***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, am fost la vila Angely. Hotelul e tot al lor, dar e mai scump.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora am revenit de la mare ieri, Maya a fost super incantata. Am stat la o matusa a sotului in Constanta, la casa. Maya a stat toata ziua afara, am mers la plaja unde s-a jucat in nisip si a stat o gramada in apa. Si duminica seara am dus-o la delfiariu, insa nu a fost foarte incantata de delfinul Marc si lupul de mare John. Cred ca nici nu prea ii vedea prin apa.

Mai este valabila interdictia de a le da carne de vitel???? Mi-a cumparat mama si e foarte frageda si buna si parca i-as da si Mayei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui mica0307

mihamora am revenit de la mare ieri, Maya a fost super incantata. Am stat la o matusa a sotului in Constanta, la casa. Maya a stat toata ziua afara, am mers la plaja unde s-a jucat in nisip si a stat o gramada in apa. Si duminica seara am dus-o la delfiariu, insa nu a fost foarte incantata de delfinul Marc si lupul de mare John. Cred ca nici nu prea ii vedea prin apa.

Mai este valabila interdictia de a le da carne de vitel???? Mi-a cumparat mama si e foarte frageda si buna si parca i-as da si Mayei.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Asteptam poze cu Maya in costum de baie .

Eu am renuntat sa ma mai stresez cu vaca/vitel, pt ca din magazin nu stii niciodata ce cumperi...majoritatea comerciantilor "declara" vaca drept vitel/manzat, pt ca se vinde mai bine, asa ca eu niciodata nu gaseam vaca "adevarata", dar la cat de tari erau unele, sigur erau vaci batrane si nu manzat cum era etichetat.

Eu zic sa-i dai vitel, mai ales ca e proaspat si sursa sigura.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Gravi, nu stiu care-i procedura. doar ce mai citesc pe net.

Sonia a mers in München la Herz-Zentrum.

Sau intrebati la cazul teodoarei, aici pe DC sau la alte cazuri de leucemie.
Acum 2 ani s-a stins un baietel Denis, dupa ce a stat saracu si a asteptat strangerea de banutzi, la un centru din DE.

Mai exista un formular E nu stiu cat, prin care CAS suporta costurile tratamentului DACA nu se trateaza in RO.

mai butonez si daca gasesc ceva mai scriu

Am gasit subiectul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

uraaa, ne pregatim sa plecam si noi la mare, de pe 15.
la eforie nord.
Vas, am impresia sau acolo ai fost? noi am fost in recunoastere si sa facem rezervare, dar mi s-a parut plaja f aglomerata. mai ales acolo, la piscina de copii din mare. in eforie e si vreo plaja mai putin aglomerata decit cea de acolo?
avem 6 dinti si 2 colturi de masele la 2 masele diferite.
apropo, e ok sa ii iasa premolarii, inainte de completarea dintilor? precizez ca florin are 4 sus si 2 jos, iar maselele au iesit sus. se pare insa ca va sparge un premolar si jos, zilele astea.
noi aratam cam asa acum:
http://i85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/FLORIN1428.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/FLORIN1425.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/hibiscusi/2008330.jpg
va pupam.

Mergi la inceput

an@ o sa mai pun cateva poze, insa multe sunt din alea care nu pot si puse pe net , adica Maya fara costum de baie .

Si azi ne-a aparut si noua prima maseluta . Sau acum am reusit eu sa o vad.

Mergi la inceput

iuliabraila distractie placuta la mare si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI pentru ziua ta .
Acum am actualizat listuta si am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Sunt de toata...varza. Am o stare naspa si nu stiu de ce, ca motive nu prea am...asa ca zic: ma duc acasa dupa serv si "bag" la cuptorul de paine niste ingrediente si imi fac o briosa, sa ma rasfat (ca aparatul de paine face si prajituri si asta e cea mai simpla reteta...cel putin asa pare ca n-am mai facut).

Asaaaaa, vin acasa si constat ca n-am faina alba, doar integrala. Pe caldurile astea nu ieees pana la colt sa cumpar faina, nici sa ma impusti...asa ca folosesc faina integrala. Cu atat mai bine, va fi o briosa dietetica . Ma uit pe retetar, pun ingredientele, imi amintesc regula ca mai intai se pun solidele si apoi lichidele, programez si ....start. Si ma uit cum incepe framantatul si ...ceva nu e in regula...m-a lovit revelatia: mai intai se pun lichidele si apoi solidele!! . Oare untul trebuia topit? ca nu se specifica...Acu am de asteptat 3 ore sa se termine programul sa vad ce briosa o iesi...poate intre timp imi trece si depresia. Sau m-apuca mai rau, daca nu-mi satisfac pofta de briose.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Didi - multumim

Ella -chiar arata super apa .Frumoase pozele, voi aratati ca 2 tineri indragostiti

Vas - superba printesa ta cu ochii ca marea.

Tamara -am vazut pozele cu Matei, si eu sunt indragostita de capsunici

Chris - ce frumos povestesti de Daphne, e o scumpa, arata-ne poze cu ea si cu catelul ei.

Iulia - ce frumos e cretulinul tau. Distractie placuta la mare.

Mica - ma bucur ca a fost frumos la mare asteptam poze. Felicitari pentru maseluta!

Am vazut ca este branza fagaras de la natura si fagaras de la milli , voi de care folositi?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

An@ - iti trimit eu o felie de pandispan cu fructe pana e gata briosa ta sa te scot din depresie

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput