Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Salut toate fetele

nu stiu daca va aduceti aminte de mine, muuult prea rar intru , dar va citesc si eu, acum cu mai multa constiinciozitate, dar mai mult din urma decat capitolele de actualitate , pentru ca sunt curioasa cum ati inceput fiecare diversificarea

si pentru ca am prins discutia cu rasucitul bebeilor si adormitul in patul parintilor si Vio care ramane prizoniera, vroiam sa va sfatuiesc sa va luati un Baby Sleep Positioner . Noi i-am luat Nataliei la 3 luni-exact in ziua in care a implinit 3 luni s-a intors pentru prima oara de pe spate pe burta, iar eu m-am panicat, ca o sa se intoarca noapte pe burta, ceea ce s-a si intamplat, in cele cateva nopti pana am gasit noi solutia cu sleep positioner-ul.Acum doarme cu el noaptea, iar ziua i-l pun doar daca adoarme in patul nostru, pe canapea sau in alt loc de unde risca sa cada.

Al nostru arata asa :
http://good-times.webshots.com/photo/2424976090102224234HBzTri

Dar la voi Vio exista mai multe modele, inclusiv unul care cica impiedica turtirea capului

Simona, mamica Nataliei

http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
multumim pentru urari!
Vom sarbatori diseara cu un vaccin!
ma bucur ca ati revenit la mamiceala, insa nu pot sa ma abtin sa nu mai pun o intrebare: daca noi aici doar mamicim si nu ne omoram in discutii principiale, de ce ati sarit asa de tare la gatul Nataliei, care nu a aparat nici o secunda spaga ci doar pe mine( ca prieten si nu ca avocat!!) de ceea ce parea a fi un atac din partea Ursuletei?!
Nu vreau sa raspundeti la aceasta intrebare pe forum, vreau doar sa va ganditi si sa va analizati reactiile si daca nu cumva ati intors prea mult niste vorbe si pe fata si pe dos!

In rest, nimic nou sub soare, n-am cu ce ma lauda!
am vazut pozele pe care le-ati pus, sunt impresionata de cum arata Barosanul din Brasov, mai are un pic si-l intrece pe frate-so!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

clau bravo pt. Rebe care sta in fundulet! TTudor e mai lenes, cade imediat pe o parte da nici nu l-am pus pana acum...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Poze noi!
Ultimile sunt de azi, cum se juca ea pe canapea dupa somnic...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau Rebe sta deja in fundulet??? Ce faiiiinnnn!!!!!! Felicitari, parca mai-nainte ai nascut, Doamne ce trece timpul. Abia astept sa stea si Diana ca au pus la noi in parc niste hinti asa de faine si sper sa reziste intacte pana cand pot s-o dau pe ele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau n-am putut vedea pozele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Mai incerc o data, desi sunt la semnatura la albumul "Rebecutza de 5 luni!", nu stiu de ce nu merge linkul de sus...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Poze noi Poate merge acum...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, super tare Rebeccutza! E dulce rau!

Gata si eu papanasii plus niste paste cu pui si ciuperci...pfiu...in viteza!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Gecko, am stat eu si m-am gandit si am numarat pana la 10 si am tras concluzia ca daca erau 10 secunde sigur il zgaltzaiam. Asadar sa fi fost vreo 4-5. dar cu panica stii cum e, timpul pare mai lung...i-am pus placa aia cu senzori si i-am setat monitorul sa bipaie cand respira bebe si intr-adevar are respiratia cam neregulata. Vad ca astia zic ca e oarecum normal pana la 1 an...

Egonsis, multam pentru idee. Sa stii ca am avut positioner si pentru ca Sean il ura cu desavarsire l-am dat de pomana. E adevarat ca aveam unul destul de ingust, adica aparatorile alea stateau aproape de corp, ca sa nu permita rasucirea. Vad ca tu folosesti unul mai lat, cu mai mult spatiu intre aparatori.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput