***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, mi-au placut recomandarile dr Palicari - mult succes sa le aplicati. Referitor la transportul lui Bob cu masina nu ti-a dat nici un sfat?
Eu sunt suparata. Tocmai mi-a zis bona ca B s-a sculat plangand, cu temp de 39.5 si de la 14:30 a vomat deja de 3 ori. Am chemat salvarea sa vina un dr la domiciliu... Sper sa fie doar vreun rosu in gat. Oricum sunt amarata rau caci bona mai vine inca 2 zile dupa care ne luam bye-bye de la ea. Si eu care credeam ca il pot duce pe B la cresa de luni... Uf, imi vine sa plang de necaz ca s-a imbolnavuit taman acum.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Chris,bettyR,Liviana, multumesc anticipat, eu m-am referit doar la lista sarbatoritelor.Nu este astazi ziua mea, e pe 23, ups.Si eu am gresit , m-am exprimat gresit,

Liviana, imi pare rau pentru Bogdanel, ce ghinion ai , sa te incurce bona chiar acum.Sotul meu a zis ca se ofera el sa vina bona, macar o perioada pana gasiti alta(glumeam bineinteles), dar sa te mai fac sa uiti.

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudorcatalin

fetelor,fara treaba asatazi, ca e sarbatoare mare

Graviduta,m-ai sarit de pe lista sarbatoritelor .....(si eu schimb prefixul si ma simt ca la 80)

Nu eram eu cu sarbatoritele .
Betty, de pe 18 plecam in vacanta (eu prefer sa-i zic asa, ma simt ca-n liceu ).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana imi pare tare rau pentru Bogdanel,sper sa nu fie nimik grav............

LA MULTI ANI PENTRU TOATE SARBATORITELE mult noroc si sanatate voua si comorilor voastre!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Magda!!!
LA multi ani Raluca!!!

Multe sarbatorite azi... si lamamici clujene avem o sarbatorita

Liviana si P al meu a fost asa ieri+ diaree, azi nu a mai facut nimic, tot astept o supriza Cica este acum o viroza, mi-a zis o vecina care lucreaza la directia de sanatate...
Betty multumim de intrebare... azi noapte el a dormit, dar mitiit, eu am facut plimbari la baie... ca doar m-a apucat si pe mine... reale sau pe baza de stres, ca ma tai ca maioneza cind e bolnav P. Azi a fost bine acum... si de 3 ore doarme... ceea ce e un semn bun in boala asta.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am trimis pe mailul comun cartea lui francoise dolto - ce le spunem copiilor si inca cateva.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, multumesc pt incurajari.
Ioana, sa dea Domnu' sa fie ceva doar de o zi. B a avut si un scaun puturos, asa ca e suspect de enterocolita.In rest dr nu a vazut nimic suspect. Ramane sa vedem cum evolueaza...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liviana da, in ambele cazuri sa fie numa de o zi... MI s-a trezit... ma duc sa verific
M-am intors.. ca in somn se mitiie...
P nu maninca aproape nimic, dimineata de foame a mincat banana,ieri laptele fara lactoza a fost singurul pe care nu l-a vomitat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami
Tudorcatalin
Sanatate si multe, multe bucurii!

Arcadia
Multumesc de link, nu ma uitasem acolo. Eu nu am convingeri asa de puternice pro sau contra, cred ca fiecare face cum vrea si poate. Nu ma pregatisem deloc la capitolul cu alaptarea asa ca determinarea asistentelor japoneze (cu care am facut realmente curs de pus la san si care veneau la orice ora din noapte sa vada cum mai e situatia, numai sa alaptezi), precum si un sot si mai hotarat, au dat succesul chestiei. Care a mers minunat. Faza e ca acum as spune stop insa nu reusesc, cel mai des ma termina tendintele schizofrenice de a intarca, in combinatie cu citit subiecte care pledeaza pentru continuare+beneficii

Vas
Am vazut pozele cu printesa voastra, e minunata! Cred ca e (mai) greu sa intarci daca ai practicat alaptatul la cerere. Copiii astia rar se intarca singur, eu tot sper ca face el pasul, dar al meu si cand e racit cobza trage aer adanc, apoi suge pana nu mai poate, iar trage aer, dar nu se lasa... Ce altceva i-ar diminua interesul?

Liviana
Ba da, insa la cursuri il car dupa mine. Daca as avea un servici 9-17, as lipsi efectiv de acasa. Asa, n-am nici un motiv sa nu-l mai alaptez

Betty de cate ori scrii de Andreea parca citesc despre Elias. Da' io am ajuns la concluyia ca nu carti despre copii dificili trebuie sa iau ci ceva training pentru parinti Ca nici noi nu suportam sa planga, al meu n-a plans ca lumea in viata lui. Am o prietena psiholog de copii, eu ma plang: nu sta in carucior, ea ma intreaba: cat l-ai lasat sa planga? Io zic...pai maxim un minut...Ea zice, tu glumesti... Cred ca e nevoie sa fim noi mai fermi, dar eu nu reusesc. Mai nou Elias stie ca daca se loveste sau plange il iau in brate si zic pui, pui, pui, asa ca daca are chef (cand n-are??) vine la mine si zice pui. Mi-l leg de gat si mergem peste tot. In timp ce eu fierb ca nu pot sa cumpar nimic, sa citesc o carte... Ma mai uit pe site-uri cu teoria atasamentului, macar aia ma lauda pentru asta

Didi ma tot adun sa-ti scriu, dar ca am niste zile teribile si n-am acces la internet non-stop.

Vazut poze de feciori maari si frumosi de Doxinu, Tamara cretzulin de Iuliabraila!

Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

didi merci. am primit si eu o bici cadou de la tati de calin si imi place la nebunie

vas si calin face de ceva timp kk moale de 3-4 ori pe zi, indiferent ce papa

elteka eu citisem numai primele 5 pagini la acel subiect si mi s-au parut f instructive, sper ca nu a degenerat subiectul. si eu sunt de acord ca fiecare face cum crede ca e mai bine, iar acolo citisem ca alaptatul nu da dependenta. daca tu simti ca vrei sa il intarci pe elias e bine sa faci asa. ca sfaturi nu stiu sa-ti zic decat sa raresti treptat, sa scoti cate o masa, iar daca e posibil ca elias sa nu te vada o parte din zi ar fi si mai bine.

ralucami la multi ani

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput