Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara si de la noi.
Am citit din urma asa, mai fugitiv, si am vazut muulte subiecte active si la mine:
In RO am dormit cu Eliza in pat. Greseala mare! Ca acum nu mai vrea sa doarma singura la ea in camera. Saptamana trecuta s-a trezti de 2-3 ori pe noapte, saptamana asta doar de cate o data pe noapte. Seara de-abia adoarme (pe la 11 jumate, 12) dupa ore de distractie, cu ambii parinti la picioarele ei. Si sotul saracul are un articol de terminat pt o conferinta, stress mare, si cand ajunge acasa ii mai dau si eu prichindelul plocon si incep sa ma vaicaresc de ale mele. (Apropos, depresia Teodorei, a Sabinei, a Andreei (etc ) se resimte si la mine ... O fi ceva in aer, sau s-o datora eclipsei de soare de maine ) .
Am vazut si eu poze frumoase cu familia Roxanei, prin locuri la fel de frumoase
Sabina Y, la noi la gradinita se merge de la 3 ani impliniti si anul lor incepe la 1 august (Eliza-i nascuta pe 6 sept, deci slabe sanse sa o ia inainte de 4 ani ). Cresa e cam 370 euro, gradinita e cam 160 euro pe luna. Saptamana viitoare am zis ca iau din nou lista si sun toate gradinitele si o inscriu pe toate listele de asteptate . Copii nici noi nu avem pe-aici, de-aia cred ca la o gradinita gaseste parteneri de joaca pe varsta ei. Intre pitici, invata altfel sa isi solutioneze micile probleme / conflicte. Aici exista programe diferite: de la 8-12, 9-13, 8-16, cu masa, fara masa etc.

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si salutari de la Bubu.

Carpatina, sa stii ca de data asta am fost tare cuminte la reduceri si nu am luat decat daca aveam absoluta nevoie de ceva. M-ai amuzat cu mainile tale lungite de la sacose. Uite asa m-am ales eu cu 2 valize de cand am mers in Germania, ca imi ajunsesera mainile pana jos si nu mai puteam cara.

Lavinia, posibil sa vin in weekendul acela cu 23 august sau cat pica. Nu stiu de pe acum insa te tin la curent. Tare as vrea sa ne vedem.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andries, dupa umila mea parere de mama neexperimentata, eu nu l-as lasa pe fie-miu sa-l aiba exemplu pe Razvan. La varsta asta cred ca-i poti modela personalitatea cat de putin de-asa natura cat sa nu te deranjeze cu comparatiile de genul asta. Lucrurile-s simple, cat are mama+tata nu o sa fie niciodata egal cu cat are mama+tata lui Raducu, dar sunt copii cu parinti saraci , care copii invata bine, sunt cuminti,etc.si care nici nu viseaza sa aiba vreodata tot ce are el .
Mie mama si tata nu mi-au cumparat niciodata bicicleta sau role, ma jucam cu cele ale unei bune prietene, dar nu le-am cerut niciodata sa-mi ia ceva. si n-am avut parinti rai...nu zic ca-i bine ca nu mi-au luat, dar sint foarte multumita de educatia pe care mi-au dat-o , sa nu ma plang si sa nu ma dau cu fundul de pamant niciodata ca vreau una sau alta.
Eu asa vad lucrurile, totul depinde de tine. La 4 ani cred eu ca intelege daca-i arati la tv la stiri cum au ramas copii fara case si jucarii, si chiar ii poti cere sa renunte la ceva al lui sa trimita catre copiii din nordul tarii.
Vreau sa continui dar nu ma lasa piciul, o sa revin

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

Andreea, multa sanatate lui Cris. Si Antonia a avut saptamana trecuta putin rosuin gat, pediatra ne-a dat atunci osolutie de bajidonat in gurita din glicerina,stamicina si inca o substanta. Ea a facut doar intr-o seara 38,1, si a fost maraita cam 3 zile, dupa care i-a trecut imediat. I-am dat numai nurofen in seara cand i-a trecut. Pediatra mi-a zis ca s-ar putea sa ii mai apara o afta, dar nu i-a mai aparut.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Andreea11, te inteleg perfect cu parerea despre sistemul medical. Poate are usor rosu in gat, dar 38 nu prea e febra de caz sever de rosu in gat. Ti-am zis ca lui Andrei i-au zis de 2 ori ca e super rosu in gat de mi-a ras orl-istul in nas. Ce sa zic, febra nu e mare, pot fi si dintucii si o usoara raceala. Multa sanatate si tinem pumnii!

Andries, m-a amuzat oarecum competitia dintre baieti, dar sincer mi-ai dat tare mult de gandit. Nici nu am crezut vreodata ca ei pot percepe asa. Poate baietii sunt mai competitivi. Si la noi au fost mici probleme, si astea numai la gradinita de aici din Pipera si legat de o anumita colega care tot asa are foarte multe lucruri si vine cu ele la gradi. Insa la noi lucrurile au luat alta turnura, si anume ca Alex venea cu ele acasa pe motiv ca fetita respectiva nu le mai voia si ei ii plac (ceea ce era si adevarat, ca am verificat). Sincera sa fiu am cazut in capcana asta si i-am cumparat si eu cateva din lucrurile cu pricina, sperand ca nu mai vine cu nimic acasa, insa rezultatul a fost ca a cerut si mai multe.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Mah Picio.. iar arunci bomba si dispari.. parca esti pasarea aia din desenele animate cu "bip-bip"...
Ce era rau la cresa??????????????????????

p.s. tot uit sa zic.. poza aia cu "baietii la meci" e bestiala...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

BEEP-BEEP! ... am mai facut asta?!

Am avut sedinta toata ziua, mi-a iesit fum din cap - cu ochii carpitzi e greu sa te si uitzi la sliduri! Voiam doar sa dau un semn, sa stitzi ca nu v-am uitat dam am multe dupa urechi - cum zic astia.

Well, la cresa m-am enervat ca dupa sapt se obisnuire - o farsa! - in cele 2 sapt al meu devenise un plangacios, nu mai manca, nu dormea... hai sa zici ca obisnuirea, dar era din ce in ce mai rau. A venit vacantza (2 sapt. cresa inchisa) si au venit ai mei de-au stat cu Michael si si-a revenit in 3 zile!
Una peste alta: mergeam la pranz si-l gaseam neschimbat - replica: "L-am schimbat dimineatza o data.", sau cu mancare uscata pe fatza, sau erau obiecte de plastic taioase rupte lasate acolo intre bebei, era sa inghita al meu o cheitza noroc ca (doar eu!) l-am vazut, nu i-au dat la ora 16 mancarea - si asa manca prost acolo (daca ii ofereau de vreo 2 ori si refuza, nu mai insistau! Dar daca in jur plangea un copil, clar nu voia nimic atunci... ) Nu dormea... grupele nu erau separate (2 luni-2 ani de 3-6 ani), asa au spus, dar apoi, avand putzini mari, ii tizneau laolata si astia erau ca ulii intre cei mici, care erau speriatzi cand astia incepeau cu alergat, trantit, tzipat...
Am tot vorbit, am tot spus - pana mi s-a gatat energia. In concluzie, nu eram doar eu mama cu asteptari de la cresa noua si nerutinata: 5 parintzi si-au retras copii in o luna jumate! Asta neavand planul B / solutzie. Credeam ca eu sunt exagerata, ca nu ma pot desprinde... Dar n-om fi totzi nebuni!
Deci asa e cu "cresa plina de bune intentzii". Cred ca mai are 2 copii. Au dat-o afara pe sefa... eu nu ma mai intorc! ... adica Michael.

Asta e.

Ce mai face Trandafirasul? Unde mai e vizionabila?

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Off, scuze ca am terminat abrupt mesajul, dar isi cerea Bubu biberonul cu mare tam tam. Numai ca am uitat si ideea.

Piciulika, vai de mine si de mine ce e si cu cresele astea, nu credeam ca acolo se intampla asa ceva. Cred ca a fost o idee f buna sa il retragi, sigur gasiti voi o solutie.

Off, acum a cazut musiu. Ma duc sa il si culc ca e cam marait.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am culcat baiatul dar vad ca voi sunteti pe la treburi. Asa ca ma apuc sa termin cu pozele acelea din Paris, ca tot stau pana tarziu azi sa il astept pe sotul meu.

Adimercedes, am propagat azi ideea ta de concediu catre finii nostri cei calatori. Am avut surpriza ca finul nostru sa fi fost deja pus in tema de schiul prin NZ, asa ca s-ar putea sa am sanse de succes si cu al meu, ca il vom bombarda din mai multe parti.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ramona, bine ai revenit acasa. Sa stii ca si noi am patit-o cu pitica noastra cand am mers cu ea in concediu pe la un an si ceva. A dormit cu mine si s-a obisnuit. Cand ne-am intors acasa am cedat iar pentru ca a fost racita si imi era mai usor sa fiu langa ea cand tusea sau ii era rau. Si de atunci a tot dormit cu mine pana anul trecut cand s-a nascut Andrei. In rest, inteleg ca si voi optati pentru gradi? Sau ma rog, cresa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

bikmaria multa sanatate bebelusului! Si Puppi e nascuta la 36 saptamani cu 2870g si aici toti bebeii nascuti sub 37 saptamani sunt considerati prematuri. Deci si a mea a fost prematura "mare".

Vaz ca mergeti la mare pe 16 august, si noi suntem de pe 15 acolo, iar Luy vine de pe 18. Noi stam in Mamaia si Luy (dupa cum am inteles) in Constanta, asa ca poate reusim sa ne vedem .

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Noi mergem in Eforie nord ,mi-ar face mare placere sa ne vedem ,poate ajunge si Luy si Roxana ,poate mai sunt si alte fete atunci prin zona ,ar fi super !!
iti trimit PM cu nr de tel

Mergi la inceput