Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Da, Victo, falcute are de mica ca suge tzatzi...da la kile satm prost....7700g, si stagnam de cateva luni

Putina activitate la noi pe foum de la o veme...da o sa vina ea iarna si-atunci sa vezi capitolele plinerapid

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

Victo, sa vad cum fac sa ajung pana acolo, eu sunt in Dambul rotund. Vb cu sotiorul si te anunt aici pe DC. Nu stiu sigur daca in week-end-ul asta dar vorbim.
am eu masina de spalat vase. Eu pun sarea aceea care e chiar necesara, in compartimentul special pt ea si am cumparat pastile calgonit 5 sau 7(ceva de genul le zice). Nu mai trebuie sa clatesti chiar deloc dupa si sunt perfect spalate si sterilizate vasele. Deci, asta iti recomand. Pastilele astea au si solutie de clatire in ele. Le gasesti la Cora. Isi merita toti banii. Dupa ce folosesti o sa vezi ca nu ai dat banii degeaba pe masina.
Te pup, pup si restul de fete si bebelusi, somnic usor.
Am fost la Motel la Gilau sa papam si m-a luat un soooomn.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Scuzati ortografia de la mesajul trecut...am scris in goana

Am pus poze noi de ieri de la restaurant, si de azi de pe malul marii de aici incolo

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

AAAA Victo, daca aveti in plan sa ajungeti pe la Polus Mall intr-o zi din week-end, asa ...dupa 18.00, anunta-ma si poate ne intalnim aciolo.

Nani Naniiiiiiii

Mergi la inceput

"aciolo"....adica....acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata... va ofer o cafea fierbinte

cum a fost la intalneala ?????

bianca ce v-a zis dr.?
creem eu le-am dat Polyvital prin febr.-martie si au inceput sa pape.

Voi aveti "hamuri" de sustinut BB-ii sa mearga in picioare ca pe mine ma trmina Elena de spate?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Bianca, sper sa fie bine cu Ana!
Creem, si a mea e in love cu tzatzi, papa bine si mancarica, dar are si 4 mese de laptic pe zi, cateodata 1-2 pe noapte, aici banuiesc ca mai mult de sete.
Am trimis niste materiale despre diversificare pe mailul comun, sunt si retete de papica printre ele.
A fost vreo intalneala ieri? Poate venim si noi vinerea viitoare.
Cristina ati ajuns?
Mihuta sari cu instructiunile pentru ciupercute! Sau Alina, ca pe Mihuta nu prea o vad in ultimul timp, cred ca o tine cineva mic si pletos ocupata...

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

desyderia, din pacate pana vineri cd ia sotul banii suntem super lefteri, deci nu ajungem in niciun mall..decat prin gradina botanica, ca se poate respira..sau in parcul mare, sa se joace piti...deci unde nu se cheltuiesc bani..
iar week-endul viitor cred ca plecam la tara la bunici.
daca mergi la odiseea in 40 de saptamani, forumul mamici de cluj, pe prim pagina o sa vezi si poze cu piti..sa il poti recunoaste..cred ca apar si eu in vreo 3-4..:)tot asa, dupa 18 iesim si noi, ca sa isi faca a doua repriza de somnic.

aaa..dar sa stii ca pachetul nu e sigilat, ca am pus scutecele in bagajul de plaja. si apoi inapoi. asa ca daca nu le vrei, nu-i nicio suparare..dar de intalnit tot ne putem intalni prin parcul mare, asa numa, sa se cunoasca piticii.
ce zici, veniti azi?acolo la locul de joaca.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

lala, aralia, creem si eladea va multumesc pt raspunsuri!

miha bine ati revenit din vacanta cu peripetii!

bianca Doamne ajuta sa se rezolve cat mai repede si usor pb lui bb!probabil ca nu e prea grav!

pussi felicitari pt pipi la olita!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo eu spal cu pastile, cele mai ieftine, ceva cu S.. am incercat si altele, dar nu-mi plac. Iar cu grasimea... ramane daca folosesc un program scurt si economic... pe cele normale nu sunt probleme.
creem eu nu pot sa vad pozele

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput