America (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, creste burtica! Te simti bine acum? Mi se pare ca nu te-ai ingrasat deloc, doar te faci tot mai frumoasa.

LucasMom (si cine mai vrea), uite deal la pantofi www.shoetrader.com Free shipping, free returns, no tax. Stocul se epuizeaza rapid, a tot trebuit sa ajustez ce aveam in shopping cart. In fine, am reusit sa cumpar cite ceva. Bafta va urez si voua, daca aveti marimea potrivita sint citeva good buys acolo.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bey nu ma mai ispititi cu pantofi si altele! Eu am de cumparat stroller si car seat si voi tot puneti site-uri cu pantofi!
Ieri am plecat sa imi fac manichiura si m-am intors cu patru (PATRU!!)sacose de haine de gravida, din care o multime pt sezonul rece, care dupa cum bine stiti in Florida nu exista!

Ramona,m-am ingrasat 1kg si jumatate, mai ales in ultimele trei saptamani de cand nu mai am greturi. Eu sunt multumita, majoritatea sunt pe burta puse, nu remarc vreo schimbare la celelalte parti ale corpului meu. eu as vrea sa nu iau mai mult de 10-12 kg per total, dar stiu ca de acum inainte incepe adevaratul "ingrasat".

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc
Miere, ce frumoasa esti Si noi ne dorim un bebe
Ramona, nu stiu (si parca nici nu vreau sa stiu ;-) exact cat e temperatura aici, dar e f cald in orice caz. Miercuri dimi pe la 7 si ceva am trecut prin Dallas. Eram in graba mare, nu s-a pus problema sa ne putem opri; insa m-am gandit la voi. Arata frumos downtown, cat am putut vedea de pe autostrada.
Poate veniti voi incoace intr-un weekend, sa dam o fuga pana la mare?
Ultimele mele aventuri texane sunt de azi-dimineata, mai bine zis de aseara cand ni s-a bulit masina. Dupa un deceniu in care am supravietuit in America fara sa-mi tb masina (in ultimii ani am avut, dar mai mult ca lux decat ca necesitate), m-o prins America din urma. Azi dimi mi-am pus sepcuta in cap, pantofi comozi, sticla de apa, bocceluta, s-am purces in 'hike' spre grocery store. Doua ore mai tarziu am ajuns inapoi acasa, cam lesinata. Suntem norocosi ca avem cum sa ajungem la univ maine folosind transportul in comun. Altfel chiar era nasol.
On the upside, acu' ma'c sa ma racoresc in piscina, s-am sa iau s-o bere cu mine, fi-r-ar ea de viata

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, du hainele de sezon rece inapoi si ia niste pantofi.

Lai, cam cit ati facut de la Dallas la Houston? Nasol fara masina, nici eu n-am condus pina sa ne mutam aici. Noroc ca am toate cele in apropiere, raza mea e cam de 10 mile.

Ma gindesc serios s-o duc pe Anuta la gimnastica, scoala lui Liukin nu e departe de noi, cam in raza celor 10 mi. Mi-e groaza totusi sa bat mereu drumul asta. Cel mai bine ma simt cind nu depasesc 2 mi.!

Lai, am fost curioasa si am verificat vremea la Houston. La voi e racoare, 98F. Noi avem 106 azi, cred ca ar trebui sa ma bucur ca prognoza initiala era 107.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, felicitari pt nunta! Casa de piatra si tot ce va doriti! Succese in Houston! Pe unde locuiti in Houston?
Si noi am patit asa in Houston, cu masina in service si imi amintesc cum am mers eu pana la Kroger, "inarmata" cu palaria de soare si sticla cu apa. Problema nu e ca e cald, ci e f. umed acum. Dar va fi bine in celelalte anotimpuri. In Dallas, din cate stiu, e mai uscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, ai fost o mireasa frumoasa! Spor la facut bebe! :)

Miere, ce burticica draguta!Nu e burtoi. Adevaratul ingrasat e in ultimele 3 luni.La mine parca era ziua si pound-ul lol

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Miere, ma uit mereu la pozele tale si zimbesc atunci cind ma gindesc ce or sa se bucure copilasii tai, cind vor creste si le vor vedea si ei. Asa o mamica frumoasa ... Burtica e mare, dar arati super pe linga, adica sigur kilul ala luat e doar datorita simburelului.

Ramona, mi-am facut si eu abonamente la vreo 7 reviste ... ca si cum nu as mai avea vreo alte 12 reviste care-mi vin acasa lunar si nu apuc sa le citesc. Oricum, preturile sint super pe site-ul ala. M-am uitat si la pantofi, dar aici, in Florida, e mai mult cu sneakers si flip-flops, asa ca mi-am bagat site-ul la bookmarks, pentru cind ne intoarcem in PA.
Si la noi a fost foarte, foarte cald azi, dupa citeva zile de ploaie non-stop, de mi s-a acrit; dar azi chiar mi-am dorit sa fi fost undeva la munte.

Lai, superba miresuca si frumoasa rochita! Casa de piatra si copii sanatosi!

Cuscra, vezi ca au iar reduceri faine la Discount School Supply!!! Eu deja mi-am facut lista, dar nu ma apuc de cumparat pina pleaca John in delegatie ... hahahaaaa. Daca te intereseaza ceva, sa imi spui. O sa iti arat citeva seturi super, mai mult pentru physical activities. Esti libera miine (luni) ca sa mai vb la tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah cuscra nu ma mai ispiti iar ca noi strangem bani pt Belgian Beer Weekend in Belgia si pt saptamana de Barcelona :) .De cate ori imi zici de DSS cumpar de ma sparg, oricum sunt interesata de ce vrei sa imi arati :)
Maine nu suntem acasa ca merem la piscina dar marti sigur!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Lai, felicitari si casa de piatra!

Miere, mi-a placut poza foarte mult. Esti o graviduta frumoasa foc! Astept cu nerabdare sa aflu si culoarea caruciorului :)

Ramona, dar ce temperaturi aveti pe-acolo! Eu cand eram mai tanara rezistam bine la caldura, dar de o vreme incoace parca nu mai suport, ma ia cu lesin daca e prea cald. Sper ca va balaciti toata ziua la piscina, ca aveti motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, ne-am intors. am facut fata cu brio atat cutremurelor cat si paduchilor californieni :) si ne-am intors in tara mormonilor.
a fost frumos, am avut hoppers pt 4 zile dar majoritatea timpului am petrecut-o fie la disney fie la ocean, in ziua in care aveam programat california adventure a fost cutremurul si-au inchis rideurile. la ocean a fost fain, valuri imense si vreme frumoasa, copilul fugarea valurile, sau ele pe el? eu fac alergie la soare si dupa prima zi de plaja am folosit sun screenu' copilului ba am si stat imbracata inca mai am rashul asa ca azi is imbracata bine sa nu sperii lumea pe-aici.
am mancat chicken mult la el pollo loco (f fain, gatit pe gratar si ieftin ca-i gen fast food), am facut cumparaturi in magazine mexaicane unde ne simteam ca-n mexic ca nimeni nu vorbea engleza si au toate fructele si legumele din lume. ba am mancat si gutuie...
la disney am dat gata toate rideurile tura asta, am bagat si copilu' la cele de 40 de inci. i-a placut si lui f mult si a fost tare trist ca ne intoarcem acasa.
am condus, dar am oprit si la dus si intyors in mesquite, nv, un fel de las vegas in devenire cu preturi f decente ($74 pt o noapte la hotel de 3 stele cu hot breakfast inclus).
am o gramada de poze, nu veti avea rabdare sa le vedeti pe toate, dar daca vreti selectiuni, uitati aici:
www.apha.shutterfly.com
lai, ai fost o mireasa tare chic iar miere m-a terminat, eu n-am vazut gravida mai frumoasa.
pupici tuturor!

philip&andreea

Mergi la inceput