
Daca mai tineti minte,Gabi are deja o fata,a ei,in varsta de 17 ani,in primul an de liceu acum.
Daca cineva crede ca ii poate ajuta,va pot oferi adresa si numarul de telefon al Gabrielei sau adresa si numarul meu de telefon.Dupa cum doriti!Si va multumesc anticipat.
Multumesc de asemeni si Marinelei (cu care m-am intalnit saptamana trecuta in Ploiesti ) si care mi-a dat niste lucruri care i s-au potrivit perfect aluia mic de 5 kg.Asta mic si urias in acelasi timp are hainute pentru acum (chiar multe pana pe la 3 luni),patut,carucior,deci n-ar mai avea nevoie decat de ceva pampersi si sa vedem ce fel de lapte ii va trebui pentru ca mama nu are inca in sani desi se mulge biata zilnic.

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Laura, ti-am trimis PM.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

LiaMia,l-am primit,multumesc,si ti-am raspuns!

.............................

Mergi la inceput