Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani sanatosi si fericiti CRISTIANA MARIA SI DENIS STEFAN plus COSMIN!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Merci, Carla. Eu pentru dinti ii dadeam cu Dentinox, dar nu prea des, ca deocamdata nu a avut dureri crancene. Dar e bine de retinut remediul asta, mai ales ca e homeopat.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Multumim frumos pentru urari si noi va dorim sanatate si bebeii sa va aduca numai bucurie.
Voi mai dati vigantol in continuare copiilor? Doctorul nostru a spus ca fontanele sunt aproape inchise si daca copii mai ies si pe afara, si-i mai prinde soarele, atunci nu mai trebuie. Asa sa fie?

Multam,

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carmen, eu ii mai dau vigantol lui laur, pt ca asa a zis dr de familie...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

tuturor strumfilor care au trecut zilele astea pragul unui anisor! lor si mamicilor lor! La multi ani, Cosminul Lunei!

Hehe, ce aer de vacanta pe aici!
Timi, Luna, Mada, eu va propun pe toate la o marire de ceva - salariu, zile libere, ce vrea fiecare!

Miillyy, vacanta faina! Sa va intoarceti trei!

Revenind la cateva subiecte din urma... Soacra: tocmai a spart "buba" si la noi si s-a suparat rau D. ca maica-sa vine in Sv dar numai pe la celalalt nepot al ei, fara sa mai treaca si pe la Una... Chestie pe care eu n-am pus-o tare la suflet, fiindca maica-mea draga de ea presteaza cat pentru 7 bunici la capitolul afectiune, atentie, rasfat etc. Dar uite ca lui D. nu-i pica tocmai bine diferenta asta pe care maica-sa o face intre nepoti si presimt discutii furtunoase la orizont...

Slabitul: eu sunt la -500 de grame fata de sapt trecuta, ceea ce e de-a dreptul miraculos, in conditiile in care n-am putu iesi la alergat si alte chestii speciale nu pot sa spun ca am facut. Si daca tot suntem grup de suport, pai Oana draga, eu te suport, dar cat dm'le?! Daca nu lasi ciocolata aia in pace, in dulap, sa faca ea pui acolo, sa stii ca ai de-a face cu mine! Pentru asta ai o portie in plus de abdomene in seara asta! Executarea!

Bebei agresivi: avem si noi o bucata acasa, care mai nou si-a largit repertoriul - se tranteste in fund, racneste a protest cand ceva nu-i convine, ma zgarie sa ma pocneste ocazional. Instinctiv, am procedat si eu cam in felul in care face Luna - o indepartez un pic de mine si in general se potoleste, apoi o iau in brate si povestim frumos ca nu e ok sa loveasca etc.

Bebei fermecatori: si dintr-astia avem... Mai nou, cand ii cere taica-su pup, ii intinde lui fruntea si apoi vine repede la mine si mi-o intinde si mie, de parca ar incerca sa ne impace pe amandoi. Sau e tare dulce cand incepe sa ma hraneasca ea pe mine, ia cate ceva din farfurie si-mi da sa mananc cu un zambet asa de dulce ca as rontai-i pe ea, toata. Sau cand incearca sa-si puna singura palariuta pe cap si si-o tufleste asa, pe ceafa, dar defileaza foarte mandra de isprava ei. Sau cand i se pune pata pe cate un "cuvant" pe care-l repeta toata ziulica (a avut faza "budi-budi", apoi a trecut la "dlo, dlo, dlo" si acum e la "p'tico, p'tico")...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Salutare strumfi si mamici de strumfi!

celor care au implinit un anisor si lui Cosmin.
Noi ne-am intors aseara de la mare. A fost frumos si cam greu in patru. La mare ne-a iesit si o masea.(lui Andrei nu mie-cu toate ca tare mi-as dori la ce prost stau cu dantura).

De bronzat m-am bronzat mai mult pe spate- am exersat mersul pe plaja cu Andrei si am construit castele de nisip cu Vlad.
Andrei nu merge inca , doar sta in picioare, se lasa singur jos si merge in patru labe.Si e un cuceritor. Zimbeste tuturor si apoi se ascunde dupa umarul meu-face pe rusinatul si o ia de la capat cu zimbetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
citat din mesajul lui Nonna76
La mare ne-a iesit si o masea.(lui Andrei nu mie-cu toate ca tare mi-as dori la ce prost stau cu dantura).
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Esti nepretuita!

Sa va fie de bine vacanta! Imi inchipui ca Andrei a frant inimi pe acolo! Ne povestesti un pic cum v-ati descurcat cu mancarea pentru el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

LA MULTI ANI Cristiana Maria

LA MULTI ANI Denis Stefan

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui liadorian

Timi, Luna, Mada, eu va propun pe toate la o marire de ceva - salariu, zile libere, ce vrea fiecare!

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

Ce-mi place cum gandesti!

Pupici Unei scumpe. Mi-o si imaginez cum isi pune palaria in cap. A mea si-o pune ca pe o clatita si tot asa mandra e de isprava ei.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
La multi ani! Denis Stefan, Cristina Maria si Cosmin. Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!

Am pus si eu zilele trecute poze de la mot, dar nu le-a remarcat nimeni . Asa ca insist...

Cristina super tare criteriul de alegere a barbatilor .

Mamii nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar poate nu ar strica sa intrebi un psiholog. Te inteleg ca te macina chestia asta si sper sa se rezolve cat mai curand.

Miillyy concediu placut si...spor la treaba!

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de platfus. Sunt convinsa ca se va remedia problema chiar si fara pantofi cu talonet. Eu tot asa procedez...adica il las cat mai mult descult.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput