***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (73)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

VA ROG FRUMOS, DACA STITI, AJUTATI

O fetita de 5 ani si familia ei are nevoie de ajutor cu informatii despre o clinica de oncologie in strainatate unde ar putea sa-i faca fetitei un tratament si ulterior transplant. Medicii de la Fundeni nu ii mai dau sanse la viata.

Am trimis mail cu mai multe detalii pe contul comun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetelor va rog mult lamuriti-ma si pe mine.
E normal ca Eliza sa faca kk de 4 ori pe zi. Nu e nici prea tare si diaree. Dar de cand am venit de la mare o tine asa. E devarat ca mananca de nu-mi vine sa cred dar totusi.. mi se pare prea mult.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...daca nu e diaree si mai ales daca scaunele nu sunt verzi!...eu cred ca-i normal,pt un copil mancacios(am asa ceva!)...si daphne face la fel...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui Graviduta

VA ROG FRUMOS, DACA STITI, AJUTATI

O fetita de 5 ani si familia ei are nevoie de ajutor cu informatii despre o clinica de oncologie in strainatate unde ar putea sa-i faca fetitei un tratament si ulterior transplant. Medicii de la Fundeni nu ii mai dau sanse la viata.

Am trimis mail cu mai multe detalii pe contul comun.

of, ce groaznic!

din pacate nu stiu, dar poate ar trebui sa postezi la umanitare sau/si parintii intreaba...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui An@

of, ce groaznic!

din pacate nu stiu, dar poate ar trebui sa postezi la umanitare sau/si parintii intreaba...

Din cate stiu, acolo iti cer anumite documente. O sa incerc si acolo.

Mergi la inceput

Gavi...imi pare rau1!nu stiu...dar daca ar merge unde-a fost Oana cu Sonia?

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Sonia are alta problema, Ramona are leucemie, nu stiu daca acea clinica se ocupa si de asta. Sper sa intre Oana sa ne spuna, poate stie.

Mergi la inceput

Gavi...Oana spunea ca pleaca la mare...acum vreo 3 zile...Offf,imi pare tare rau...

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui Graviduta

[quote]citat din mesajul lui An@

of, ce groaznic!

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Din cate stiu, acolo iti cer anumite documente. O sa incerc si acolo.

Iti cer documente daca vrei ajutor umanitar, dar sa intrebi de clinici, nu cred ca trebuie documente....si ma gandesc ca acolo sunt copii cu tot felul de probleme, sigur e cineva care s-a lovit de asta si poate recomanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Gravi, sa incerce la Fundatia Teodora.
E vorba de fetita Lianei Stanciu care stiu ca tot leucemie a avut. Doamne cat poate fi de greu sa-ti vezi copilul sanatos.
Cris , multumesc de raspuns. Sincer eram invata sa faca kk o data pe zi si asa dintr-o data schimbarea mi s-a parut prea brusca. ( stiu ca folosesc pleonasm dar ca sa pot evidentia situatia le folosesc intentionat).
Sincer am plans recitind mesajul tau. Asa ma uit si eu la printesa mea si imi dau seama de multe alte lucruri minunate pe care pana acum nu le apreciam .
Ella, am vazut pozele de la mare. Ce frumoase sunt, ma apuca nostalgia acuma. pacat ca nu ati putut sa-l luati si pe Bobi, dar la anul nu cred ca mai pleci singura, asa-i?
Liviana, ati fost la hotel Angely ( cel din spatele hotelului Minerva) sau vila ANgely? Sau sunt unul si acelasi.??????

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput