Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 8
romana_74 spune:
Am calcat gresit pe o scara si nu mai stiu ca ma durea atat de tare ca mi s-a rupt filmul... stiu ca m-am si taiat putin la picior si eram pe jos... mi-am rupt metatarsianul... undeva jumatate din talpa pe la pernite pe acolo... cum e mai rau... adica rau e oricum...
Yagmur spune:
Vai Ioana, cum ai reusit? Eu stiu prin ce treci.. eu am dat aproape 3 luni cu piciorul in gips..... citeste cat mai mult.... iti urez multa putere.... Unde au plecat prichindeii in vacanta???
Stanca???? Mariana??? COFFEE TIME!
Fug pe teren.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
am revenit si eu de la tzara unde ne-am simtit foarte bine
...doar ca nu am avut timp de scris....ne pregatim si noi pt. botez duminica ![]()
Raluca LA MULTI ANI!!! ...multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa 

Cristiana Saru' mana pentru hainitze am facut furori cu ele 

Romana ce groaznic poate fi ....si maica-mea si-a rupt piciorul fix in august anul trecut si a fost foarte greu mai ales ca a avut nevoie si de operatie si suruburi....cred ca cititul e cel mai bun 
deja s-a trezit din somnul de dimineatza Beatrice ..asa ca tre' sa plec
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
mariana tache spune:
Buna, dragele mele!
Ioana, draga de tine! imi pare tare rau pt suferinta ta; stiu ca suna utopic, dar incearca sa vezi partea plina a paharului
... acum ca esti singura ai posibilitatea sa stai doar tu cu tine, sa reflectezi la diverse situatii, atitudini, sentimente; poti sa citesti; si de chestia asta chiar bucura-te ca eu ravnesc la asa ceva si nu mi se arata. un
apasat; si daca vrei ne organizam si venim sa iti dam autografe pe gips
.
Erika, bine ai revenit; ma bucur sa auzim vesti bune de fruntul vostru
.
Simona, iti simtim suflarea in ceafa; in mod placut, evident
. asa ca de tura asta iti scuzam absentele
; concentreaza-te la problemele importante si cand iti revii din mutie te asteptam cu scrierile tale parfumate.
Va
pe toate; cred ca mai aveam ceva de spus dar imi face figuri neuronul; daca isi revine
mai scriu o tura.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Io-s ocupata...am de redactat anchete de divort cu termen de septembrie
. Prea multe....Bietii copilasi.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
asi spune:
Am revenit si eu pe plaiuri placute.Am avut de duminica un traseu greu dar acum sunt prea obosita sa il povestesc.Vin maine la cafea.
Ioana
sa treaca macar durerea fizica pentru si ca frustrarea sa fie mai mica.Acum ca stai ai ocazia sa stai mai mult pe net cu noi.Pot sa vin sa-ti dau o semnatura pe gips?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
romana_74 spune:
Hi, hi, hi, fetelor, ar fi cool sa veniti la mine sa imi semnati pe gips... imi aduc aminte de cand eram scolarita ce invidioasa eram pe un coleg care avea piciorul in gips si gipsul plin e semnaturi... asa mi-as fi dorit si eu... acum am...
multumesc de gandurile bune si solidaritate...e bine sa stiu ca va ganditi la mine... va pupez! si da, stanca, intru mai des pe net, dar net-ul e la etaj si urc cam greu...
rolo spune:
Romana, multa sanatate. Incearca, asa cum a zis Mariana (care e o tipa desteapta foc
) sa vezi partea plina a paharului. Profita de timpul acesta sa te odihnesti si sa faci tot ce nu ai fi facut daca nu erai in situatia asta. Hmmm nu e chiar asa rau. Nu mai trebuie sa stai la bucatarie, sa faci curatenie, calcat, spalat, etc, etc.. Citesti, dormi, te uiti la tv. Hai ca sunt o gramada de lucruri placute pe care le poti face. Io nu pot sa iti semnez ghipsul dar iti trimit o 
Io am de 2 zile o durere cumplita de cap care nu trece cu nimic, ieri mi-a fost chiar rau si nu am putut sta la servici asa ca azi va fi crunt pe aici.
Va pup pe toate si dac amai am timp azi mai intru.
Mariana, nu am chef sa pove de concediu ca nu a fost fain deloc. A fost cel mai nasol concediu de pana acum. Mai mult de oboseala decat de odihna.
Ma intreb pe unde umbla Roxa de nu mai presteaza deloc. Hai soro, lasa supararea si vino de scrie doo vorbe, sau suna-ma.
mariana tache spune:
Buna dimineata ![]()
Chiar daca e ora 10, eu va ofer o cafea pt dezmortirea simturilor
.
Romana
; parca te simt un pic mai bine; asta ma bucura; sa fi pe faza ca sosim
! Ce-ai citit ieri? ![]()
Rolo, super nasol cu durerea aia de cap care nu trece cu nimic; ar trebui sa-ti faci ceva investigatii! azi cum mai esti?
Ce pacat ca nu ti-a fost bine in concediu! dar unde ai fost? (neuronul e cu figuri; nu-i chiar asa destept dupa cum pare
)
Stanca bine ai revenit! te asteptam cu povesti si vesti
.
Va
cu drag pe toate. Sa aveti o zi buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
april spune:
Buna fetelor. Am o rugaminte: imi puteti recomanda un medic oftalmolog bun din Cluj? nr de tel sau macar numele lui. multumesc mult