Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzikaquote:
citat din mesajul lui papanash
Marunzika, Ai mai pus ceva in bagaj pe langa costumele de baie ?
Nu! Dar mai am timp pana pe 10.08 ca nu vreau sa plec numai cu tinuta de strand in bagaj
!
Asa sa faci.. ca ma gandesc ca la munte n-o mai fi la moda costumul de baie
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
laviniaN spune:
Salutari si de la noi!
Suntem la Bratislava pana in 15 august,cand incepe sotul meu concediul.
Fetelor din 19 aug si noi suntem la mare ,dar la Saturn...ne-am luat bilete destul de tarziu si nu prea am avut ce sa mai alegem,suntem vreo 3 familii si am vrut toti impreuna.
Incercam sa ajungem si noi la intalnire daca faceti la Constanta sau Mamaia.
Am nevoie de nr. voastre de telefon...va rog sa-mi trimiteti PM.
Roxana poate vii si tu la mare intr-un we cu piticii,ar fi super sa ne intalnim cat mai multe....am vazut pozele din Turcia sunt superbe,sunteti o familie tare frumoasa,imi pare rau ca ne-am tot razgandit cu plecarea in Turcia,dar lasa la anul o sa facem un concediu pe cinste,fetita deja va umbla si nu va mai fii asa greu.
Noi am fost cu rosu in gat din nou,asa ca o sa facem aerosol daca ajungem pe litoral.
INCA NU UMBLAM ,AM VAZUT MAI MULTI PAPANASI TARE DRAGALASI CARE PASEAU DESTUL DE BINE
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
ANDREEA11 spune:
Buna fetelor!
Dupa ce ca sunt depresata rau de tot in asteptarea rezultatelor de la analize, colac peste pupaza mai face si Cris febra. A inceput sa faca de luni, 38.2, apoi pana in 38. am tot asteptat zicand ca e de la dinti sau ca a luat de la mine un virus ( am fost si eu picnita nitel saptamana trecuta). Asa ca azi l-am dus la dr de familie ( nu mai aveam rabdare pana maine sa merg la Matei - oricum merg sa-i iau rezultatul la analize).
Asa ca ajunsa la medic, incepe sa-mi creasca tensiune. Am asteptat 1h si 20 min, ca sa mi-l consulte in 5 min, sa-mi dea antibiotic imediat -Augumentin ( in conditiile in care maine imi iesea rezultatul la exudat, si i-am zis), Peritol - sa doarma bine ( desi i-am zis ca nu are probleme cu somnul), si Rhinathiol - care atunci cand am intrebat ce este, mi-a raspuns intr-un sictir de mama-mama ,,Fluidizant pentru secretii" , de parca eu am facut 5 ani de farmacologie si-mi permit sa nu cunosc medicamentul.
Rezultatul consultului a fost ,,rosu in gat". AAAAAAAAAA, plus ca mi-a zis ca are coaste evazate. M-am uitat cam sceptica la ea si i-am zis, ,,Nu credeti ca e totusi prea drastica concluzia???? Are totusi 9 kg si 78 cm, eu as zice ca e cam slabut!!!" M-a privit dezaprobator si nu mi-a mai zis nimik. Totusi sunt kinetoterapeut si stiu si eu cum arata coastele evazate.
Mi s-a urcat sangele la cap, cand am iesit de acolo. am zis ca nu mai calc neam. Nu mi se pare normal ca medicul sa incaseze niste bani de pe urma noastra si nici macar sa nu ies cat de cat lamurita sau sa-si explice diagnosticul si tratamentul. Nu mi se pare normal nici ca eu sa caut un alt medic la care sa ma duc si sa platesc atata timp cat imi platesc asigurarile. Si nu caut alt medic ca sunt eu ipohondra, ci ca medicul de familie nu are bunul simt nici macar sa-si lase telefonul deschis, iar acasa nu a venit nici macar o data in 11 luni, decat platita, la vaccin, si atunci cu mari rugaminti - cu toate ca are program la cabinet de 4h si restul teren, tot 4h, iar noi stam la cativa pasi de cabinet. Nu mi-e greu sa ma duc acolo, insa ma deranjeaza sa stea de vorba la telefon si cu prietenele, atata timp cat eu stau cu copilul in brate si astept, copil care se agitat si e transpirat leoarca.
Ce sa mai avem un sistem sanitar ce lasa de dorit!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
laviniaN spune:
NOI SUNTEM TOT FARA DINTUCI CRIZATE RAU DE TOT, abia acuma a spart gingiuta pt un dintior.
MAI NOU NU VREM SA DORMIM DE AMIAZA ,OARE O FI DIN CAUZA MUTATULUI,AM VENIT DE 1 saptamana la Bratislava,am schimbat din nou casa...in 19 aug la marealta locatie,alta casa...fata va fi bulversata de tot,culmea ca mananca de rupe de cand am venit de nu-mi vine nici mie sa cred.
Va pup,mai revin.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
carpatina spune:
Andriesule, pana la urma pledoarie ta era pentru familie sau pentru "cariera"? Ca mi s-a parut a incepe pentru prima.. dar pana la final s-a transformat in cealalta...
Cariera... caca-maca.. eu ii zic cariera acelui "ceva" care te diferentieaza de altii si care te face respectat de toti cei din domeniul tau de activitate.... Restul, noi ceilalti.. suntem doar niste vietati care ne miscam incolo si-ncoace ca sa ne asiguram un anumit nivel de trai. Si uite asa ne petrecem zilele in posturi care nu mereu ne reprezinta.. facem activitati care nu intotdeauna ne aduc satisfactie.. pentru ca la finalul lunii, sub linia trasa sa nu vedem rosu.
Eu vin la serviciu pentru confortul financiar - al meu si al familiei mele. Daca as avea un venit asigurat..(al meu.. nu sa depind de altii).. as alege cu siguranta sa-mi petrec altfel cele 8 ore (+cateodata si 2 in trafic).
Hrana pentru minte si suflet se gaseste oriunde...
P.s. si ce o face pe mama lui Raducu speciala?
=====================
Piciulika spune:
Din ciclul "ma tarai, deci exist":
Michael e OK, are inca un dintzisor jos (7), dar maselele inca nu vor sa iasa la iveala. Danseaza de se strica (cu o mana pe sus - bricheta ii lipseste
- si uneori cu ochii inchisi! - MORI DE RAS!
E vesel tare. Urca scarile pana la mansarda (2 etaje) in mare viteza si mai nou le si coboara cu spatele!
L-am retras de la cresa ca una peste alta nu era ok si acum cautam cu disperare o solutie... greu, greu de tot! Acuma e in grija lui frate-meu (super!) dar nu e o solutie pe termen mediu-lung. Caut alte crese si bone (aici se duce copilul la "mama de peste zi" / Tagesmutter.)
Sunt prinsa rau intre un proiect greu si chestiile astea care ma preseaza.
In plus sunt extrem de obosita pentru ca Michael se trezeste mai nou cam din ora in ora si asta de cateva noptzi bune. S-a adunat oboseala... ![]()
In conditiile astea laptele se cam foarte duce si bag homeo cat pot.
Va pup pe toate si sa stitzi ca mai existam...
Trebuie sa mai urc niste poze frumoase pe site... de-oi avea timp/energie maine (?) - e Zi Nationala si e liber.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
carpatina spune:
Andreea11... sper ca o sa schimbi medicul de familie.. da? 
Iti tinem cu toate pumnii pentru ca rezultatele sa iasa bine... 
=====================
ANDREEA11 spune:
Carpatina fii sigura cao sa o schimb! Insa problema este sa gasesc unul competent. Multumim ca sunteti alaturi de noi!!!
. Maine dc e totul ok va dau de baut
. Virtual
.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
carpatina spune:
Mah Picio.. iar arunci bomba si dispari.. parca esti pasarea aia din desenele animate cu "bip-bip"...
Ce era rau la cresa??????????????????????
p.s. tot uit sa zic.. poza aia cu "baietii la meci" e bestiala...
=====================
Andries spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Andriesule, pana la urma pledoarie ta era pentru familie sau pentru "cariera"? Ca mi s-a parut a incepe pentru prima.. dar pana la final s-a transformat in cealalta...
Cariera... caca-maca.. eu ii zic cariera acelui "ceva" care te diferentieaza de altii si care te face respectat de toti cei din domeniul tau de activitate.... Restul, noi ceilalti.. suntem doar niste vietati care ne miscam incolo si-ncoace ca sa ne asiguram un anumit nivel de trai. Si uite asa ne petrecem zilele in posturi care nu mereu ne reprezinta.. facem activitati care nu intotdeauna ne aduc satisfactie.. pentru ca la finalul lunii, sub linia trasa sa nu vedem rosu.
Eu vin la serviciu pentru confortul financiar - al meu si al familiei mele. Daca as avea un venit asigurat..(al meu.. nu sa depind de altii).. as alege cu siguranta sa-mi petrec altfel cele 8 ore (+cateodata si 2 in trafic).
Hrana pentru minte si suflet se gaseste oriunde...
P.s. si ce o face pe mama lui Raducu speciala?
=====================
Pledoaria mea este si va fi mereu pentru familie. Ce am vrut sa spun: din pacate in societatea actuala (pe care nu avem sanse sa o ignoram) suntem obligate sa raportam notiunea noastra de familie la ...alte familii. Nu ne vom putea proteja copiii de informatii externe, nu ii vom putea obliga sa creada 100% ceea ce spunem noi. In permanenta va conta si ceea ce spun altii, va fi luat in calcul anturajul, scoala va fi importanta, prietenii ii vor influenta, moda, ziarele, universitatea, parintii altor copii, socrela, socrelul...tatal fetei pe care vrei sa o ceri de nevasta, sau mama ei
Eu nu ma gandesc la "cariera" ca la "vai ce minunata cariera" pentru ca nu sunt nici Marie Curie nici Margaret Thatcher. Pentru mine "cariera" sau acel "ceva" este un mijloc de a ajunge sa fac ce vreau eu, pentru familia mea, pentru copiii mei si pentru a-i ghida in viata cat mai bine, sa-i echipez cu un mod de gandire sanatos (asa cum cred eu ca este sanatos).
Daca as avea o mostenire si venituri personale de care sa dispun dupa bunul meu plac, ar fi ok sa nu merg la job, as face altceva, m-as apuca de scris, ca tot imi place la nebunie.
Dar neavand asta, eu sustin sus si tare ca intr-o societate in care majoritatea persoanelor au acel "ceva" fie ca il denumeste job, cariera, activitate economica, hobby sau oricum l-ar denumi, sa alegi sa fii diferit este o optiune grea si foarte riscanta. Trebuie sa ai alternativa in orice moment. Nu stii ce-ti rezerva viata.
Eu personal mi-am pus de multe ori problema ca se poate scranti la cap barbatu' si-si gaseste una de 20 de ani si pleaca de acasa. Nu radeti ca am prietena care a experimentat evenimentul, ea avea 28 si amanta 18. Ce fac? Ce fac atunci? Bocesc in pumni ca nu ma pot descurca? Ca nu am bani de rate, ca nu pot dispune de bunurile comune pana la remedierea situatiei sau pana la procesul de partaj? Ca trebuie sa duc copiii la scoala unul cate unul? Poate gresesc in abordarea mea, dar trebuie sa simt eu acolo ca am o solutie macar temporara, ca stiu unde ma pot duce...
E minunat sa-ti cresti copiii, dar trebuie sa poti sa faci asta in conditii diferite timp de 20 de ani.
N-am zis ca-i rau sa stai acasa cat sunt copiii mici, doamne fereste! E minunat sa poti face asta, dar sa ai si o cale de iesire, pe cat posibil eleganta...incepi usor, usor sa te desprinzi.
Si revin la mama lui Raducu, Raducu are 5 ani si ceva si fi-miu e in competitie cu el. Si de fiecare data cand se iau in clontz balaurii astia mici, fiecare incepe sa spuna de ce e el mai grozav si ce poate sa faca (eu sar intr-un picior de 30 de ori, eu numar pana la 3 catralioane, etc). Si cand termina cu abilitatile personale trec la asseturi. Masinute, jocuri, jucarii, haine, etc. Si daca nici astea nu-i diferentiaza (si nu-i diferentiaza ca suntem cam in aceeasi clasa sociala, familii medii cu cate 2 copii fiecare) trec la categoria "mama mea imi face cutare, imi cumpara cutare", "mama mea merge cu mine nu stiu unde", "tatal meu mi-a adus robotul x sau y sau costum de fotbalist de la AC Milan" si altele din categorie.
Si asta e doar la 4 ani. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la 14.
Si ultima chestie: mama lui i-a cumparat lui Radu luptatorul nick din power rangers, cu motocicleta cu tot si i-a promis ca il ia si pe solaris. Husbandul meu n-a vrut sa il cumpere pe nick, pentru ca vrea sa invete copilul mai spartan, cu jucarii mai putine(cum de altfel nu a vrut sa ii cumpere nu mai stiu ce atv). Si atunci al meu a venit la mine bocind si spunandu-mi ca Raducu va fi mai puternic decat el la gradinita pentru ca el il are pe nick si il va avea si pe solaris si el nu are nimic.
Ce ai fi facut in locul meu?
Andries

! Dar mai am timp pana pe 10.08 ca nu vreau sa plec numai cu tinuta de strand in bagaj