Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Cand am venit azi de la servici am oprit la un laborator de cofetarie. Vreau sa ii fac lui Nelu un tort surpriza de ziua lui si m-am intereasat cat costa. Un tort de 3 kg ajunge la 130 lei
, e de martipan deasupra si inauntru umplutura ce vreau eu. E 35 lei kg la tort si 25 % manopera
.
Ma gandeam sa ii cumpar un tort in forma de ...bust de femeie
dar...cred ca trebuie sa cam fac economii
. Arata bine ca surpriza
Daca l-as face eu acasa (nu din martipan ca oricum nu imi place) normal nu ar fi atat de aspectuos dar as iesi la un sfert de pretz
. Domnia se plateste nu? ![]()
Maraki stii cum e...fiecare isi apara si lauda puiul. Dar ce face Giorgos si altii nu fac? ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
M-a dus la dentist draga si m.a asteptat acolo pana am terminat. Ea nu vrea sa inteleaga ca am cur domnesc si nu ma deplasez fara masina
Asa sant obisnuita, acasa in Ro ma duceam si pt o statie cu masina( sa-mi cumpar tigari ) Socrii au masina dar de multe ori umbla cu metroul
Ar trebui sa zica merci ca am fost doamna cu ei, nici nu cumparasem bine masina( avea 1 luna ) si au cerut-o sa plece in Grecia cu ea iar la intoarcere au incarcat-o cu fel de fel de aiureli( de la ardei grasi si bidoane cu ulei de masline, pana la pepeni ) Pai cine si.ar fi dat masina pt. o calatorie atat de lunga? Mi-ai facut pofta cu tortul.....sa faci poza sa vedem ce iese.,...misto ideea....fa un bust mai plinut sa va saturati de tort
si tate siliconate ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
M-a luat sughitul... si iata-ma!
Buna seara, oameni buni.
Mirela, oooffffff, cum adica bre o tii pe aia la tine si-i mai cauti si de munca????? Cred ca glumesti, noah! Transmite-i sa nu mai vina, cine stie ce "spaima" si muma padurii o fi?? Trezeste-te la realitate, mai bine soacra decat o necunoscuta in casa. Pupicei baietilor, of ce le mai tragi cu ei... Imi pare tare rau.
Bianca , merci mult, dar Razvan are stafilococ. Am citit si io streptococii, sa-i ia naiba. Si adica, ce sa ma invidiezi ca mergem la mare? Ca doar nu crezi ca merg sa fac plaja??? Pacat s-o spun, dar... cu un copil ca Razvan, nu exista verbul "a sta la plaja".
Razvan merge/alearga/circula INCONTINUU, nu agreaza lopatele sau alte jucarii de nisip... In concluzie, pielea mea ramane tanara (ioaaaiiii) si mergem pe plaja doar dupa masa/seara, la alergat si aerosoli. Asta este.
Maraki, ma pufneste rasul fata de cate ori citesc ceva de grecii tai, esti mortala.
Da, cred ca "prafurile" ar fi bune rau reci de la frigi... poate incerc si eu, deocamdata nu prea am resurse.
Sper ca Angelo e bine, si nu mai face febra.
Lamuriri, nu-s prea multe, nah. RMN = rezonanta magneto-nucleara, aia la tub; EEG = electroencefalograma, aia cu reteaua de fire lipite pe cap si EKG = electrocardiograma (stii tu ce-i aia "kardia" hihihi).
Maine mergem la Bucuresti la nasi, este ziua nasei, cam am emotii cum va fi cu Razvanel dupa noi... sper sa nu faca traznai pe acolo, sau vreo criza de-a lui.
Mai, eu in discutia despre nivelul salarial nu ma bag, deoarece sunt total inafara problemei. Si eu stiu ca in Bucuresti e viata mai scumpa decat in rest.
De maine Razvan e in vacanta. Sa te tii distractie, poate o sa ne sculam si noi mai tarziu, ca tot la 7 zilnic...
La cresa eu platesc 5,5 lei/zi, il duc la 8 si-l iau la 16.00, programul este pana la 17.00. Particulare, asa cum am mai spus, nu sunt aici. Daca ar fi si mi-as permite, l-as duce, fara discutie. Eu una nu mai militez pt. bone, cu cresa/ gradi chiar nimic nu se poate compara, si ma refer aici la copii sanatosi. Ca sa nu mai vorbesc de progresele facute de Razvan, nici cu mama bonelor cu invata atatea, socializarea fiind totul pt. el, si cred ca si pt. alti copii inseamna enorm... Majoritatea bonelor stau la TV, fumeaza, stau pe net... la telefon... nu se ocupa de copil asa cum ar trebui. Ca mai racesc copiii la cresa, ca mai "muta" de la unul la altul virusurile/ stafilococii/ streptococii/enterovirozele... au si astea rolul lor. Razvan este (cred) un caz izolat, cu o imunitate slaba si mai nou, cu un stafilococ nemernic in gat, caruia ii vin eu de hac.
Iconuri nu pot sa pun, ca-mi sterge textul scris, nu pricep de ce.
In fine, ma duc in pat, sa ma uit la Melrose Place, il urmaresc si doamne ce-mi place, desi se termina la doispe noaptea... dar maine nu ma scol dimi, presupun...
va pupez.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:

Marco arde, are cam 38 febra
. de la ce? naiba stie. Ultima masea a iesit pe jumate, sa fie aia cauza? caci de tusit nu mai tuseste, sincer nu stiu....
am fost in parc, s-a zbenguit si alergat la greu. uite cat e ceasul si el face baita, are energie cat pt. 10. si azi a dormit 30 min. la pranz.
Bianca ai dreptate cu contabili astia. doar ca nu toti se baga sa faca bilantul, daca nu cunoaste pers. respectiva si stie cum lucreaza. vezi tu, cand e vorba de semnatura, esti foarte atent.
Nasul lui marco e expert contabil, face la scoli si la cursuri de numai. Chiar il apreciez la cat studiaza si la cate drumuri de Bucuresti face pt. diverse examene.
Maraki esti mortala cu socrii tai, pe bune.
lasa caci, daca vine Roxana la tine, poate face niste bani frumosi, castigfa intr-o luna cat in 2 in Ro, cu salariul de 5 mil. doar ca acolo se lucreaza, nu ca la noi.
Astery sunt perfect de acord cu tine in ce priveste bona versus cresa/gradinita.
daca aveam parintii aici, e clar ca nu-l duceam la cresa de la 1 an. dar de la 3 ani, obligatoriu la gradi.
Normal ca se imbolnavesc, dar numai asa isi dezv. imunitatea. de dus la gradi oricum va trebui, asa ca acum sau mai tarziu tot vor face toate bolile colectivitatii. asta depinde si de copil, unii sunt mai rezistenti, altii mai sensibili.
Marco nu a avut probl. majore, cateva raceli lejere si vreo 3 conjuctivite.
gata, fug la copil, ca a iesit din cada si tat-su are treaba.
si
usor.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna dimineata...
Astery, distractie placuta la nasi. mai sa stii ca am constat ca esti tare simpatica
ai un dram de nebunie cum ii place mie
Sunt invidioasa ca vezi marea iar
, eu o vad la Tv sau ma uit la filmari...nu de alceva
Maraki,,,pai erau tot felul de torturi, ba numai cu partea de jos frumos "facuta" ca cu un posterior cu chiloti tanga, ca o pereche de sani,.,,,sa vedem daca ma tine buzunarul ca vreau sa iau cam multe
. Si eu sunt comoda, socrii mei stau la 500-700 m si uneori mergem cu masina. Mare branza ![]()
Giova mai are febra Marco? Poate sa fie de la masea sau poate cum a fugit sa se fi incalzit. Lui Dani nu i-a iesit nici o masea din spate si nici nu arata ca i-ar iesii curand.
Eu la servici,..beau
inca.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata...ne am trezit am baut cafeaua
papan se joaca,aseara a fost cuminte in parc n a mai aruncat cu nisip....bianca e bine se distreaza
ASTERY lasa draga ca nu esti singura nici lui stefan nu i a placut nisipul,apa,sa se joace cu jucariile
BIANCA ....faina surpriza dar io m as mai gandi
ca mai papa si copii si socrii din tort
GIOVA offfff cine stie poate de la masea totusi lasa ca trece
m ai intrebat cat e zborul pana in italia ...700 toti trei
MIRELA
e greu cu 2 copii asa mici....offf esti mare oricum eu n as fi facut fata
TOANCA pupicei la frumos
azi ce facem????a luat gabi masina mi a lasa cielo dar parca nu m as incumeta
toanca spune:
neata....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Cosmi lasa draga ca Dani nu pricepe ce e pe tortul ala si Sandra e mare deja...i se va parea distractiv
. Deci azi 
Bianca
Biancas spune:
Am un somn in mine...m-am culcat dupa 2 si m-am trezit la 7 ![]()
Abia astept sa merg acasa sa dorm...
Copii mei deja sunt afara cu trici. De ieri Dani pedaleaza si pe trici dinaia de plastic( firma Burak)pana ieri nu pedala ca parca nu ajungea bine...Trici aia e la soacra-mea si pana acum il tragea cu ata pe afara
.
Ioana de BN , nu am fost atenta despre ce era vb la radio dar a folosit experesia "fluturi in stomac". Cum mai stai cu fluturii si cu parfumurile? ![]()
Bianca