Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 7
claucia spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Mai fetelor, ce-i aia "bate cuba"??? ca la noi "pi shentru" nu s-a auzit. Si sa nu ramana baiatul meu in urma cu educatia, nu de alta....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
scuze oana, bate palma, give me five, pe shentru e mai clar in inglis?
asa, asa, cu au, Alessia face cumva legatura intre au si trasul de par, pentru ca ea ma tragea in pat de par pe mine (nu eu pe ea ) si eu ii spuneam: au mami! asa ca a inteles ca la "au" trebuie sa ma traga de par. Ii faceam baita si m-a stropit, asa ca am spus: au mami! si si-a lasat tacticoasa treburile ei din cadita, s-a ridicat in picioare si s-a infipt in parul meu
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Timi07 spune:
Cristiana Maria si Denis Stefan La multi ani, sa cresteti mari, frumosi sanatosi.
La multi ani Cosmin! Sper sa ai o aniversare superba si daca tot e ziua ta nu-i propui la mami sa faceti toti 4 o excursie pana in Dublin?
Cristina si Ghinetz ati fost foarte simpatice cu replicile de aseara cu tinutul respiratiei.
mamii o sa o scoti la capat cu temper tantrum-urile astea, iti doresc multa rabdare.
Mily spor la munca si sper sa fentati compania aeriana si sa va intoarceti 3 din Turcia pe bilet de 2. Ce stii de Alina? Sper ca se simt bine la Croati.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Ghinetz azi imi citesti gandurile si eu am vrut sa intreb ca inseamna bate cuba si pe urma de unde vine da mia-i luat-o inainte.
Timi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui claucia
asa, asa, cu au, Alessia face cumva legatura intre au si trasul de par, pentru ca ea ma tragea in pat de par pe mine (nu eu pe ea ) si eu ii spuneam: au mami! asa ca a inteles ca la "au" trebuie sa ma traga de par. Ii faceam baita si m-a stropit, asa ca am spus: au mami! si si-a lasat tacticoasa treburile ei din cadita, s-a ridicat in picioare si s-a infipt in parul meu
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Ce scumpa-i Alessia si ce fata ascultatoare, sa-si lase ea treburile sa-i faca mofturile la mama...multi pupici de la noi.
Miillyy spune:
xerxe2005, imi povestea o prietena cu un baietzel de 3 ani ca la fel si ea, cand era al ei mic il pupa la cuculetz toata ziua. Mai nou, cand il dragaleste, baiatu' o impinge pe maica-sa spre locul cu pricina sa-l pupe acolo...ca a cam inceput sa-i placa. Deci, mare grija, ca noi ii stricam! .
Timi, am vorbit cu Alina si sunt foarte bine. Elisa - printesa socializeaza si se balaceste, a suportat drumul foarte bine. Cazarea si mancarea Ok, putzin izolat hotelul, dar asta poate sa fie si un avantaj. Mi-e un dor de ea de nu mai pot. Eu daca nu vorbesc 2 zile cu ea, ma apuca damblalele ... asa ne-am invatat noi prost de cand eram laptarese prin parc Dar ma bucur foarte mult ca a reusit sa plece in vacanta, ca a avut o perioada tare grea in ultimul timp si merita din plin o relaxare. O pupam virtual
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
Simo78 spune:
CRISTIANA MARIA SI DENIS STEFAN
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
xerxe2005 spune:
Valeu, cred ca o las mai moale!
Oricum nu intentionam sa il dragalesc la cuculet nici pana la 1.5 ani. Glumesc, ma amuz, dar sa fac asta pana la 3 ani mi se pare periculos.
Razvan Gabriel
Timi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui xerxe2005
Valeu, cred ca o las mai moale!
Oricum nu intentionam sa il dragalesc la cuculet nici pana la 1.5 ani. Glumesc, ma amuz, dar sa fac asta pana la 3 ani mi se pare periculos.
Razvan Gabriel
Prin unele carti de psiho zice ca nu-i bine sa dragalesti zonele intime.(ca ar fi o excitare precoce bla,bla...etc)
madabout2003 spune:
La multi ani pentru strumfi mici Cristina Maria si Denis Stefan, si pentru strumful mare Cosmin! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, sa va fie viata plina de iubire!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
CarlaV spune:
quote:
Repet si eu intrebarea: "Pentru ce sa da Chamomille?", ca am vazut ca se tot discuta.
...dureri asociate eruptiei dentare.
Claucia, se dizolva mai greu dar reusesti pana la urma. Doza este de 5 granule.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"