Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 9
arhdy spune:
Multumim mult de urari.
Sarbatorim si azi, dar si duminica cand vor veni nasii si alte rude sa suflam in lumanare si sa rupem si turta.
La multi ani! si celorlalti strumfi. Pupici multi. Sa fiti sanatosi, foarte destepti si frumosi.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
Nonna76 spune:
Am vazut pozele de la mot Andreea. Noroc ca mincasem inainte ca multe bunatati am vazut acolo.
Raducu s-a facut mare si tare frumos. Si tipa aia sexy chiar e buni?
In plus mai sunt geloasa si pe florile tale.
cristina26 spune:
andreea c
Eu m-am uitat la poze, sunt superbe. Baiat frumos, petrecere frumoasa, mancare frumos ornamentata.
la baietelul tau frumos foc din partea noastra.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
mamii spune:
moama miaaaaaaaaaaaaaaa coco miaaaaaaaa ANDREEAC pai tu asa poze pui la inaitare....mi s-a facut o foameeeeeeeeee de m-a luat ameteala...ce pot sa zic imi ploo in gura sunteti o familie foarte reusita!Iar raducu este foarte foarte frumos..are niste ochisoriiiiiiii.....
p.s ce contineau ciupercutele alea?dar frigaruile?? ....( nu am mancat nimic azi...)
Mami de Alexandru din 13.07.07
ddanagh spune:
Andreea si eu va vazusi pozele, Scuze ca nu ti-am zis nimic. Pai ce sa zic: ca daca mi-ar garanta careva ca as arata ca strabunica lui Raducu ma incumet sa traiesc si eu pana pe la 130 ani. Frumoase femei aveti in familie insa toate sunt eclipsate de Radu.
fff frumos si tortul (cum ai facut forma asa de pisa ?)
Carla am vazut si filmuletul cu Sabi de la petrecerea de un an. F tare a fost cum a stins ea dragutza lumanarea singurica.
La multi ani penru Maria si Stefan!!!!
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Fetelor sa va zic (asa ca amuzament) ce zi am avut eu ieri. Adavarata zi de marti. Noroc ca a trecut.
Asadar: de dimineatza mi-a picat o plomba pusa acum 5 luni. Nu am putut bea apa toata ziua de durere.
La amiaza am fost la medicul de familie pentru vaccinul de un an. Am asteptat o ora jumatate ca sa o 'controleze' medicul si sa-si dea acordul pentru a-i face vaccinul asistenta. Cand ne-a venit randul m-a intrebat daca are febra - nu, s-a uitat in gat si atat. Deja fierbeam. Ok. Facem vaccinul cand iesim afara ploua. Zic pun husa de ploaie, traversez si ma duc la soacra-mea. Surpriza nu era acasa.
Ajung acasa fleasca (pe DAria nu a picurat-o ca a stat sub husa de ploaie).
Seara m-am certat cu un barbat in parc. Era pe o alee, f aproape de locul de joaca pentru copii si isi pieptana catelul lup lasand parul acolo (muuuult par). In fine, s-a lasat cu sunat la politia comunitara....
Acasa cand m-am intors a facut Daria febra si, in plus, vecinii ne-au ocupat locul de carut (o camarutza la parterul blocului) cu materiale de constructii .
Dar, astazi suntem bine. M-am replombat si sper ca DAria sa nu mai faca febra. Barbati care isi piaptana catelul in parc vor mai fi.
The end.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mamii spune:
dana bine ca a trecut!si eu am o plomba si sper sa mai tina pana in octombrie cand vin in tara unde SPER din tot sufletul sa am timp sa imi fac maseaua.Parul de caine si pe mine ma enerveaza la culme.Aici in parcurile de copii nu vin caini dar sunt numai cioburi pe jos...mereu ma oftic cand vad pozele cu Adelicioasa prin iarba..
Iar despre ploaie si pe noi ne-a prins una alaltaieri deaia cu galeata....ne-am adapostit la o terasa ....
violetan spune:
Fetele, demult ma tot tin sa va intreb: puii vostri de cate ori fac kaki pe zi? Sau, mai precis de cate ori ar fi "normal"? Si consistenta? Sorry de intrebare...nu suna f bine, stiu...so?
Pup toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
mamii spune:
Violeta ...noi(Alex) facem kaki 1 data pe zi...rareori de 2 ori ( deobicei de la dinti sau cand e constipat si nu iese din prima)Nu shtiu cat kaki e normal pe zi..banuiesc ca face cat trebuie
kaki face in 2 culori mai galben de la laptic care este la sf iar mai legat...de la mancare..
cristina26 spune:
violetan
Eu zic ca asa cum face Laurentiu kk este normal pentru el. Daca kk este foarte tare si se rupe in bucatele mici atunci inseamna ca este constipat si ar fi bine sa ii dai mai multe lichide, daca este prea moale si de multe, multe ori pe zi probabil are diaree si este bine sa ii dai multe lichide sa nu se dezhidrateze. Restul este "normalul" ~parerea mea~. Ingrid a mea face de obicei o data pe zi, au fost si 2-3 zile in care nu a facut nimic, sau zile in care a facut de 2 sau 3 ori. Eu zic sa nu iti faci griji din lucruri marunte, bucura-te de fiecare minut pentru ca e unic.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul