Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bianca i am spus giovei faza din parc acu....si de bone ca au salariul mare ce sa zic..au si raspundere,decat sa dai la gradi 900 si as fie la inghesuiala (raciti) mai bine cu bona...si eu il dau pe stef tot la gradinita de stat ,dar am cu cine il lasa ...il duc cand doresc

cat despre diferenta dintre bucuresti si alte orase....pai si benzina consumam mai mult,transport in comun ,.....pai daca ai sta in trafic 2 ore ca sa faci 5 km ti ar trece pofta de bucale...nu asta i salariul minim de 2000 crede ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bianca, nici eu nu am nici cea ma vaga intentie sa intru in polemici cu tine...dar nu cred ca mancarea sau hainele sunt la aceleasi preturi cu cele de la voi.
Parerea mea este ca la voi e mai ieftin.
Legat de salarii, da probabil in Bucuresti sunt mai mari, dar nu cred ca media e de 20 mil.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A dormit si marco 20 min. si gata. M-a mancat in fund sa-i pun scutec sub el sa nu faca in pat, i-am inchis tv-ul si nu a mai adormit. sper sa adoarma diseara mai repede.

A ajuns si tata cu bine, doamne multumesc, macar nu mai am alte ganduri.

Bianca poate nu crezi, dar sa stii ca in Timisoara preturile la alimente e mai mare decat in Alba. eu nu prea am remarcat, ca nu ma uit la pret, dar mi-au zis altii. asa ca, oras mare trai mai scump. Kauflandul din Alba are preturi mai mici decat asta din Timisoara. probabil asa o fii si cu Bucurestiul.
eu nu stiu daca as putea trai acolo, aglomeratie, agitatie. dar pt. un salariu mare, nu se stie.....
Cosmi eu nu vorbeam de invatamant, sau alte institutii de stat, unde sunt cam aceleasi salarii.
Vorbeam de firmele private, de multinationale, care hai sa fim seriosi, ofera salarii bune si o groaza de alte avantaje.

Pt. noi era boierime, daca am fi stat in Alba cu ce castiga Clau aici. dar cum acolo nu sunt atatea posibilitati in constructii.....
de multe ori ne-am gandit ce usor ne era cu ambii bunici, cu gradinte de stat super amenajate si dotate, cu relatiile pe care le aveam acolo. dar daca nu se poate...... musai sa ne descurcam printre straini.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca tu ai impresia ca o vanzatoare la boutique din Bucuresti are salariu 20 mil??? Nici 10 nu are Roxana a vrut sa se angajeze vara asta la un rest la picolita si salariu era de 5 mil Stati voi cu picioarele pe pamant ca nu sant numai multinationale in Bucuresti si firme tari...mai sant si fabrici,etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa e MARAKI si nu s cazuri putine...vanzatoarele de la mine de aici de la magazin au salariul 6 mi + bonuri....,amica mea care lucreaza la o firma de curatatorie are 7 mil... si tot asa,oricum in orase cheltui mai mult eu nu neg ca se castiga si foarte bine dar .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pai Cosmina cand stiu realitatea,normal ca imi vine sangele la cap

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

cu scuzele de rigoare urez si eu un calduros LA MULTI ANI !Pt ingrid si andiaro.
noi suntem bine desi luptam la greu cu nesuferitii de colici si cu crizutzele de rasfat si isterie ale lui dani(asa din cand in cand ca sa mai dea culoare vietii).ma cunoaste tot parcul cu bebe urlator,toata lumea ma intreaba ce are de plange asa...pai colici,dar in halul asta?pai da ca stiu de la dani.si apoi incep parerile,ba nu ca nu se satura bine,ca sa-l trec pe lapte praf,pe banana cu suc de portocale,zeama de supa.ca sa-i dau mai des sa suga,ca nu-i bun laptele meu,diverse.
dani urla si el cateodata in parc,cu niste zbierete de zici ca-l tai.ieri nu vroia sa vina in casa(era 14.00 ceasul si caldura mare si nici un copchil in parc),azi vroia sa manance de pe jos pufuletii care i-au cazut din punga.si imi pierd rabdarea si-l mai altoiesc peste fund sau il trag de urechi.dar apoi ma apuca plnasul in casa.ca e si el stresat de urletele lui andrei,isi astupa urechile cand incepe bb sa planga.si-l grabesc tot timpul:repede sa te spal,repede sa te imbrac,repede sa-ti dau sa mananci ca plange andrei.si bineinteles ca mai tot timpul sunt cu andrei in brate,afara luam caruciorul de mobila,adica nu,ca sa car jucariile lui dani...
pana la urma vine soacra asa cum stiti,dar acum vine si femeia aia care trebuia sa vina sa aibe grija de andrei,pt ca ma simt vinovata ca nu mai aveam nevoie de ea si acum tre sa-i caut de munca si sa o tin la mine.si nici nu o cunosc,vorbim printr-o romanca care am cunoscut-oa aici...in fine mai e pana in septembrie...
GIO,imi pare rau de ochisorul lui marco ,cred ca te dispera ca nu se vad ameliorari.
SILVI,NASOL tare cu capusa aia.dar poate nu sunt urmari.
va pupm,s-a trezit dani si plange

Mergi la inceput

pai chelnerii au salarii mici, compenseaza bacsisurile.
Maraki, Cosmi eu ma refeream la salariile celor care au si o pregatire profesionala.
Normal ca o vanzatoare nu ia 20 mil., dar unul care lucreaza in banca, sau in domeniul IT, etc. ia peste 20 mil.
vanzatoarea nu-si duce copii la gradi privata, dar ceilalti da.
Pt. cei care au venituri medii e nasol sa locuiasca in capitala, dar hai sa fim seriosi...sunt si mai multe oportunitati de a gasi un job.
Numai in constr. cate locuri de munca sunt, si se platesc super bine, chiar daca esti muncitor si nu inginer/arhitect.
Sunt multi in Ro care o duc foarte bine si au salarii mari. de aici e si cererea.....

La toate interviurile la care am fost, cand ma intrebau de salariu si le ziceam de la 15 mil. in sus, se uitau la mine ca la prosti.
Pai la cat de ridicat e nivelul de trai aici, nici nu am conceput sa merg pe un salariu mai mic. asa mai bine imi fac afacerile mele, si tot imi iese ceva. vad si de casa, si de copil si e mai bine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

of mai Mirela, ma gandeam ca ati mai scapat si voi de micile neplaceri ale bebelusiei.
Iar te-ai pricopsit cu una bucata tanti. asta-ti mai lipsea acum. sper sa-i gasesti de munca, sa nu stea mult pe capul vostru.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, la interviuri li se parea ca ceri mult 15 mil?
Eu 13 mil. platesc numai rata la banca+10 mil. bona

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput