Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ali tare dragutz sta pe burti, felicitari!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebecca nu poate sa se intoarca de pe burta pe spate, decat invers!!!!! Se arunca pe burtica si ramane blocata asa..., cere ajutor la mama-sa care raspunde imediat si-n secunda urmatoare iar se arunca pe burtica!!! Asa ca in perioada asta trebuie sa fiu pe langa ea sa o intorc pe spate!

Varuna,eu intai i-am dat fructe si apoi piureul de legume pe care-l mananca super bine, aproape mai bine decat fructele! Deci, nu e o regula...Dar eu ii pun in legume o masura de lapte ( de fapt mai putin acum, am ajuns la 15-20 ml de laptic ) si asa ii place foarte mult. Deschide cioculetul intruna la lingurita...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Iotema , intr-o pauzasa va salut!!!

asa ca SSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLUUUUUUUUUUUTTTTTTTTT! voios de muncitor.

Bre nu va mai prostiti si haideti fiecare pe crenguta!!!!!!! OLga Naty
Cristina de la cluj ia iesi si yu din butoi ca pun bota pe tine!

Ariel felicitationes pt reusita!!!

Clau io pe tine si pe nora-mea
Ali=esti=mortala=

eu am o durere de stomac de 2 zile de ........mor( nu am timp sa pun si "emoticoaie".
va mai citesc ....., sunt sau nu deacord cu voi , dar nu o spun , pt a nu mai devia subiectele, dar cert este ca va iubesc si sunt cumva in umbra.

pupicei

Andrei se simte bine in prezenta bunicii, am stat luni la sv pina la 7 si ieri pina la 6 , lucru care ma determina sa iau o decizie ...... , si sper sa nu ma condamn mai tarziu , de aia va zic si voua poate ma sfatuiti cumva. decizia este sa-l duc pe Andrei la parintii mei , pt ca am siguranta ca va fi ingrijit mult mai bne decat ar face o bona ,care oricum cere multi bani. asa ca sa-mi spuneti daca ma voi condamna mai tarziu sau nu
.

si tot clanul pasaresc suparat sau nu , prezent ( la vedere sau ascuns),si lipsa din motive de butoaie, lipsa de timp si lipsa de chef.

mai cititi poezia de pe prima pagina , pe care am compus-o special pt voi si vedeti ca sunt versuri de care ar trebui sa tinem cont.

eu va si fug fugtza sa-mi fac treaba
mai scriu cind iau pauza de masa( sau poate un pishu)

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

lasati mah, ca se vor intoarce ei cand vor crede de cuviinta! savurati acum, ca dupa aia o sa stati lipite de ei sA nu cada din pat, cum a facut Mufa, care este un expert al rastogolirilor acum..

Mergi la inceput

giani sunt in Buc ai tai?..in cazul asta, clar mai bine cu ei decat bona, eu asa as face, il poti vedea si zilnic...serv usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTE LUNI SI LUNISOARE IULIA,SEBASTIAN,RAISA si ALEX!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Luny , asta e problema ca ai mei stau la Vaslui( linga padure , aer curat , conditii excelente), si am socotit ca cu banii care ii dam la bona vom face naveta saptaminal la vaslui. ca daca erau ai mei in Buc ..........nici nu se punea problema de bona...
Incerc sa-mi fac sv usor desi e grrrrrrrreeeeeu.

URsulica am uitat sa-ti spun , noi "belim", usor usor , in fiecare seara la baita , si pina acum ne-a laudat medicul .[

andreiul meu

Mergi la inceput

pai atunci, e super si asa, giani, important e sa fii impacata ca faci ce este mai bine ptr copil!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun si eu LMA puiutilor nascuti azi !!!!

, sunt Raisa(mamaruta) ieseanul (CORY), MOvalinda ( movalinda), Sebaceu de tuchitza

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko, Patrick nu se intoarce pt ca are capul mare si greu, da tu iti dai seama ce destept va fi? Pai tu ce crezi ca face el acum cand sta cuminte cracanici pe spate?? GANDESTE!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput