America (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
Adriana,deci va plimbati prin California.Bravooo,dar pe la noi in Florida cand veniti?Hai dati un tur si pe la noi!Cazare si distractie pe gratis,all inclusiv,numai sa veniti!Noi tocmai ce ne intorseram de la Ny marti si in septembrie mergem din nou si stam mai mult,cam o luna,....daca sunteti pe acasa prin ridgewood ,poate ne vedem si noi cu odraslele intr-un parc,ce zici?Pe unde veti fi in septembrie?
adriana spune:
Delia
all inclusive, zici?
S-ar putea sa fim tot pe aici in sept, sa vedem cum merge jobul sotului.. Da un telefon, si daca sunt acasa, siguur
Ramona J spune:
Tocmai am facut abonament la Everyday with Rachael Ray, Saveur si Woman's Day, pe www.shop.lowpricesubs.com
Daca va intereseaza, puneti cod JULY inainte sa platiti. Cost total pentru cele trei subscriptions (dupa reducere) - $4.80.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LucasMom spune:
Saveur am si eu de vreo doi ani si ceva si-mi place foarte mult! good deal!
Eu ma uitam pe www.6pm.com (outletul lui zappos, cred) preturi bune la incaltari pe care prin zona pe aici le-as gasi la pret cel putin dublu...
Adriana, noi am stat de doua ori la Hyatt Embarcadero parca se numea si pretul pe weekend nu a fost prea mare(in jur de 160-180/night)dar nici mic, ne-a placut foarte mult si zona si hotelul, insa asta era acum 2-3 ani, banui ca pretul e ceva mai mare acum. Am mai stat la un Holiday Inn pe langa Fisherman's Warf si ala a fost si mai ieftin si destul de decent. Astea sunt locuri pe care le stiu in oras. Pe langa aeroport cred ca gasesti si in jur de $100 (Sheraton, Crowne Plaza) sau mai la sud preturi mai mici (Best Western or Days Inn).
Atractii, depinde cat timp ai. Cu copii cred ca e interesant Aquarium, Pier 39/Fisherman's warf, Lombard street. Noi am fost numai fara copil pana acum si de fiecare data mi-a facut mare placere sa vad The Painted Ladies si orasul de pe Twin Peaks, sa mergem diminetile in Sausalito si Tiburon. Sper sa mai primesti si alte sugestii de la fete care locuiesc in zona.
lai spune:
Californiencele, ma bucur ca sunteti ok.
Fetelor calatoare, drum bun si vacanta placuta!
Oana, muta-ma, te rog, pe listuta la Texas (Houston).
Noi am ajuns de doua zile, acu' despachetam si despachetam si mormanul de cutii din mijlocul apartamentului parca nu se mai termina. Am condus un U-haul pana aici, cu masina noastra la spate.. de fapt sotu' a condus saracu', io mi-am asumat rolul de navigator.
Am mai vazut una-alta pe drum (si pana in Vegas au fost prietenii nostri din L.A. cu noi), dar a fost obositor.
In prima zi de Texas m-au muscat ceva insecte, cred ca fire ants, cam nashpa.
Inca nu m-am dezmeticit sa va spun impresii de pe aici.. doar ca lumea pare f. amabila; io care nu sunt mare carnivora am papat niste carnite care ti se topeau in gura, delicioase; si mi-e dor de cafenelele si magazinasele etnice din California.. probabil cu putin efort om gasi si pe-aici, pana atunci..
Am doua poze de la nunta in albumul de la concursul foto de mirese, l21 si l22, pe pagina 10 (rochita cu funda bej).
Pup,
Lai
Oana_B spune:
Felicitari si casa de piatra!!! Ai fost o miresuca superba si rochia e nemaipomenita
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Lai, ai avut o rochie superba!
Casa de Piatra si multa fericire va doresc!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
adriana spune:
quote:
citat din mesajul lui LucasMom
Adriana, noi am stat de doua ori la Hyatt Embarcadero parca se numea si pretul pe weekend nu a fost prea mare(in jur de 160-180/night)dar nici mic, ne-a placut foarte mult si zona si hotelul, insa asta era acum 2-3 ani, banui ca pretul e ceva mai mare acum. Am mai stat la un Holiday Inn pe langa Fisherman's Warf si ala a fost si mai ieftin si destul de decent. Astea sunt locuri pe care le stiu in oras. Pe langa aeroport cred ca gasesti si in jur de $100 (Sheraton, Crowne Plaza) sau mai la sud preturi mai mici (Best Western or Days Inn).
Atractii, depinde cat timp ai. Cu copii cred ca e interesant Aquarium, Pier 39/Fisherman's warf, Lombard street. Noi am fost numai fara copil pana acum si de fiecare data mi-a facut mare placere sa vad The Painted Ladies si orasul de pe Twin Peaks, sa mergem diminetile in Sausalito si Tiburon. Sper sa mai primesti si alte sugestii de la fete care locuiesc in zona.
LucasMom, mersi frumos pentru cat ai scris.. apreciez efortul. Sa vedem cum facem, sotul zice sa plecam in aceeasi zi.. E cam greu cu 3 copii caci ne pun sa luam 2 camere si n-am chef..
Daca e sa plecam in aceeasi zi, o sa mergem doar la catedrala Sf. Ioan Maximovici.. e destul pentru mine...
Lai, ce mireasa frumoasa ai fost
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Ramona J spune:
Lai, miresuca frumoasa - bine ai venit in TX! Nu stiu cum o fi la Houston, dar noi am pus un termometru la soare si arata 120F.
Hai, ca am terorizat pe toata lumea cu starea vremii de la Dallas. Am si eu o obsesie...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Si acum ultima realizare fotografica - burtica (sau mai bine zis burtoiul) de 18 saptamani
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2726165895/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby