Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
Pussi eu am luat ham.... ca ma termina Raul...dar se tot intoarce sa il roada
... si inca nu ma ajuta prea mult...dar insist ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Eu inca nu m-am hotarat ce numa va avea fetita.Oscilez intre Adriela si Selena.... si zilele trecute s-a trezit una sa imi zica sa am grija la Selena ca poate o vor striga copii Selena-balena...
...de parca ea stie sigur ca fetita va fi grasana .
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
creem spune:
Pussi, nu stiu ce s-a intamplat, dar le poti vedea la pozeMaria Sofia, la albumul 8-9 luni.
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Am uitat sa te intreb cum le dadeai picaturile, nu sunt rele la gust?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Desyderia spune:
Victo, am primit un pachet de scutece dintr-alea
, imi pare rau.
De venit in parc, cred ca ajungem si noi. Acum doarme piticul, deci in functie de cand se trezeste, daca mai este timp si nu e prea tarziu, ne vedem acolo.
chiar imi pare rau pt scutece, ca doar eu am zis ca le vreau. Imi cer mii de scuze.
popbianca spune:

buna seara!
pe cand sa zic ca m-am obisnuit din nou cu copila la bloc....ne-am mutat inapoi la resedinta de vara...cauza? revizia anuala...nu avem apa calda!si-apoi vineri plecam in concediuuuuuuuuu
inafara de asta...
multumim tuturor de gandurile bune....
a iesit un dintisorrrrr
Victo ...TGO 62(suferinta pe timp indelungat...m-a intrebat dr. inclusiv cum mi-au iesit analizele de toxoplasmoza...etc.), TGP(care indica o suferinta acuta a ficatului) e ok; trebuie sa facem analiza la kk de trei ori consecutiv...daca nu e nimic mergem mai departe cu investigatiile, deci nimic nu e clar![]()
acum tre sa ii dau sirop de liv52...si mai vedem...mi-a zis sa nu ii mai dau ficat
masina de spalat vase....una din cele mai mari inventii ale omului!fol. pastile...mai regleaza consumul la lichidul de clatire
mariussimiuc...bine ai revenit...ce sa mai zic halal vacanta!!!
creem...ff dragute poze...dar costumasul ala cu care e la terasa e super !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
acum fetele ....va urez o seara buna....
ca mergem si noi in oras, sau cel putin la niste prieteni![]()
aaaa ...sa nu uit...ne atasati si noua un iepuras in coada???va multumesc
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
desyderia, stai linistita..n-am de ce sa ma supar.mai ales ca ti-am zis ca e si desfacut pachetul..asta este..noi am fost in parc, pana pe la vreo 8 am stat..fara carucior am fost, ca nu ne incape in masina..sotul l-a dus in marsupiu. poate asa ne-ai remarcat..bine, pe langa faptul ca stefanut e un copil f frumos..:)
bianca, analizele lui piti meu sunt undeva in camera lui si acum doarme..nu mai stiu exact cat a avut el.si noi am facut 2 luni trat cu liv..si apoi dupa vreo 3 luni de anlize l-am lasat in pace...mai, ficat eu nici nu i-am dat pana acum..deci asa ti-a zis tie dr..sa nu-i dai..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mihuta spune:
Hop tzop si eu pe aici
Victo, eu folosesc separat detergent si solutie de clatire (si sare, normal), de la Somat. Mai folosesc ocazional si pastile dar detergentul e mai convenabil.
Adra, am trimis pe mail insrtructiunile.
Bianca, imi pare rau de puiul mic, bine macar ca incet incet va apropiati de sursa problemei.
Ankule, te asigur ca fiecare nume are o potentiala rima penibila....
Miha, bine ai revenit !
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
Helau! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...