Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Asa-i!!! O sa fie
nostru... si continuam lista de nume????
quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
DANONIQUE: Am sa vin in ajutorul lui Virgo: ieri i-am luat iubitului meu doua perechi de shlapi marimea 46, crezi ca ajunge ca sa nu iti mai faci sange rau pt ce spun altii???? Pe mama ta las-o in pace desi pot intelege perfect ce mult te-a durut atitudinea ei. Aici contezi tu si sotul tau si nimeni altcineva. O sa va fie foarte greu, nu spune nimeni nimic, dar cum sa pui in discutie problema avorului? Oamenii astia sunt nebuni. Stii cum spuneam noi cand eram gravidute: TREBUIE SA FII ZEN PT PUIUL DIN BURTICA. El o sa fie puiul nostru al tuturor de-aici si orice alt puiut ar mai apare in burtica la alta zuzica, la fel!!!! Nu/i asa, fetelor????
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Dupa 40-45 de ani barbatul uitandu-se la scula :
- Bine bai, ne nastem impreuna si murim pe rand???
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Anandrei spune:
Un tip sparge o banca si ia cativa ostateci.
Intreaba agresiv pe primul retinut: "Spune-mi , m-ai vazut jefuind Banca?"
Ostatecul raspunde: "Da!"
Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec.
Al doilea ostatec raspunde: " Eu nu te-am vazut
dar te-a vazut nevasta-mea."
Ana-Maria
anca.b spune:
Ereena, si eu zic o poza cu bb, dar cu mami happy linga el!! dupa ce se decide lumea, sa ne zici unde sa trimitem pozele, daca tot esti dornica de munca!!!
quote:
citat din mesajul lui Ereena
va mai ganditi la varianta albumului? eu propun asa , o singura poza cu bebe singur sau impreuna cu mami , si fac un clip cu fundal muzical,astept propuneri de melodii. daca vreti mai multe poze inseamna sa le trec intai printr-un program ,apoi sa fac clipul si e cam mult de munca. e spuneti, haideti ca sunt dornica d emunca:-)Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Noaptea, ora 3, in apartamentul unui profesor suna telefonul. Iritat acesta raspunde:
- Alo, da!
- Dormeai?
- Da!
- Si noi invatam, 'tu-ti mortii matii!
Fara nici un apropo, ca avem si noi profi p-aici!
Ana-Maria
AngeliquedeS spune:
poate o stiti sau poate nu, pe mine ma binedispune de fiecare data http://www.youtube.com/watch?v=jx-ualuq45E&feature=related
Inimioara mea
Anandrei spune:
Seara tarziu vine baiatul suparat de la o intalnire si se aseaza pe sc au n langa taicasu cu ochiul vanat:
- Ce ai patit, fiule?
- Mi-a dat prietena un pumn si a plecat, iar acum sunt singur!
- Pai nu i-ai spus ce te-am invatat eu,
"Timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai"?
- Aaa, asa era, eu i-am spus: "Ai o fata de imi sta ceasul"
Ana-Maria
Anandrei spune:
Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a presedintelui Traian Basescu. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvīnt al Presedintiei a declarat ca presedintele este cu atīt mai afectat, cu cīt nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua... 
Ana-Maria
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui alinaatudor
repede mai scriu un mesaj..
Vroiam sa va spun ca ingerasul meu...are cornitze...:)
adik..e destul de plangacioasa..si
asa a fost mereu..3 luni au fost colicile..apoi urletele de noapte...acum..oboseala..dintii..sau mai stiu eu ce...cert e ca ea este o urlatoare notorie...si uneori asa ce ma oboseste..si sunt sleita de puteri..si mi se pare ca mai e o vesnicie pana se va face maricica si va dormi si ea ca un om mare....dar...
aici e un mare dar...cand ajung acasa dupa o zi de muca...imi intinde manutele ei misi..si ma apuca de fata..si deschgide gurita ei dulce..si cauta tztzica..si rade incantata cand ma vede..si apoi gangure..si e fericita..si..cand o vad ...min se umple sufletul de iubire..si nici o greutate nu mi se mai pare asa de nesuportat...si uit noptile nedormite..si uit ca nu am timp sa ma machiez..sa ma vopsesc..sa ma epilez..si uit ca sunt obosita..si uit ca mi-e greu..si tot ce simt este o mare de fericire..si nu imi mai trebuie nimik..doar sa o strang in brate..si sa ii spun ca o iubesc tare tare...si chiar daca ea nu stie ce inseamna cuvantul iubire..simte ca o iubesc...iar su7fletelul ei mic ma recompenseaza nemasurat ..cu dragoste pura si neconditionata...
A fi mama este cel mai minunat lucur de pe pamanat...
Alinasi Stefania
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ce frumos ai spus...

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
DANONIQUE: Am sa vin in ajutorul lui Virgo: ieri i-am luat iubitului meu doua perechi de shlapi marimea 46, crezi ca ajunge ca sa nu iti mai faci sange rau pt ce spun altii???? Pe mama ta las-o in pace desi pot intelege perfect ce mult te-a durut atitudinea ei. Aici contezi tu si sotul tau si nimeni altcineva. O sa va fie foarte greu, nu spune nimeni nimic, dar cum sa pui in discutie problema avorului? Oamenii astia sunt nebuni. Stii cum spuneam noi cand eram gravidute: TREBUIE SA FII ZEN PT PUIUL DIN BURTICA. El o sa fie puiul nostru al tuturor de-aici si orice alt puiut ar mai apare in burtica la alta zuzica, la fel!!!! Nu/i asa, fetelor????
Inimioara mea
ca bine zici! fiecare bebelus din odisee este, cumva, al fiecareia dintre noi. si e valabil si pt cei ce vor urma. pupici!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/