Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 7
toanca spune:
Mirela, imi pare rau ca nu ati mai scapat de colici
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
ce sa mai zic ca mi-au oferit si 7 mil/luna
, orar pana la 18 si sambata pana la 13.
asa ca maraki, fara suparare dar, cat i-au oferit roxxanei e super, mai ales ca nu are nici bacalaureatul dat.
Toanca asa e. poate mai lasam din targetul asta, dar m-a lasat Clau. Nici nu am mai cautat, cand am vazut cum sta treaba si mi-am vazut de ale mele.
Ce ati facut cu apartamentul? l-ati inchiriat?
pe noi deocamdata ne-a ferit Domnul de credite, nu stiu cat reusim sa o mai ducem asa. daca vrem si altceva:casa/pamant, atunci va fi musai.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Mai..daca v-as scrie eu ce salar am...
si sunt contabila nu vanzatoare
. Dar nu va zic ca e secret ![]()
Maraki, ca si chelnerita salariul e minimul pe economie. Dar ciubucurile in unele locuri sunt dublul salariului.
Toanca, ai rata mare dar iti permiti ca altfel nu ai putea avea ce ai. Pai daca ai un credit de 55.000- 60.000 E pe 30 ani rata e cam 1300 lei. Pt creditul asta iti trebuie un salar de minim 3000 lei...deci...
Giova nush daca e adevarat ca preturile sunt mai mari in orasele mai mari. Eu am fost in Carefour la Bucuresti si Brasov si preturile sunt la fel, nu erau mai mici deloc, a ba da...erau mai mici la unele produse ca la Metro de la noi din oras de ex.
Mirela, pai e normal ca cel mic sa aibe colici daca esti mereu agitata. Pt a alapta trebuie sa fi calma ca altfel prin lapte se transmit toti "nervii" tai. Eu de asta cred ca nici nu am putut alapta, nu esunt o pers calma din fire. Colega mea a alaptat pana la 2 ani jumatate 
Cosmi, normal ca mai bine dai banii aia unei bone decat la cresa ca esti tot acolo...inca mai bine chiar ca nu exisa riscul atator boli, dar...
Nu stiu no...nu inteleg cum unii sa zicem de la firma X din Bucuresti au salarii de peste 1000 lei sa zicem si cum altii la filiala firmei X din orasul Z au salar de 600 lei. Eu asta nu am s-o inteleg niciodata
. De ce diferenta asta de salarii.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Copiii mei sunt afara in parc cu bunicii asa ca ..merg si eu ca ma plictisesc singura in casa.
Pe deseara 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca stai ca nu esti inca contabila. cand termini faculta, atunci poti sa ceri si un alt salariu, ca ai motive. faci numai conta primara? sau tot? drept la semnatura inca nu ai, asa ca....sa vezi pe urma cum ajungi la 20 mil/luna
.
Ne pregatim si noi de parc, e super cald afara.
marco si-a gasit puzzle-urile, asa ca m-a innebunit cu ele.
Mi-a zis sora-mea ca tata se plictiseste la ea, si ca nu crede ca sta mai mult de o sapt. Poate daca avea vreun nepot/nepoata in preajma...alta era situatia
.
pe mai tarziu, va
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Da mai Giova dar ca sa fii picolita( debarasatoare ) nu iti trebuie multa scoala sa impingi tava
Daca nu era sa dea examenul de bac la sf. lui august, venea aici si mai lucra uneori pe la Giuseppe. Vedem din sept cand vine Roxana, tot mai scoate si ea un ban de buzunar.Sora ta nu are programe romanesti la tv? Tatal tau daca nu stie italiana, nu cunoaste pe nimeni pe acolo, iti dai seama ca se cam plictiseste...dar cam repede
ca abea a ajuns acolo
Fii-mea dupa 3 sapt a vrut acasa
pt. ca se plictisea rau
Sa vedem acum cat o sa vrea sa stea
revin...m-a prin s....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Imi este dor de cartofii noi
din Ro
Aici arata tot noi dar nu au nici un gust, macar un pic sa aduca cu cei din Ro! Am pus sa fac varza calita cu muschiulet de porc
Calita, de fapt este la cuptor 
Astery trebuie sa caut reteta cu prafuri, nu am facut-o de asta iarna
si daca pun mai multe mere cred ca este super marfa din frigider 
Giova mi.am amintit: mercic pt precizarile de ieri, Doamne fereste de EKG....
In seara asta tarziu, ajung socrosenii din Grecia....maine ma gandesc daca sa ma duc si eu sau nu la ei....pe la pranz.....nu am vb deloc cu ei de cand ne.am certat....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki nu ti-a trecut supararea pe socrii? Pe mine ma tine putin..ma enervez repede, strig de 2 ori m-am calmat si am uitat
. Tine o portie de varza si pt mine ca vin si eu la masa maine
.
Merg sa imi strang hainele de pe balcon, sa duc gunoiul..
Bianca
Biancas spune:
Pt Astery si nu numai...infectiile cu streptococi:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1427
Bianca
maraki spune:
quote:
citat din mesajul lui Biancas
Maraki nu ti-a trecut supararea pe socrii? Pe mine ma tine putin..ma enervez repede, strig de 2 ori m-am calmat si am uitat. Tine o portie de varza si pt mine ca vin si eu la masa maine
.
Merg sa imi strang hainele de pe balcon, sa duc gunoiul..
Bianca![]()
Pai nu am avut cand sa le spun punctul meu de vedere...m.a ofticat rau ca s.a bagat si a spus ca nici un barbat nu face, ce face Giorgos...adica faza aia ca m.a dus la dentist si m.a asteptat....era bine merci la aer conditionat....astept si eu o faza sa-i zic ceva de barbata.su si ea....trebuie sa o prind in offsaid

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5