Puiuti de Randunici 2008!! (68)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Azi, zi importanta. Matei s-a intors de pe spate pe burta si a chiuit pentru prima data. Asa ca dau de baut.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui Nicoleta
Salut.
Azi, zi importanta. Matei s-a intors de pe spate pe burta si a chiuit pentru prima data. Asa ca dau de baut.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Bravo.Matei
ariel_7000 spune:
ali, pup!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gecko spune:
'neata....nu va dau cafeul ca va prea agita...luati o tigare si un ceai de musetel ca am auzit ca e calmant...
sa nu uitam de ce suntem aici...nu pentru ca suntem surori, nu pentru ca ne conduc in viata aceleasi principii...nu pentru ca suntem supusele ideilor unora dintre fete...ci suntem aici pentru a "impartasi" din experintele noastre in de-alde mamicitului.
ar trebui sa dam dovada de mai multa maturitate...eu imi iau jucariile si plec ar trebui sa ii caracterizeze pe puiutii nostri peste cativa ani si nicidecum pe noi...iar chestiile lacrimogene...eu una nu le inteleg...adica plangi pentru mama, pentru tata, sot...copil...la boala...la necaz...dar nu pentru un forum...si mai departe...m-am sacrificat pentru forum...am preluat din sarcini....gata....ma duc sa bag capul in frigider sa ma racoresc...
sincer, nici eu nu am inteles chestia aia cu "problema e prea complexa"...dar eu chiar am ramas muta...adica nici degetele nu au "vociferat" pe tastatura...si...mai bine ma duc sa citesc prin carti sa ii dau lu' clau o solutie...
Amina_Marina spune:
quote:
ca motto- ca luna sta dar de fapt se misca pe apa
In loc sa fii putin mai intelegatoare si sa discutam ca intre oameni , iti place sa fii ironica si sa faci misto. Acum imi cer scuze ca trebui sa te fac de ras putin. Chiar si unul care a terminat profesionala de lacatus mecanic isi da seama ca versurile de la semnatura mea nu-s creatie proprie ci ZEN. M-as fi bucurat mult mai mult sa gasesti morala si sa-mi dai cu ea in cap.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
clauclau spune:
Neata, haideti sa vorbim de MAMICEALA!!!!! De-asta suntem aici la Clubul scutecelor...
Deci, o noapte in care a supt de vreo 6 ori incat acum de dimineata am sanii atrofiati, cred ca nu mai exista nici picatura in ei...Mai emit o teorie, nu stiu daca este cea corecta...Cred ca am prea putin lapte, sa va spun de ce cred asta. Prima oara s-a trezit la 12, a mancat , a adormit imediat si s-a trezit apoi la 3. De-aici a inceput nebunia, a urmat 3.30, 5, 5.45, sugea putin si apoi lasa sanul, o puneam in patut si mai dormea putin. Iar la 5.45 simteam ca nu suge nimic, adik nu curge nimic, ca-i dadea drumul, iar apuca, iar dadea drumul si tot asa..., incat s-a trezit de tot ca nu gasea fata ce-si doreste. Asa ca am fugit repede la bucatarie si i-am facut 100 ml de lapte pe care i-a papat rapid si eu am plecat din dormitor. Mareeee surpriza, cand am deschis acum usa, am vazut ca doarme lemn! Nu-mi vine sa cred..., a luat-o somnul singurica, fara sa mai faca scandal sau sa-i cant eu, s-o mangai, s-o legan...Bine ca mai face si cate-una de-asta!
Asa ca eu m-am trezit de la 6, dar nu-mi pare rau, mandra mea doarme la ea in patut cu burtica plina , imi fac si eu acum cerealele si-apoi o cafeluta decof.
Si va astept la MAMICEALA.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Bubule, ce frumos ati petrecut voi ieri! si ce inotator frumos am vazut eu acolo!
Gudinde, , asa este, ai dreptate cu obisnuinta bebeilor. Sunt sigura ce Rebecca e obisnuita la orice frichineala sa o pun sa se linisteasca la san decat sa se culce ea la loc. Din pacate, am incercat si sa o las sa planga si a mers 3 nopti. Dinrt-a patra nu se mai oprea din plans nicicum, asa ca a trebuit sa schimb iar placa si ca sa dormim cat de cat ( si eu si ea ) am pus-o la san de cate ori a vrut ea! Stiu ca nu-i bine, dar ce sa fac??? Uite, Olgutza si Gecko cauta solutii pentru mine, poate gasim ceva ...
Olgutza si Gecko, mii de pupici ca va ganditi la o biata randunica chinuita noaptea de puiul ei rasfatat !
Ariel, spune si tu ceva! Cat ai mai slabit?
Gata, ca mi-i foame...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!