***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui DidiAlex
Gravi, nu stiu care-i procedura. doar ce mai citesc pe net.
Sonia a mers in München la Herz-Zentrum.
Sau intrebati la cazul teodoarei, aici pe DC sau la alte cazuri de leucemie.
Acum 2 ani s-a stins un baietel Denis, dupa ce a stat saracu si a asteptat strangerea de banutzi, la un centru din DE.
Mai exista un formular E nu stiu cat, prin care CAS suporta costurile tratamentului DACA nu se trateaza in RO.
mai butonez si daca gasesc ceva mai scriu
Am gasit subiectul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136
Didi, multumesc frumos pentru informatii. Mie mi s-a strans inima cand am vazut mesajul despre Ramona (asa o cheama pe fetita) si poza ei. E nascuta in aceeasi zi cu Mara mea, numai ca e mai mare cu 4 ani.
![](icon_smile_sad.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DidiAlex spune:
Gravi, am vazut si io poza Ramonei.
Din pacate si pt mine 27 iunie e una de suflet, trista din pacate.
Cand am nascut am donat placenta la un centru pt copii bolnavi de cancer din Heidelberg. O sa vad daca reusesc sa gasesc centru respectiv si sa fac o scrisoare. Nu spun nik ca-s ametita rau si leucemia asta are mii de fete, si fiecare tratabila/ ne in alta parte.
An, daca nu le preia paletele foloseste tu o lingura si incorporeaza solid in lichid. Siio o patesc cu ordine sau cand am prea multa compozitie.
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui mihamora
An@ - iti trimit eu o felie de pandispan cu fructe pana e gata briosa ta sa te scot din depresie
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZEPOZE NOI
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pofticios.gif)
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
quote:
An, daca nu le preia paletele foloseste tu o lingura si incorporeaza solid in lichid. Siio o patesc cu ordine sau cand am prea multa compozitie.
Gata, am si facut, ca intr-adevar ramasese o parte din faina neincorporata. Multumesc pt sfat!
![](pupic.gif)
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Gravi, am vazut si io poza Ramonei.
Din pacate si pt mine 27 iunie e una de suflet, trista din pacate.
Cand am nascut am donat placenta la un centru pt copii bolnavi de cancer din Heidelberg. O sa vad daca reusesc sa gasesc centru respectiv si sa fac o scrisoare. Nu spun nik ca-s ametita rau si leucemia asta are mii de fete, si fiecare tratabila/ ne in alta parte.
Didi, multumesc. Parintii au trimis azi-dimineata analizele la un centru in Viena si au primit raspuns afirmativ. Dar le trebuie 30.000 de euro in cont. Transportul catre Viena o sa-l asigure niste prieteni de-ai lor. Noi ne-am apucat sa strangem bani.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
P de 2 zile nu are pofta de mincare, mesteca mult mincare(primele 2-3 lingurite) si nu vrea sa inghita. Azi la amiaz a vomitat a facut si kk in forma de diaree. nu stiu ce are.... o fi de la dinti(ii sint umflate gigiile la incisivi) sau rosu in git sau alta enterocolita desi nu i-am dat mincare numai gatita proaspat...
Si colac peste pupaza... nici mie nu mi-e bine... cred ramasese gol clubul... si am zis sa intru eu in el.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Didi...nu am inteles pt ce ai donat placenta?
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Graviduta spune:
[quote]citat din mesajul lui DidiAlex
Gravi, Formularul E 112 nu ajuta in cazul acesta ?
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Nu stiu, probabil ca da, dar cred ca stiu de el, ca a fost un intreg tam-tam pe marginea lui de cand cu Teodora. problema e ca, din cate am inteles, ei trebuie sa aiba la ei 30.000 de euro. Or pe baza formularului am impresia ca doar poti sa obtii rambursarea costurilor suportate in strainatate cu tratamentul. E birocratie mare. Oricum, ideea e ca nu ai banii in mana cand iti trebuie. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
DidiAlex spune:
quote:[
citat din mesajul lui chris27
Didi...nu am inteles pt ce ai donat placenta?
asadar pe mine nu m-a interesat colectarea celulelor de stem. si in tot dosarul ala din spital era si un formular, asta de fapt l-am primit decand am fost sa aleg spitalul unde voi naste, prin care erai intrebat ce faci cu placenta si daca nu o pastrezi esti de acord sa o donezi la un centru de cercetare din cadrul Uniklinikum Heidelberg care se ocupa de copii bolnavi de cancer.
Si, am zis da, si a venit asistenta de vreo 2 ori sa fie sigura ca am completat toate datele ca-s de acord cu aceasta operatiune.
Cris, in De operatiuni de genu asta sunt sablon. Si, daca iti moare cienva in accident se intreaba fam daca vrea sa ii doneze organele.
Am o pretena buna, ne-am cunoscut la cresa la Robert al meu. Si, acum de curand, din diverse motive mi-a povestit fata ca tatal ei a facut 6 ani dializa si intr-o zi a fost sunat de la centru de transplant de rinichi care-i la Tübingen ca au gasit si au rinichiul compatibil. asa ca a pelcat omu din Heilbronn si cand a ajuns la spital i s-a spus ca le pare rau a fost un caz mai grav si au dat deja rinichiul. dupa 2 ore l-au sunat din nou si persoana care primise rinichiul a decedat si il rechemau pt transplant. Asa a ajuns sa primeasca rinichiul si traieste omul de 7 ani cu un nou rinichi. il cunosc si io pe acel bunic, si Robert chiar il indrageste, asta pt ca el nu are un opa, prin zona.
Minunile exista!
Astia ai mei dorm, si io mi-am luat deja bilet in park. plec singura