Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asta e dilema mea..dc folosesc la masina de spalat toat minunile alea separat..detergentul in sine, cum e? pudra? sau tot pastila aia, doar ca pun si retul chestiilor....

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, dragele mele!

Noi luni plecam la mare si nu cred ca mai reusesc sa intru pe forum vreo 2 saptamani. O sa-mi fie tare, tare dor de voi!
Cred ca portbagajul masinii va fi umplut la refuz cu lucrurile lui Matei. Am senzatia ca luam toata casa cu noi .

Vroiam sa va spun ca la noi s-au rezolvat problemele cu papa. Deci nu au tinut decat vreo 4 zile. Bineinteles ca pediatra deja propusese sa-i dau niste medicamente (unele Enterol) dupa ce a auzit ca nu mananca si ca face kk de 4-5 ori pe zi (desi i-am explicat ca asa face d evreo 2 luni iar aspectul este normal). Nu i-am dat nici un medicament si si-a revenit. A inceput iar sa manance ca un purcel. Nu mai bea 210 ml de laptic la o masa ci 180, dar tot e super.

Miha, mi-a parut rau sa citesc ca ai avut atatea probleme la mare. Sper sa nu-mi faca Matei vreo surpriza pe acolo. El nu a avut niciodata febra. Am impresia ca gingia lui a inceput sa arate altfel (nu este o schimbare totala), dar pare mai denivelata.

Bianca, imi pare rau de rezultatele la analize. Sper sa se faca bine cat mai repede puiul tau.

RGE, m-am bucurat f mult sa aud vesti de la tine. Pupici multi ursuletului!

Va pup pe toate!!! O sa-mi fie dor de voi!!!!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

are cine montate gardulete :
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs
unde gasesc in Ro? Sunt reglabile pe lungime???

creem 10 picaturi de 2 ori/zi.
bianca macar o sa aveti un diagnostic pe care sa-l tratati!
miha imi pare rau de concediul esuat!
roxxy concediu placut!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poze de la mare

Tocmai voiam sa va spun ca am vazut azi la PRO TV reluarea la emisiunea in care a aparut Roxana dupa nastere...

Roxana,concediu placut si fara evenimente neplacute!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ank83

Multumesc pt urari fetelor la .
Sunt foarte fericita.Medicul de la 4 d a zis ca doar profesionistii pot asa ceva sa faca pereche din prima

Bun venit in clubul profesionistilor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui totulii
eu nu stiu ce-i cu puiul meu ca vrea numai si numai in brate.el era faorte linistit si statea si singurel, se juca linistit fara sa fie nevoie de prezenta mea permanenta langa el dar de cand a facut exact 8 luni vrea numai in brate.

E foarte normal...A invatat un nou sentiment,cel de frica.Si ii este frica sa nu dispari.Va mai dura o vreme pana va invata ca daca pleci mai si revii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

, sunt convinsa caunosteam daca ajungeam in parc. L-am vazut pe puiut in poze. E mai mult decat superb. Ce ochisori frumosi are....inca o dovada ca romanii sunt un neam frumos frumos !
Puiul meu s-a trezit abia pe la 7.30. Pana a mancat s-a facut 8 si ceva si am zis ca nu mai are rost sa venim ca sigur nu mai sunteti acolo la ora aceea si mare dreptate vad ca am avut. Data viitoare insa sper sa ne intalnim.

Eu nu pun solutie de clatire in masina de spalat, doar sare si pastila aceea de calgonit 7 dupa cum ti-am spus. Chiar am vazut ca nu are rost sa mai dau banii si pe solutia aceea.

Somnic usor sa aveti mamici si puiuti

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui adra_bell
Am pus si noi cateva poze noi

Pupici la fitoasa mica.
Ce ma nervati cu clamitele voastre.
Am vazut ca s-a terminat concursul de pe piciulica.Felicitari! Nu-mi place cifra aia de la voturi dar e bine ca sunteti in frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, fara comentarii la poza asta dulce http://community.webshots.com/photo/2116330650088512827FPQqWy
Daaa, am castigat, nu mare lucru, dar tot castigatori suntem. In pofida cifrei de voturi nu am folosit nici un tertip diavolesc

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui pussi

are cine montate gardulete :
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs
unde gasesc in Ro? Sunt reglabile pe lungime???

Are o prietena de-a mea si l-a cumparat de la IKea. Da, e reglabil pe latime.
Si o sa cumparam si noi pt Alexia ca sa o limitam la camera ei in explorare...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput