Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

http://ereena.blogspot.com/ cam asa e clipul

ramonab , pot incerca si cu 2 poze , dar nu dati cu pietre daca dureaza mai mult.

restul fetelor, pareri va rog, voi ce spuneti?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Si mie imi place!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Am vb mai devreme cu Mitsu si ne vedem in parc la 5-5.30. Cine vrea sa mai vina? Ieri am vb cu Laura si cu Roxana. Ellenutsa, mai vii? Altcineva? Hai sa facem cercul mare!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si eu m-am gandit la Richard :balade for Adelaine. dar ascultand-o mi s-a parut prea lenta, ar trebui cava mai vesel zic eu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui alinaatudor

repede mai scriu un mesaj..

Vroiam sa va spun ca ingerasul meu...are cornitze...:)
adik..e destul de plangacioasa..si
asa a fost mereu..3 luni au fost colicile..apoi urletele de noapte...acum..oboseala..dintii..sau mai stiu eu ce...cert e ca ea este o urlatoare notorie...si uneori asa ce ma oboseste..si sunt sleita de puteri..si mi se pare ca mai e o vesnicie pana se va face maricica si va dormi si ea ca un om mare....dar...
aici e un mare dar...cand ajung acasa dupa o zi de muca...imi intinde manutele ei misi..si ma apuca de fata..si deschgide gurita ei dulce..si cauta tztzica..si rade incantata cand ma vede..si apoi gangure..si e fericita..si..cand o vad ...min se umple sufletul de iubire..si nici o greutate nu mi se mai pare asa de nesuportat...si uit noptile nedormite..si uit ca nu am timp sa ma machiez..sa ma vopsesc..sa ma epilez..si uit ca sunt obosita..si uit ca mi-e greu..si tot ce simt este o mare de fericire..si nu imi mai trebuie nimik..doar sa o strang in brate..si sa ii spun ca o iubesc tare tare...si chiar daca ea nu stie ce inseamna cuvantul iubire..simte ca o iubesc...iar su7fletelul ei mic ma recompenseaza nemasurat ..cu dragoste pura si neconditionata...
A fi mama este cel mai minunat lucur de pe pamanat...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

asa este. foarte frumos ai spus .. eu nu am inceput inca serviciul dar ma fug prin oras dupa diverse chestii .. cand ma intorc acasa, primul lucru pe care il fac e sa-mi iau puiul in brate si s-o alint si s-o pup. si creste inima in mine cand vad ca rade toata si da din manute si picioare ca s-o iau mai repede in brate .. nu stiu cum am trait pana acum fara eva .. e ca aerul pe care il respir si o iubesc enorm!!!

este tare frumos sa fii mamica, dar si greu.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui Ereena

va mai ganditi la varianta albumului? eu propun asa , o singura poza cu bebe singur sau impreuna cu mami , si fac un clip cu fundal muzical,astept propuneri de melodii. daca vreti mai multe poze inseamna sa le trec intai printr-un program ,apoi sa fac clipul si e cam mult de munca. e spuneti, haideti ca sunt dornica d emunca:-)

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Avand in vedere ca mie imi place tare mult cum a iesit primul album... am incredere deplina in tine si in gusturile/ideile tale si in privinta acestuia de al doilea...
Oricum, mertiti muuulte felicitari si pentru munca de la primul dar si pentru la ce te inhami acum....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Eu, daca imi permiteti as avea o propunere inspirata de la fetele de decembrie
Ele au facut un cont pe picasa , cont comun accesat pe o parola comuna si in el se incarca poze, colaje etc astfel incat ele sa ramana private si nu publice pe site.Eu cam am fobii referitoare la poze publice pe net, si albumele de la semnatura le inchid periodic
Propunerea era urmatoarea : poate Ereena care a facut un super colaj data trecuta sa il faca pe acesta privat , pe un cont numai al nostru, al zuzelor ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Clopotzeii de la intalnire sut minunatzi. Eva rade ca o grasana cu falcutzele ei yamyyy, Eleni serioasa ca Pipetu' nu iroseste zambetu' decat pe "bancuri bune", buburuza Adela e frumoasa parca e o papusica dintr'un raft cu jucarii, iar David cavaler ce sa mai, impresioneaza domnisoarele.
Ufff ce as face si io o intalnire...dar cine stie daca o sa apuc sa live clopotzii vre'odata.

Danutza ti'am calculat si io DPN'ul...esti in 4w+1d.
La cat mai multe....dar nu peste 40. Stiu cum sunt bunicile...nu zice cu rautate mamica ta. Se gandeste la tine in primul rand...si ele sunt mai pragmatice ca noi. Mama imi aminteste zilnic aproape: Lari ai grija cu alculele tale, ca dupa cezariana nici intrerupere nu poti face.

Iulia bine ai revenit. Mie imi e dor de voi...periodic ma gandesc la tine si la Irisuca. Ce mai zice si ea? Ce'i mai place? Ati inceput diversificarea?Cum e?

Ereena merg pe mana ta cu albumul ca stiu ca esti meseriasha buna.

Ellenutza a reusit mama iaurtul dupa reteta ta. Dupa amiaza incercam.

Laurici de ce n'apari in poze de la intalnire? Stii ca imi era dor sa te vad.

Cretzulinaaaaaaaaaaa unde esti?????

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

sau ce ziceti de unchained melody-righteous brothers?

http://www.youtube.com/watch?v=OZQKqju2Trg&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ereena pe site-ul www.onetruemedia.com se pot face niste colaje tare dragute

Am pus www.onetruemedia.com/my_shared?z=20fe6690364b6f75964144&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici 2 exemple,cu tot cu piesa lui Clyderman

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

vad ca propunerile pt melodie sunt serioase, eu ma gandeam la ceva gen maria mirabela, ori scaparici

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

asta ne place noua si radem!

http://www.youtube.com/watch?v=uWMGEMi1bGE

Mergi la inceput