Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

gata , pauza s-a terminat , capu' la fund , vb cuiva drag.

si va pe toate , ca azi nu mai am timp sigur.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa a dormit de la 12,30 la aproape ora 14, intrerupt de un supt de cateva minute!..l-am lasat sa doarma la mine in pat si l-am baricadat cu perne mari, sa nu o ia la fuga iar!si cand s-a trezit, am ras sa moooor: pe marginea patului meu era neglijeul cu care dorm, a ajuns la el, l-a luat si s-a infasurat cu el, nu stiu cum a reusit,inclusiv boxareii, si i-a bagat pe mana!! va arat ca am facut poze
numa sa ma lase webshotul sa uploadez

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt si 2 poze de ieri din parcul Circului. ff frumos lacul!
http://good-times.webshots.com/photo/2940776270102928442UJOynk

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny tare de tot Mufy! Bine totusi ca doar le-a imbracat si nu s-a apucat sa le manince!
Bey Diana nu doarme mai deloc ziua si cind o face trebuie s-o legan in carut pt ca altfel nu am sanse. Plus ca nu pot sa o las singura nici macar un minut pt ca incepe sa urle... nu stiu frate ce sa mai fac! Ma intreb o fi iar de la dinti, pt ca pediatra zicea simbata ca urmeaza sa apara si cei de sus desi pe gingie nu se vede nimic (sau nu stiu eu). Si ca si Rebe a lui Clau roade tot ce prinde, zici ca e soarece cu ele in gura

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

luny super Mufilici!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am recuperat putin din noapte!!! Am dormit ca valizele eu si Rebe de la 14 pana acum! Tare bine ma simt acum, proaspata ca un nou-nascut!

Luny, ce tare Muffa, s-a descurcat singur cu dorul de tine!

Cleme, cred ca e groaznic de obosita micuta de nu doarme toata ziua. Rebecca cred ca ar urla nonstop, ea dupa 2 ore de veghe trebuie musai sa doarma. Dar daca incerci s-o culci fortat tot nu doarme? Adica sa o legeni putin eventual? Nu cred ca e ok sa nu doarma deloc la varsta ei...,dar banuiesc ca noaptea doarme lemn!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Clau asa fac, o legan in carut pina adoarme. Faza e ca mai mult de o ora (in cel mai bun caz) nu doarme. Si pe urma e tare miorlaita pt ca ii este somn dar nu se mai culca. Si da, asa e, noaptea doarme lemn (macar atit) pt ca altfel o luam razna de tot.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaaaa!

Multumim tuturor pt. aprecieri! Ma bucur ca v-a placut si voua balaceala. Maine vreau sa mergem iar.

Azi m-am intalnit cu Valentina si Matei, ne-am plimbarit si am vorbit una-alta. Ce bine e sa ai companie! Matei e un scump rau, grasan de-ti vine sa-l papi!

Clau, se poate sa fie si mai putin laptic in tzitzi…daca l-a lins pe cel din bibe…ma bucur ca apoi a adormit singura. Si Stefan a adormit aseara dupa baie, fara suzeta, singur in patut cu lumina stinsa.

Nico, felicitari pt. intoarcere! Si pt. Ali felicitari!! Si Stefan s-a intors azi de pe spate pe burta singurel!! Ce de coincidente! Pai au si ei 3 luni jumate, nu??

Gecko, chiar ma relaxez psihic, nu numai fizic si e tare bine sa mai ai timp si pt. persoana ta!
Aoleo, mi s-a zbarlit parul in cap cand am vazut paianjenul ala! Brrr…

La multe lunisoare puilor de 6 luni!! Iulia si Sebaceul!
Si celor de 5 lunisoare, Raisa si Alex!

Ali, Ursulico, voua v-au venit rusii?? Ca voi nu alaptati…eu am 3 saptamani de cand nu mai alaptez si tot astept…

Ariel, bravo pt. slabire! Si eu am dat jos 2,5 kileee! Dar nu e Monti, mai trisez…nu mananc paine, dulciuri si prajeli deloc. Cred ca se mai nimeresc si mancaruri Monti, ca ma mai consult cu Sovi!
Azi am facut masaj la celulita

Simo de Bv, ce frumosi sunt si baietii tai! Ala mic e mortal in jumper! M-ati zapacit cu jumperele, am vazut ca si cuscra-mea si-a luat!

Luny, intrebai tu de motan ce-o sa faci cu el…pai nasol, ca va fi par peste tot si Mufa o s-o ia de-abusilea, si i se lipeste pe manute si apoi baga in gura…sor-mea are si ea motan si il tine doar intr-o camera, n-are voie la aia mica, dar o mai tuleste el si la copil in camera. Si sa vezi ce-l smotoceste nepoata-mea, il trage de coada si ramane cu par in mana…singura solutie e sa faci non-stop curat atunci cand va misuna si Mufarina dupa motan.
De fornaiala nici eu nu stiu ce sa zic…daca cu apa de mare si aspirator nu merge…mai intreaba si tu medical cand mergeti la control.
Eu il mai pun pe Stefan pe burta si sa vezi ce lupte si trante face si el cu nasul in cearceaf si atat de tare se lupta ca sulfa tare pe nas si ii gasesc cateodata mucisori lipiti de obraz.

Super tare Mufarina cu neglijeul lui mami si mai ales cu boxareii!

O pupez si eu pe Cristinica, tare frumos i-a scris Butucelei!

Si ma duc acum sa fac niste papanasi pt. Vladut, din aia tavaliti prin pesmet si zahar BIneinteles ca o sa trisez si o sa pap si eu vreo 2...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Super Bubule, masaje, piscina, jacuzzi, fitnes!!! Esti tare, ai toata admiratia mea, tare mi-as dori si eu!

Meyyy, am uitat sa va zic ca Rebecutza mea sta in fundulet fara pernite sau alte alea. O sa mai pun cateva poze ca le-am descarcat din aparat azi. Si pun pitica pe canapea cu jucarele prin jurul ei si poate sa stea asa vreo 5 minute , apoi cade pe-o parte!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

apropo de dormit ziua...Tudor sta 2 ore - 2 ore jumate treaz dupa care doarme jumatate de ora (pe ceas!!!) si noaptea lemn

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput